İlk olarak smart61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
KVP biraz bütçe sıkıntısı çekiyor gibime geliyor, bölümler yavan, eski havası yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHükümetin sözcüsü KVP bildiğimiz gibi
acaba nasıl sözcülüğünü yapıyorlar, bir anlatırmısın ?
ne diyorlar mesela ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArada sırada takip ediyorum
acaba nasıl sözcülüğünü yapıyorlar, bir anlatırmısın ?
ne diyorlar mesela ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu KVP adamı salak yerine koyuyor. Şu diziği izlediğim için salak olduğumu kabul ediyorum. 2 yaşındaki çocuk bile daha yazardı bu bölümü. Pazar günü Kanal 7'de eski bölümü izleyin içiniz açılsın, hem de en baba bölüm.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş yere tartışmaya gerek yok izleyenler bilir az çok. .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiziyi pek takip eden biri değilim ama yanılmıyorsam ilk sezonlarda rahmetli Ömer Lütfü Mete'nin senaryoya katkısı büyüktü diye düşünüyorum.
Bir senaryo göremiyorum ben Vadi'de şuan Efsane Vadi'nin ekmeğini yiyorlar hala.
Bölümler saçma sapan nasıl geçiştirilir örneği veriyorlar.En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 16:07.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Boş yere tartışmaya gerek yok " diyen altını doldurmadığı yada dolduramadığı cümleler kullanmasın bi zahmet.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaman zaman izlemeyi bırakıp her hafta izlersen bide gündemi takip edersen ne demek istediğimi anlarsın. .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekleri anlatıyo diye siyasetmi oıldu şimdi?
Sizin düşüncelerinize de saygı duyarım
- Alıntı
Yorum
-
Senaryo zaten kaç senedir yok, haber bülteni gibi dizi bunu zaten kabullenerek izliyorum da biraz özen ya biraz özen. Çok şey istemiyoruz. Bu kadar kötü sahneleri çekmeye nasıl üşenmiyorlar en anlam veremediğim nokta da o. Zaten oyuncular da resmen konsantre değil, performansları çok düşük. Onlar da bıkmış yüzde yüz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum