Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi

Bir tane indirdim digerlerini indiremiyorum

Sorun nedir, hepsini kontrol ettim çalışıyorlar?
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Simdi çalisiyo.Çok sagol ilgin için

Yorum

• Asagidaki maçlar TSiRAMEN'in katkilariyla arsivimize eklenmistir.

Trabzonspor 6 G.Antepspor 2 (95-96 Türkiye Kupasi)

Vanspor 0 Trabzonspor 5 (95-96 - HÜKMEN)

Trabzonspor 2 Istanbulspor1 (1995-96)

Gaziantep maçinda atilan 1. ve 4. gole dikkat. Var mi böyle frikikçi? Hami'nin frikiklerini görmek isteyenlere duyurulur.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Yattaranin Ankaragücü maçindaikinci golden önce yaptigi hareket var mi?

Yorum

• kardesim o nu ilk yaridaki gollerde bulabilirsin
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sagol Oflu

Yorum

• eyvallah kardesim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• helal olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]

anlayan anladi o......f......[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• tamam ula sanki isinlanmayi buldum

Yorum

• simal yildizi maçta olmama golü 10 defa izlememe ragmen fatih tekkenin k.gümrüge attigi golü istiyorum.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Abiler benim bir sorum olacak. Ben Kazim abinin Trabzonsporumuza besteledigi sarkilari indirmek istiyor ve nisanlima gondermek istiyorum. Sizden ricam buraya bu bestelerin linklerini yerlestirmeniz. Bana yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurlerimi iletiyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• sota nin ...

hani orta sahadan alip kafasinda saydira saydira tasidigi top...

pozisyonu

Yorum

• s.aleyküm güzel insanlar evet Simal Yildizi ile bir hafta içerdeydik ula hiç birinizde gelmediniz ziyarete neyseki iyi halden erken çiktik biraz [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Simal Yildizi güzel abim benim döner dönmez çalismalara baslamissin habu bed muncurliler böyle iste ugramaduk bi hafta klipler citti üçüncü sayfaya. neysaki geri celduk hade bismillah.Edited by: TSIRAMEN
                            Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                            Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                            WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Download nasil oluyor arkadaslar? Rapidshareden hangisini seciyoruz?Hic birini izleyemedim daha henuz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                                İlk olarak bahadiroglu tarafından gönderildi

KEMENÇE VIDEOLARI

kemenceci senol kemençe çalarken:

http://s3.ultrashare.net/hosting/fs/3a268a8ded5a2afb/

kemençeci senol çaliyor ,kemençeci necmi ise türkü söylüyor;

http://s6.ultrashare.net/hosting/fs/9b1149ae58c02a82/

kemençeci mustafa kiliç kadirga kahvesinde kemençeci yüksel yilmazla türkü atiyor;

http://s5.ultrashare.net/hosting/fs/cb5b76db05a614fa/

Ilk sayfaya eklenmistir.

abi bunlar iyi has ama cok kisa ya uzun olacak ki otur sabaha kadar ic
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim