Az önce tüm linkleri kontrol ettim hepsi çalisiyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sifre gerekmiyor ama eger 1 saat içinde rapidshare'den belli bir MB dosya indirdiyseniz bu mesajin çikmasi dogal. Bunu asmanin yolu daha önceki mesajlarimdan birinde anlattigim gibi:
Rapidshare premium üyesi degilseniz (ücretli üyelik) bir saatte belli bir download limitinin üzerine çiktiginizda size 1 saat beklemenizi söylüyor. Bu asmanin en kolay yolu
önce "back" tusu ile ilk sayfaya dönmek (free seçeneginin oldugu sayfa) internet baglantini kesip tekrar baglanmak. Çünkü bu site (rapidshare) IP numaralarini takip ederek, bir saat içinde indirilebilir baraji asip asmadigini sorguluyor. Internet baglantini kesip tekrar baglandiginda yeni bir IP adresi atandigi için bu sorunu gidermis oluyorsun. Benim de premium sifrem yok ama bu sayede günde belki de 1GB dosya indirebiliyorum.
NOT: Bu sistemin islemesi için ya dial-up ile internete bagli olmalisiniz, ya da ADSL kullanicisi iseniz Dinamik IP degil, Statik IP üyesi olmalisiniz.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak selimberkan tarafından gönderildi
Seyirci deil TARAFTAR
Bayramda deil KARAGÜNDESeyirci deil TARAFTAR
Bayramda deil KARAGÜNDE
Moda için deil FORMA için
Kupa için deil ARMA için
90 dakika deil ÖMÜRBOYU
Ayri ayri deil OMUZOMUZA
............ce deil ONURLA
Utanarak deil GURURLA
Egilerek deil DIMDIK
Sefada deil CEFADA
Bazen deil HERZAMAN
Yuhlayan deil ALKISLAYAN
Oturan deil ZIPLAYAN
Köstekle deil DESTEKLE
Çekirdekle deil BAYRAKLA
Muhabbetle deil TEZAHÜRATLA
Kendine deil TRABZONA
Söverek deil TAPARAK
Ihanetle deil SADAKATLE
Zaferde deil HEZIMETTE
Görüntüde deTRABZONSPORLUYUZ
birakin artik su ist. özentiligini...bu yazi ultraslan grubunun "kimligimiz" adini verdigi yazidir...yakismiyor bize bunlari kullanmak!
Yorum
-
Yorum
-
primier ligin en güzel golleri için tiklayin:
http://mizah.milliyet.com.tr/komikvi...id=118&tur=
bilgisayariniza indirmek için tiklayin:
http://mizah.milliyet.com.tr/fotobuy.../ingilizgoller. wmv
tam 5 dakika 56 saniyelik bir klip mükemmel goller Edited by: erdinç67TrabZonguldaklı...
Yorum
-
93-94 sezonundayiz gene.
Besiktas'a 7-1 yenildikten birkaç hafta sonra tekrar Inönüdeyiz. Ben de oradayim. Sanki tüm Trabzonsporlular da orada. Takim kötü olsa da, bizi birkaç hafta önce çok mahçup etse de, tüm Trabzonsporlular bir kere daha takimina sahip çikmisti ve tribünleri öylesine doldurmustu ki.
Bastan sona üstün oynadigimiz maçi, sonradan oyuna giren Arçil'in attigi golle kazanmistik. Sonra da Inönü'den çikip Besiktas Çarsisinin içinde"Trabzon, Trabzon" diye ortaligi inletmistik.
Bu takim askimiza Besiktaslilar bile sasirmisti. Onlardan gik çikamadan Besiktas merkezini bordo - maviye boyamistik.
Sariyer 0 Trabzonspor 1
Trabzonspor 3 Kayserispor 1
Trabzonspor 4 Nevşehirspor 0 (Türkiye Kupası)
Fenerbahçe 1 Trabzonspor 1
maçlari da TSiRAMEN'in kayitlariyla artik rapidshare ile sizi ugrastirmadan Tigin sayesinde sizlere bordomavi.net sunucusuyla ulasiyor.
Ilk sayfaya, maçlar bölümünelinkleri eklenmektedir.
En büyük Trabzon Baska büyük yok!Edited by: simal yildiziTrabzonsporlu olmak...
Yorum
-
Rapidshare'den sikayet eden arkadaslar müjde!
Tigin'in ve bordomavi.net'in sayesinde artik videolar dogrudan bordomavi.net sunucusundan indirilecegi için rapidshare beklemenize gerek kalmadi...
Bundan sonraki maç videoları doğrudan sunucuya yüklenecek. Bundan öncekileri de zaten Tunganyan ve Tigin yüklemişti.
Sağolsunlar.Edited by: simal yildiziTrabzonsporlu olmak...
Yorum
-
Edip Akbayram'in "Bekle bizi Istanbul"u esliginde, Istiklal Caddesi Yürüyüsü.
Bekle Bizi Istanbul için => TIKLAYIN <=
(bu maalesef rapidshare)Trabzonsporlu olmak...
Yorum
-
Rica ederim. Ben de o an orada olmak istemistim. Kismet olmadi. Insallah bir daha ki sefere.
Orada yürüyenlerin ayaklarina, Edip Akbayram'in sesine saglik.[img]smileys/smiley32.gif[/img]Trabzonsporlu olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum