saolasin topragim.bmnden indiremedim.bu arada zonguldakta havalar nasil...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
dostum senin sitede bi sorun var galiba farkli kaydet deyince kisayolu indiriyo.İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
Tikla
>Yattara klibi</font> </font>
Daha fazlasi için buraya http://fayameg.sitemynet.com/TS/id4.htm
Özkan SÜMER
Yorum
-
hasan ücüncü hayatinin 0rtasini yapti herha|de''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Bu sezondaki 1. hafta hariç tüm gollerimiz
<a href="http://www.wallaha.net/html/trabzonspor/video/2005-6/" target="_blank">
http://www.wallaha.net/html/trabzonspor/video/2005-6/</a>
Kendi sitemde tutuyorum videolari lütfen baska sitelerde kesinlikle
paylasmayin ve flashget tarzi programlar kullanmayin.Istediginiz
videonun üzerine basip direk kaydedin.Dosya isimleri maçlarin
sonuçlarini degil kaçinci gol oldugunu gösteriyor...Faydali olmasi ve fazla
bandwith harcamamasi dilegiyle [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Edited by: lazkaya
Yorum
-
İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
gökdenizin cincona attigi golün bordomavi.netten indirdim ama müzigi beni dumura ugratti ben biraz daha hareketlendirdim olayi umarim begenirsiniz tabiki emege geçen arkadaslara tesekkürler:
http://rapidshare.de/files/15402259/o_Geri_Dondu.wmv.html
Erdinç ellerine saglik hemsom... yaslisin diye takiliyorum sana ama... yasina ragmen helal yani çocuk... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Biliyorsunuz ana sayfadaki maç ile ilgili konuda GaySe maçi için geri sayiyoruz. Iste o geri sayimin tamami ve dahasi. Maça gidecek arkadaslar var, bu nedenle bugünden ekledim.
Link: http://rapidshare.de/files/14880373/intikam.wmv.html(10 MB 1dk 53 sn)
EKLENMISTIR...
ellerine saglik... bu müzik zaten beni bitiriyor ya..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildiİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
gökdenizin cincona attigi golün bordomavi.netten indirdim ama müzigi beni dumura ugratti ben biraz daha hareketlendirdim olayi umarim begenirsiniz tabiki emege geçen arkadaslara tesekkürler:
Erdinç ellerine saglik hemsom... yaslisin diye takiliyorum sana ama... yasina ragmen helal yani çocuk... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
çoçuk özel meseleleri buraya tasima uçaçam sana haaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img].gönlümüz genç olm[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]TrabZonguldaklı...
Yorum
-
İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildiİlk olarak sümela61 tarafından gönderildiİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
Erdinç ellerine saglik hemsom... yaslisin diye takiliyorum sana ama... yasina ragmen helal yani çocuk... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
çoçuk özel meseleleri buraya tasima uçaçam sana haaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img].gönlümüz genç olm[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
tamam tamam bir daha tasimam, gençligime ver... [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] bu arada ne o öyle, "uçacam" falan?... kendini hala 20 yil önce de saniyorsun sanirim... puhaaaa... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
daha fazla resim daha fazla eglence
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Trabzonspor'un türlü hallerini yasadik hayatimizin akisi içinde. Onun sampiyonluklariyla, kupalariyla Ankara, Istanbul sokaklarini inlettik. Yenilse de gurur duyduk. Çünkü hep gurur duyulacak isler yapti. Yenilse de, gönüllerin sampiyonu oldu. Yenince hep "tarihi farklari" kaçirirdi.
Biz bir jenerasyon öyle alistik. Simdi bu takimin, kulübün geldigi hal içimi acitiyor. Kendi sahamizda bir Istanbul takimiyla berabere kalinca "günün sartlari geregi" sevinmemiz gerekiyor.
Inadim inat. Ben sevinmiyorum. Bu durumu kabullenemiyorum. Sahaya çiktiginda ilk 15 dakikada rakibinin bogazina basan, nefesini kesen bir Trabzonspor izlemek istiyorum. Belki de bunun için maziye biraz kafayi takmis durumdayim. O mazi kolay yaratilmadi. Bu kadar kolay harcanmamali.
Artik sahada mücadele etmeyen "Trabzonspor müsveddesi" görmek içimi karartiyor. Kendi sahasinda Istanbul takimlarina karsi 9 futbolcuyla defans oynayip, onu da eline yüzüne bulastiran Trabzonspor görmek istemiyorum.
Bu ruhsuz futbolu anlayamiyorum. Camianin sönüklesmesini anlayamiyorum. Trabzonspor formasi kadar içinde anlam barindiran bir forma daha yok Türkiye'de. O Trabzonspor'u çok özlüyorum. O Trabzonspor'u çok seviyorum. Maziyi yaratanlara mahçup oluyoruz. Sanki onlarin yildiz yabancilari, özel tesisleri, basin destegi ve masada gücü vardi.
Bundan sonra sanirim bir süre keyifli klipler yapamayacagim. Içimden gelmiyor. Ama Tsiramen'e sözüm var. Onun videolarini eklemeye devam edecegim. Çünkü o videolarda Trabzonspor formasini çok büyük gurur duyarak terletenleri görüyorum. Onlarla bugün hala o günmüs gibi gurur duyuyorum.
Tekrar ediyorum: BU KUSURSUZ MAZiYi YARATANLAR SAGOLSUN!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Maç videolarina devam, TSiRAMEN'in katkilariyla:
93-94 Sezonu Altay 2 Trabzonspor 2
Hami'nin attigi ilk gole dikkat!
94-95 Sezonu Adanademirspor 0 Trabzonspor 3
Sota - Sota - Hami
94-95 Sezonu Trabzonspor 1 Bursaspor 0
Dk.66, Hami'nin frikigine ayak koyan Sota ve gol sonrasi taklalari
94-95 Sezonu Trabzonspor 2 Vanspor 0
Van kalesinde Hayrettin, ilk gol Sota, ikinci golün hazirlanisi, bitirilisi mükemmel: SOTA
94-95 Sezonu Zeytinburnuspor 1 Trabzonspor 6
Ilk gol kendi kalelerine + Hami + Ogün + Ünal (harika bir gol!!) + HAMI (FÜZE, FÜZE!!) + Soner (Nefis asist: Ünal !!)
1994 UEFA Kupasi Trabzonspor 1 Lazio 2
Nefis oyun, verilmeyen bariz bir penalti, kaleci Viktor'un büyük hatasi 0-1, hemen ardindan 0-2, ve Ünal tek golümüzü atiyor. Ah be K. Orhan nasil kaçirdin onlari.
Yaklasik 5 dakika sonra ilk sayfadaki "Maçlar" Bölümüne eklenecektir.Trabzonsporlu olmak...
Yorum
-
İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
Maç videolarina devam, TSiRAMEN'in katkilariyla:
93-94 Sezonu Altay 2 Trabzonspor 2
Hami'nin attigi ilk gole dikkat!
94-95 Sezonu Adanademirspor 0 Trabzonspor 3
Sota - Sota - Hami
94-95 Sezonu Trabzonspor 1 Bursaspor 0
Dk.66, Hami'nin frikigine ayak koyan Sota ve gol sonrasi taklalari
94-95 Sezonu Trabzonspor 2 Vanspor 0
Van kalesinde Hayrettin, ilk gol Sota, ikinci golün hazirlanisi, bitirilisi mükemmel: SOTA
94-95 Sezonu Zeytinburnuspor 1 Trabzonspor 6
Ilk gol kendi kalelerine + Hami + Ogün + Ünal (harika bir gol!!) + HAMI (FÜZE, FÜZE!!) + Soner (Nefis asist: Ünal !!)
1994 UEFA Kupasi Trabzonspor 1 Lazio 2
Nefis oyun, verilmeyen bariz bir penalti, kaleci Viktor'un büyük hatasi 0-1, hemen ardindan 0-2, ve Ünal tek golümüzü atiyor. Ah be K. Orhan nasil kaçirdin onlari.
Yaklasik 5 dakika sonra ilk sayfadaki "Maçlar" Bölümüne eklenecektir.
EKLENMİŞTİR..!Trabzonsporlu olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum