Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TSiRAMEN'in arsivi de halka açiliyor:
Ilk video: Kocaelispor 1 Trabzonspor 3 (95-96 sezonu)
video ilk sayfaya eklenmistir.
TSiRAMEN sana da tekrar tesekkür ederim.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
harika bi golmüs.ne zamandir ariyordum.merak ediyodum çok sagolİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
Simek in eurosport da en güzel 20. golü seçilen golü huzurlarinizda siimm koooviiaakkk: tiklayin:
http://rapidshare.de/files/9905343/M...mkowiak.wmv.ht ml
Not:"polonya:3 Israil:2" sanirim ilk gol simek in di..HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
TSiRAMEN arsivinden bugün için son video
Trabzonspor 3 Denizlispor 0 (95-96)
Ilk sayfaya eklenmistir.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Ne güzeldi Arçil + Sota'li günler...Trabzonsporlu olmak...
Yorum
-
simal yildizi asil ben sana tesekkür ederim senin bu becerilerin olmasa ben hayatta o bilgisayar islerini yapamazdim. umarim bütün BMN ailesi mazimizi unutmaz geçmisimizin isiginda gelecege yol aliriz. selam ve dua ile.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
1995 senesinde Show TV'nin hazirladigi kisa bir klip daha ilk sayfadaki "Fantezi" basligina eklendi. Gene TSiRAMEN'in katkisiyla..
Bu klipte Hami'nin Lyon deplasman maçindaki müthis güzel gol sevincini ve golünü de görebileceksiniz.
Birazdan Trabzonspor 4 Galatasaray 1 görüntüleri de burada olacak.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Trabzonsporlu olmak...
Yorum
-
Ayni sezondan
Trabzonspor 3 Kayserispor 1
Altay 2 Trabzonspor 5
Gençlerbirligi 1 Trabzonspor 3
Maçlari da ilk sayfadaki "maçlar" bölümüne eklenmistir. Bu gecelik bu kadar.Trabzonsporlu olmak...
Yorum
-
geçen hafta cuma günü çekmis oldugum kemençe videosu.
siksara çaliniyor.
http://rapidshare.de/files/10066259/...stafa_3.mpg.ht ml
izleyin harika.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

, 
Yorum