Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu KVP adamı salak yerine koyuyor. Şu diziği izlediğim için salak olduğumu kabul ediyorum. 2 yaşındaki çocuk bile daha yazardı bu bölümü. Pazar günü Kanal 7'de eski bölümü izleyin içiniz açılsın, hem de en baba bölüm.

Ezel'in yeni bölüm fragmanı: http://www.youtube.com/user/ezel?ble.../0/JWV8nSka1H4
    Aynen, salak yerine koyuyor , bu kadar siyaset karıştırılmaz
    Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Atv'ye geçti geçeli Ergenekon Korku İmparatorluğunun sözcülüğünü yapıyor Kurtlar Vadisi
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• KVP biraz bütçe sıkıntısı çekiyor gibime geliyor, bölümler yavan, eski havası yok
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hükümetin sözcüsü KVP bildiğimiz gibi

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hükümetin sözcüsü KVP bildiğimiz gibi
            Arada sırada takip ediyorum

acaba nasıl sözcülüğünü yapıyorlar, bir anlatırmısın ?

ne diyorlar mesela ?

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arada sırada takip ediyorum

acaba nasıl sözcülüğünü yapıyorlar, bir anlatırmısın ?

ne diyorlar mesela ?
              Boş yere tartışmaya gerek yok izleyenler bilir az çok. .

Yorum

• polat ulubeyi vursun bende birşey bilmiyorum.

benim senaryom şöyle : poalt silahı doğrultmuş tam ulubeyi vuracakken memati yetişir usta bana bırak der polat olmaz der memati ben vuracağım der bu arada ulubey helikoptere binip kaçar.
                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu KVP adamı salak yerine koyuyor. Şu diziği izlediğim için salak olduğumu kabul ediyorum. 2 yaşındaki çocuk bile daha yazardı bu bölümü. Pazar günü Kanal 7'de eski bölümü izleyin içiniz açılsın, hem de en baba bölüm.
                  Diziyi pek takip eden biri değilim ama yanılmıyorsam ilk sezonlarda rahmetli Ömer Lütfü Mete'nin senaryoya katkısı büyüktü diye düşünüyorum.

Yorum

Boş yere tartışmaya gerek yok izleyenler bilir az çok. .
                    "Boş yere tartışmaya gerek yok " diyen altını doldurmadığı yada dolduramadığı cümleler kullanmasın bi zahmet.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diziyi pek takip eden biri değilim ama yanılmıyorsam ilk sezonlarda rahmetli Ömer Lütfü Mete'nin senaryoya katkısı büyüktü diye düşünüyorum.
                      Çok çok büyüktü hemde...

Bir senaryo göremiyorum ben Vadi'de şuan Efsane Vadi'nin ekmeğini yiyorlar hala.

Bölümler saçma sapan nasıl geçiştirilir örneği veriyorlar.
                      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 16:07.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Boş yere tartışmaya gerek yok " diyen altını doldurmadığı yada dolduramadığı cümleler kullanmasın bi zahmet.
                        Zaman zaman izlemeyi bırakıp her hafta izlersen bide gündemi takip edersen ne demek istediğimi anlarsın. .

Yorum

Zaman zaman izlemeyi bırakıp her hafta izlersen bide gündemi takip edersen ne demek istediğimi anlarsın. .
                          gerçekleri anlatıyo diye siyasetmi oıldu şimdi?
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gerçekleri anlatıyo diye siyasetmi oıldu şimdi?
                            Ben gerçekleri anlatmıyor demedim ki haddinden fazla siyaset yapıyor bence. .

Sizin düşüncelerinize de saygı duyarım

Yorum

• Senaryo zaten kaç senedir yok, haber bülteni gibi dizi bunu zaten kabullenerek izliyorum da biraz özen ya biraz özen. Çok şey istemiyoruz. Bu kadar kötü sahneleri çekmeye nasıl üşenmiyorlar en anlam veremediğim nokta da o. Zaten oyuncular da resmen konsantre değil, performansları çok düşük. Onlar da bıkmış yüzde yüz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Polat Alemdar bence Çakıcıyı canlandırıyor,bana göre.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X