Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyler yabancı dizileri izlemek için site önerilerinizi alabilir miyim ? gecenin bi vakti bi diziye başlayalım dedik adam gibi bi yer bulamadık..Kalitesiz görüntü,videonun ortasında hata alma vs. var mıdır şöyle adam akıllı problemsiz izleyebileceğimiz site ?

Ben genelde dizileri burdan izlerim. Yabancı izlemesemde videolarda sorun yoktur..

Bir de www.dizimag.com var..

Yorum

• Eyvallah hocam teşekkürler..

Yorum

• Ne gadada ne gada güzel bir dizi bu Isler Gücler ya. Fragmanindaki "Kanuninin calisma odasinin kapisini acan adamim" kismi beni yerlere yatirmisti gülmekten. LM bitti diye üzülürken cok iyi oldu bu.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• @burakaksak eylül'de "leyla ile mi mecnun?" - love is coming;

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 11.07.2012, 00:25.

Yorum

• Biraz geç olacak ama Behzat Ç. süper diziymiş valla ha.
            Behzat, Şevket, Harun, Hayalet, Akbabuş, Memduh Başgan, Ercüment Çözer, Savcı, Aziz hepsi ayrı güzel.
            3-4 aydır izliyorum 1. sezondan başlayarak, 62. bölüme kadar geldim.
            RTÜK'ten 2 yıldır baya ceza yemiş biraymış, küfürmüş diye ama olay bence o değil, dizide değinilen siyasi konuların ve verilen mesajların şuan gücü elinde bulunduranların hoşuna gitmemesi, rahatsız olmaları.Neyse zaten diziyi izleyenlerin çok rahat anlayacağı şeyler bunlar, uzun uzun yazmaya gerek yok.
            Karakterlere gelirsek benim merak ettiğim Ercüment Çözer'in 2. sezon oynayıp oynamayacağı ama bu son bölümlerde bekliyorum ortaya çıkmasını, 2 bölümdür adı geçiyor çünkü.Memduh Başgan ile birlikte sezon sonuna doğru yine gövde gösterisi yapabilirler.Yalnız Behzat bu sefer de Ercü'nün oyununa gelip elinden kaçırırsa iyice kafayı yer bidaha iflah olmaz heralde..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• işler güçlerin üzerine dizi tanımıyorum.adamlar rol yapmıyor kendilerini oynuyorlar bu da ilgi çekici kılıyor dizileri.zorlama espriler,kahkaha efekti saçmalıkları yok.kendileriyle çok güzel dalga geçiyorlar.dizide favorim pinti yapımcı o nasıl mimikler,adam hakkatten döktürüyor.
              sabah saatlerinde boş olanlar için trt de şaşıfelek çıkmazı ve yedi numara var, şaşıfelek çıkmazının kötü bölümleri var şu sıralar,ilk bölümleri daha sıcak ve samımıydı.yedi numarayı anlatmaya gerek yok olağanüstü bir proje

Yorum

• ''İşler Güçler'' güzel gerçekten ama yaz sezonu bitince o da biter, bitecek büyük ihtimalle.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ''İşler Güçler'' güzel gerçekten ama yaz sezonu bitince o da biter, bitecek büyük ihtimalle.
                  Dizideki yapimci (benim favorim) "Biz 13 bölüm oynar, parayi götürüp burdan vinlariz diye düsündük" demisti bir bölümde. Ben öyle olacagini düsünüyorum

Yorum

• 3 bölüm yayınlandı, tamamını izlemesem de bayağı bir izledim diziyi, gayet keyifli.

Zaten Murat Cemcir'in olduğu bir dizi her türlü izlenir

Yorum

• Müge Boz Leyla ile Mecnundan ayrılmış.

Yorum

• Behzat Ç'yi bitirdim sonunda, fazla yoruma gerek yok efsane dizi..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 bölüm yayınlandı, tamamını izlemesem de bayağı bir izledim diziyi, gayet keyifli.

Zaten Murat Cemcir'in olduğu bir dizi her türlü izlenir
                          Dün gece Üsüdara Giderken'in ilk bölümünü seyrettim sirf Murat Cemcir var diye.

Ramazana kadar her gün izleyip bitirmeyi düsünüyorum.

Yorum

• İlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Müge Boz Leyla ile Mecnundan ayrılmış.
                            zaten dizi içinde ben oyuncu değilim diye basbas bağıran bir karakterdi.Rol gereği mi öyleydi bilemıyorum

Yorum

• Suskunlar fena dizi değilmiş.. İlkten çok izlemeden ağlak bir filme benziyor diye bakmadım ki çok dizi izlemiyorum zaten ama bakınca fena olmadığını gördüm.. Bi kaç güne bitiririz..

Yorum

• Müge Boz çok doğru bir karar vermiş.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X