Çok güzel olduuna eminim de ben nedenseRAPID ten bisey indiremiyorum [img]smileys/smiley5.gif[/img]Bu konuda bana yardimci olavak biri varmi? [img]smileys/smiley9.gif[/img]Sakin bana modemi resetle demeyin ama [img]smileys/smiley4.gif[/img]
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
O senelerde maçlarin bitiminde sonuca göre, TV'den kayit yapiyordum. O nedenle Barcelona ikinci maçini kayit etmemistim.
Aynen dedigin gibi, sanirim maçin iki ya da üçüncü dakikasiydi. Hami'nin ceza sahasi üzerinden attigi ve doksana giden o top, o senenin kupada en güzel gollerinden biri seçilmisti. O maçla ilgili bir diger önemli anektod ise Kouman'in attigi frikik golünde topun sürat rekorunu kirmasiydi.
Yani bir tarafta Kouman, bir diger tarafta Petronoviç. Turu geçmek hayaldi zaten.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
hami sonra san marino macinda o rekori yine kirmamismiydi?
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
ilk sayfadaki videolarin hepsini aldim. acaba sonu var mi bu videolarin, ins. yoktur. tekrar emeklerinden dolayi tesekkür ederim. sayende harika bir arsiv olusturdum...
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Verilen link'e tiklayarak açinca karsiniza çikan sayfadaki "Free" seçenegini tiklayacaksiniz.
Açilan sayfanin en altinda bir zaman sayaci olacak. Muhtemelen 27 saniyeden geriye dogru sayacak. Sifira geldiginde download linki açilacak. Ona tiklayip kaydederek izleyebilirsiniz.
avi uzantili dosyayi yüklemistim. Belki kullandigin media player'in "codec"leri bunu çalistiramiyor olabilir. Bir gün içinde wmv uzantili versiyonunu da yüklerim o zaman çalistirabilirsin.
Ya da istersen su verdigim linkten indirecegin codec ile bu sprunu halledebilirsin.
Yorum