Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi benim hatirladigim kadariyla ikizler ize 93-94 sezonunda kiralik olarak gelmis ve basbakanlik kupasi maçindan sonra dinamo batuma 1 sezonluguna geri dönmüslerdi. 94-95 sezonunda da kadromuzda kaçarava ve adini suan hatirlayamadigim bir gürcü oyuncu vardi. 95-96 sezonunda da ikizler bonservisi ile beraber alinmislardi.

abi sayende aksami iple çeker olduk heraksam yeni bir heyecan[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• 96da sampiyonlugu kaybettigimiz febe meçinin görüntüleri varsa bii zahmet...koyun suraya...[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• valla bu golleri bi video yapip piyasaya dagitmak lazim bizim yönetimin akli bu ise ermeyecek heralde. ne güzel olurdu muhtesem goller videolari
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ALI CINKAYA kemençe muhabbetinin kisa bir videosu.orjinali tam 1 cd sürüyor ,yani 1 saat falan..buraya ancak 1 bucuk dakikalik birsey yükledim..

http://rapidshare.de/files/12123735/ali_cinkaya_ToAVI_split1 .avi.html

Yorum

• İlk olarak bahadiroglu tarafından gönderildi

ALI CINKAYA kemençe muhabbetinin kisa bir videosu.orjinali tam 1 cd sürüyor ,yani 1 saat falan..buraya ancak 1 bucuk dakikalik birsey yükledim..

Bu güzel video da ilk sayfadaki yerine eklenmiştir de, bu videoyu canı RAKI çekenler izlemesin. Yoksa çok canınız çekebilir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• yönetim iki aydir yildiz alacak bilmem ne yapacak allahdan BMN deyiz yildizimizi çokdan transfer etmisiz. SIMAL YILDIZI
              Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
              Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
              WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak TSIRAMEN tarafından gönderildi

yönetim iki aydir yildiz alacak bilmem ne yapacak allahdan BMN deyiz yildizimizi çokdan transfer etmisiz. SIMAL YILDIZI

Hemşerim bu saattene işin var da!

Çok iltifat etmeyin gerçek sanacağım vallaha [img]smileys/smiley9.gif[/img]

Bu arada forumda en beğenilen, enistenen maçların senin arşivden çıktığını da unutmamak lazım[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                  İlk olarak bahadiroglu tarafından gönderildi

ALI CINKAYA kemençe muhabbetinin kisa bir videosu.orjinali tam 1 cd sürüyor ,yani 1 saat falan..buraya ancak 1 bucuk dakikalik birsey yükledim..

Bu güzel video da ilk sayfadaki yerine eklenmistir de, bu videoyu cani RAKI çekenler izlemesin. Yoksa çok caniniz çekebilir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

valla bu çok kisa bir bölümü sadece..

devami var birde bunun asil tamamini izleseler bu canlari çekmeyle kalmaz bir büyük devirirler..[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                      İlk olarak TSIRAMEN tarafından gönderildi

yönetim iki aydir yildiz alacak bilmem ne yapacak allahdan BMN deyiz yildizimizi çokdan transfer etmisiz. SIMAL YILDIZI

Hemserim bu saattene isin var da!

Çok iltifat etmeyin gerçek sanacagim vallaha [img]smileys/smiley9.gif[/img]

Bu arada forumda en begenilen, enistenen maçlarin senin arsivden çiktigini da unutmamak lazim[img]smileys/smiley32.gif[/img]

SIMAL YILDIZIabim ameliyat oldum yeni yeni kendime geliyorum evde içim daraliyor napayim öle takiliyoruz iste.
                      Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                      Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                      WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• TSIRAMEN senin linklerde bi soruj var galiba açilmiyo hiçbirisi.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak TSIRAMEN tarafından gönderildi
                          İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Bu arada forumda en begenilen, enistenen maçlarin senin arsivden çiktigini da unutmamak lazim[img]smileys/smiley32.gif[/img]

SIMAL YILDIZIabim ameliyat oldum yeni yeni kendime geliyorum evde içim daraliyor napayim öle takiliyoruz iste.

TSIRMEN geçmis olsun. kusura bakma yeni ögrendim ameliyat oldugunu....
                          FxY

Yorum

• İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildi
                            İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

TSIRMEN geçmis olsun. kusura bakma yeni ögrendim ameliyat oldugunu....
                            Geçmis olsun

Yorum

• geçmis olsun
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Simal Yildizi mi olur,Tsiramen mi olur,Tunganyan mi olur,yoksa yöneticilerden biri mi olurbilmem ama bu islerden anlayan arkadaslardan bir ricam var: Sota Arveladze klibi ! Sotamiza yakisir güzellikte,uzunlugu en az 3-5 dakika,içinde Eskisehir'e kafayla sektirerek attigi golün,Bratislava maçindakisahane çaliminin,1-0'lik Bursa maçinda Hami'nin füzesine yaptigi dokunusun,Bülent Korkmaz'i madara edislerinin, 96 senesindeki 4-1'lik Istanbul maçinda attigi son golün(sonrasinda kale arkasina yanima gelip takla atisi da var ki ), Denizlispor maçinda orta yuvarlaktan Zafer'i avlayisinin,3-1'lik Gençlerbirligi maçinda Arçil ile birlikte orta sahada paslasarak yaptigi dansin, ve o meshur taklasininyer aldigibir saheserin ortaya çikarilmasini diliyorum.(N'apalim kötü alistirdiniz bizi[img]smileys/smiley1.gif[/img])
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X