Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Suskunlar için her yerde Sleepers filmiyle çok benzerlikler olduğu yazıyordu. Meğer Sleepers, Kardeş Gibiydiler'in orjinal adıymış. Kardeş Gibiydiler müthiş bir filmdi, Suskunlar'ı izlemeyi düşünmüyordum ama Kardeş Gibiydiler'i duyunca fikrim değişti.
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Suskunlar müthiş bölümdü , sinema filmi gibiydi.. Çocukla konuştukları sahne çok fenaydı.

Yalnız bir gerçek var ki bu dizi bu hızda ve bu kalitede devam ederse 2. sezonu göremez ya da çok fena .... sarar.
      Ezel vari gidiyor zaten, tahminim 2 sezon olur, ilk sezon intikamla, 2.sezon ise daha farklı olur diye düşünüyorum...Gerçekten çocukla konuşma sahnesş-i çok etkileyiciydi...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Suskunlar için her yerde Sleepers filmiyle çok benzerlikler olduğu yazıyordu. Meğer Sleepers, Kardeş Gibiydiler'in orjinal adıymış. Kardeş Gibiydiler müthiş bir filmdi, Suskunlar'ı izlemeyi düşünmüyordum ama Kardeş Gibiydiler'i duyunca fikrim değişti.
        Suskunların ilk bölümünü izledim, Kardeş Gibiydiler'le birebir aynı değil ama uyarlama olduğu belli, zaten söylüyorlar uyarlama olduğunu..

Filmde çocukları döven ve cinsel tacizde bulununlar gardiyanlardı. O 4 arkadaştan da ölen olmuyordu diye hatırlıyorum. İlk bölüm itibariyle diziyi beğendim, diziyi beğenip Sleepers'ı izlemeyenlere de izlemelerini öneririm.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Dizi dizi degil sinema filmi mübarek...
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Leyla ile Mecnun'da senarist Leyla'yı diriltirse dizi yeniden tat verir gibi..

Mecnun'un aşkını ölçmek için Dedenin ikisine de oynadığı bir oyun olabilir ve Leyla'nın bu süreçte yaşadıklarına da kısa bir flashback geçilebilir..

Ben bilmem senaristim bilir tabi..
                ezginin geri gelmesi mümkün olsa onu hallederler bi şekilde ama gidenlerin geri döneceğini hiç sanmıyorum zaten dönmelerini de istemezler.
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Filmi henüz izlemedim o Mustafa ya Mehmed Han'ın Amcası Küçük Çelebi Mustafadır ya da Dedesinin kardeşi Düzmece Mustafadır..

Bu arada Tarihe biraz ilgi duy derim Tarih iyidir en azından Padişahları tanımanı öneririm..

Burada Avusturya'nin tarihini ögrendik dogal olarak, ki ben Tarih dersinden herzaman nefret etmisimdir, cünkü bilmem kac yilinda bilmem kimin nesi onu yapmis bunu yapmis... Banane yani... Tabi hocalarda önemli. Tarih hocalarimiz bana dersi sevdirmeyi basaramadilar diye düsünüyorum. Mesela Matematik'ten hemen hemen herkes nefret ederdi ama ben cok severdim. Diger yandan hemen hemen herkes kimya dersini severdi ben ise herkesin nefret ettigi fizik dersini. Bende mi bir terslik vardi onlarda mi bende bilmiyorum. Türkiye bazinda beni tek ilgilendiren Trabzon'u kimin feth ettigi.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Suskunlar'da Ahu'yu Sedef Avcı oynayacakmış son anda değişmiş. İyiki de değişmiş Sedef Avcı oynasa hayatta izlemezdim. Aslı Enver'de gayet başarılı zaten..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu neyin kafesi diyor mecnun yeni fragmanda
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

• behzat ç. 56. bölümün son sahneleriyle özellikle hayaletin yacdığı mektupla final tadında bir bölüm yaptı
                        hayaletin içine bildiğin yılmaz erdoğan kaçmış gibi okudu mektubu
                        vay anasını
                        ulan hiç bir diziden bu kadar etkilenmediydim yahu...
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          behzat ç. 56. bölümün son sahneleriyle özellikle hayaletin yacdığı mektupla final tadında bir bölüm yaptı
                          hayaletin içine bildiğin yılmaz erdoğan kaçmış gibi okudu mektubu
                          vay anasını
                          ulan hiç bir diziden bu kadar etkilenmediydim yahu...

Yorum

• KVP 7. ve 8. sezonda da devam edecek
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• lost çok bozdu hesabı , vadi çok bozdu çoook bozdu
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Şirin suskunluğunu çok fena bozdu valla çok iyiydi son sahne...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X