Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Az sonra bazi maçlari daha ekleyecegim. Gene TSiRAMEN'in katkilariyla. Maçlar 93-94 sezonuna ait. Bunlarda dikkat etmeniz gereken notlar:
Trabzonspor 5 KSK 0
Müthis goller Arçil - Sota A.S. Ama özellikle 5. gole dikkat!
Trabzonspor 6 DÇ Karabükspor 0
ilk 40 dakikanin sonunda 6-0. Goller Sota 3, Arçil 2, Hami (pen.) Gollerin hepsi bir harika...
Galatasaray0 Trabzonspor 2
Gollerin ikisi de çok güzel de ikinci yarida, kendi sahamizin ortasindan Apo'nun kaleye sutuna dikkat.
Az sonra ilk sayfadaki maçlar bölümünde ve BMN videolar bölümünde olacak.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Arçil Sota A.S.
Trabzonspor 2 Kocaelispor 0 (93-94 sezonu) TSiRAMEN'in katkilariyla. Ilk sayfadaki maçlar bölümüne ve BMN videolar bölümüne eklenmistir.
Bu gecelik bu kadar. Arkası yarın. [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: simal yildiziTrabzonsporlu olmak...
Yorum
-
abi öncelikle seni kutluyorum ellerine saglik mükemmel bir arsiv, bizimle paylastigin için ne kadar tesekkür etsek az....
93-94 sezonu basbakanlik kupasinda feneri 4-3 yendigimiz maçin görüntüleri elinde var mi acaba? Sota-Arçil in veda maçi olmasi sebebiyle çok duygusal bi maçti yenmemize ragmen aglatmislardi bizi...
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
abi öncelikle seni kutluyorum ellerine saglik mükemmel bir arsiv, bizimle paylastigin için ne kadar tesekkür etsek az....
93-94 sezonu basbakanlik kupasinda feneri 4-3 yendigimiz maçin görüntüleri elinde var mi acaba? Sota-Arçil in veda maçi olmasi sebebiyle çok duygusal bi maçti yenmemize ragmen aglatmislardi bizi...
Sevgili Hamsi ([img]smileys/smiley4.gif[/img])
Hani kalp kalbe karşı derler ya herhalde öyle birşey bu. Bu akşamüstü bu maçı ekleyeceğim. Ancak bir düzeltme:O sezon (93-94 sezonu ikizlerin gittiği değil geldiği sezondur. Trabzonspor'da 95-96 yılında şampiyonluğa çok yaklaşmışlar ancak bir sene sonra 96-97 sezonu sonunda Trabzonspor'dan ayrılmışlardır. Ancak benim de tribünlerinde seyrettiğim 19 Mayıs Stadının zeminine Osieck'li Fener'i gömüşümüz akşamüstü burada olacaktır. 4-2'lik Beşiktaş maçı ile birlikte.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Trabzonsporlu olmak...
Yorum
-
O_F_L_U_61 kardesimin bir istegi vardi. Lyon Maçimiz (deplasmandaki 4-3'lük maç).
O maçin görüntüleri benim elimde de var ama bendeki görüntülerin kalitesi biraz düsük. Ancak ultra61.net sitesinde Viya nick'li üyenin hazirlamis oldugu çok güzel bir klip vardi, bu maçin golleri ile. Ancak kendi videom olmadigi için burada yayinlamiyordum.
Ancak O_F_L_U_61 kardesimiz video sahibinden izin almis ve bir degisiklik yapmadan yayinlanmasina müsade etmis. Simdi onlarin izniyle o klibin linkini veriyorum:
http://rapidshare.de/files/11741160/...on_3_4_Trabzon spor_1.Mac_1991_1992_.html
Buyrun bu güzel klibi doya doya izleyin.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" /><?
AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
Trabzonsporlu olmak...
Yorum
-
93-94 sezonu maçlari (TSiRAMEN'in katkilariyla)
Trabzonspor 4 Besiktas 2
Ligin ilk yarisinda deplasmanda bir hezimet yasamistik. Trabzonspor'un ikinci maçtaki oyunu ve aldigi skor, biraz olsun içimizi rahatlatmisti. Bu maçtaki ilk golümüze dikkat: HAMI + FÜZE + GOOOOL!
Üçüncü golün hazirlanisi, Sota'nin Orhan'a asisti ve Rüzgarin Oglu'nun bitirisi mükemmel.
Dördüncü gol: ARÇIL - SOTA A.S.
Trabzonspor 4 Sariyer 2
Sezonun son maçi. Sariyer için oldukça önemli, zira kazanamazsa küme düsme ihtimali var. Ama biz maçi birakmiyoruz. Bir diger maçta Zeytinburnuspor 90+ dakikalarda Karabükte golü buluyor ve Karabükspor bir daha geri gelmemek üzere Birinci Ligi terkediyor.
Ilk gol: Hami - kafa, Hami - ayak üstü (muhtesem)
Üçüncü gol: Sota Resital
Dördüncü gol: Ünal bombasi
Trabzonspor 6 Gençlerbirligi 0
Gençlerbirligi'nin tarihindeki en aci hezimetlerinden biri. Ilk yarisi 0-0.
Ilk gol: Sota - Arçil A.S.
2. gol: Soner - Hami
3. gol: Sota, Sota, Sotaa
4. gol: Hamii
5. gol: Orhan - Ender
6. gol: Basbakan...
Trabzonspor 4 Fenerbahçe 3 (94 Basbakanlik Kupasi)
Ankara 19 Mayis Stadi. Tribünlerde bulunup, büyük bir keyifle izledigim bir maç daha. Osieck'li Fener ile Trabzonspor'umuzun mücadelesi. Maç sonrasi Parasüt Kulesi etrafindan dolanip bizi taslamaya kalkan Fenerlileri Atatürk Kültür Merkezi önüne kadar kovalayisimiz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Ilk gol: Sotaaaa...
2. Gol: Arrçill
3. gol: Hami + Kafa + Goool (bu adamin bir eksik meziyeti yok mu?)
4. gol: Sotaaa!
Bu maçlar da ilk sayfadaki maçlar bölümüne ve BMN sunucusuna yerlestirilmistir.[img]smileys/smiley20.gif[/img]Trabzonsporlu olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum