Hala yayına almadınız Soner'i bekliyoruz
Gökhan Koç, İlhan Özmen ve Ender Kuyumcu ile Gündem | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Aynen öyle Haluk Ulusoy, döneminde Özkan Sümer'e olan kininin acısını TRabzonspor'dan fazlasıyla çıkarmıştır...Yorum
-
acun' da gangnam style varmış beyler. ona rağmen dinliyoruz
yayına başka zaman bağlanırız. böyle iyiyim ben
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Tolunay kafkas bu isi götüremez,bu kendisini belli etmeye basladi.
Senol günesi yerden yere vurduk,tolunay hicbir seyi degistiremedi.
Ilk geldigi zamanda bu takima transfer istemeyen bir hoca mi bizim atesimiz olacak?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Yorum
-
Şenol Hoca Aykut'u aldığında nerdeyse küfür edenlerin bu hafta Aykut oyuna girince susmalarını nasıl yorumluyorsunuz?
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
-
Bu kulübün aydınlığa çıkması için TRabzonspor sayesinde 'Aydın olan,siyaset yapan,makam sahibi olan,koltuk kapanların' uzaklaştırması ilk adım olacaktır...Yorum
-
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Bakın ne buldum adamımız demeç bile vermiş ağaa ! Yılmaz Büyükaydın : http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ43267SXQ1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Yorum
-
Egemen Beşiktaş'a "YAbancılara indirim yaptırmıyorsanız ben neden yapayım" dedi, kapıya kondu.. PAra için fb ye gitti.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
-
Eğer böyle zorla gönderilme olayı varsa, gerçekten yazık. Beşiktaş'ın bize attığı kazıklar belli. Çok net hatırlıyorum, Yusuf Şimşek ile masaya oturduğumuzda bir teklif yaptılar, elimizden çekip aldılar adamı.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum