Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi

Yattara'yı da "THE LEGEND" yapan klibin çok güzel. Görüntü kalitesinden taviz vermeyince dosya boyutu büyüyor ama olsun. Çok güzel olmuş eline sağlık.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• begendiginize sevindim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

aslinda klibin tamami 4 dk. falandi.ama boyutu büyük olunca kirpmak zorunda kaldim.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• Bu video da ilk sayfadaki Fantezi/Komedi Bölümüne yerleºtirilmiºtir.
        Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
          <T>
          <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ellerinize saglik baya ii olmus.</TD></TR>
          <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
          <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
          Özkan SÜMER

Yorum

• ellerine saglik çok güzel olmus
            ...anti-klişe timi...

Yorum

• Çok güzel olduuna eminim de ben nedenseRAPID ten bisey indiremiyorum [img]smileys/smiley5.gif[/img]Bu konuda bana yardimci olavak biri varmi? [img]smileys/smiley9.gif[/img]Sakin bana modemi resetle demeyin ama [img]smileys/smiley4.gif[/img]
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

O senelerde maçlarin bitiminde sonuca göre, TV'den kayit yapiyordum. O nedenle Barcelona ikinci maçini kayit etmemistim.

Aynen dedigin gibi, sanirim maçin iki ya da üçüncü dakikasiydi. Hami'nin ceza sahasi üzerinden attigi ve doksana giden o top, o senenin kupada en güzel gollerinden biri seçilmisti. O maçla ilgili bir diger önemli anektod ise Kouman'in attigi frikik golünde topun sürat rekorunu kirmasiydi.

Yani bir tarafta Kouman, bir diger tarafta Petronoviç. Turu geçmek hayaldi zaten.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

hami sonra san marino macinda o rekori yine kirmamismiydi?
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• simalyildizi,

ilk sayfadaki videolarin hepsini aldim. acaba sonu var mi bu videolarin, ins. yoktur. tekrar emeklerinden dolayi tesekkür ederim. sayende harika bir arsiv olusturdum...
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Rica ederim. Simdi de Karadenizli "Crazy Frog" - ben hazirlarken çok güldüm. Umarim begeneceksiniz...

veeeee eklenmiştir.

http://rapidshare.de/files/13353421/..._-_karadeniz_0 1.avi.html

~15 MB (4dk 40 sn)Edited by: simal yildizi
                    Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• abi bunu nasi izlicez ?

Yorum

• Verilen link'e tiklayarak açinca karsiniza çikan sayfadaki "Free" seçenegini tiklayacaksiniz.

Açilan sayfanin en altinda bir zaman sayaci olacak. Muhtemelen 27 saniyeden geriye dogru sayacak. Sifira geldiginde download linki açilacak. Ona tiklayip kaydederek izleyebilirsiniz.
                        Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• abi öyle yaptim ama media playerde sadece müzik çaliyo

Yorum

• avi uzantili dosyayi yüklemistim. Belki kullandigin media player'in "codec"leri bunu çalistiramiyor olabilir. Bir gün içinde wmv uzantili versiyonunu da yüklerim o zaman çalistirabilirsin.

Ya da istersen su verdigim linkten indirecegin codec ile bu sprunu halledebilirsin.

http://www.free-codecs.com/K_Lite_Co...k_download.htm
                            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• @simal yildizi

abi harika olmus yerlere yattim izlerken.ellerine saglik
                              Her daim TRABZONSPOR!
                              Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                              "7"

Yorum

• oldu abi eline saglik [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X