Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hani başkanı içerde olan malum spor kulübü var ya, işte onun kısaltılmışının tersten yazılışı
    Bende bir türlü çözemedim ne anlama geliyor bu diyorum, tersten baksam bulurmuşum
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Çağatay Koçtuğ'da İllumunatiymiş

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Suskunlar'ı izliyorsanız kötü adam yani İrfan(takoz), adam acayip oynuyor yahu...Bir T-bag birde İrfan

Yorum

• Kuzeyyy Güneyyy

Yorum

• Suskunlar dizisinin ilk bölümünü izleyeyim dedim; izlemez olaydım.
            Hayatımda dizi izlerken bu kadar bunaldığımı, içimin karardığını ve nefesimin daraldığını hatırlamıyorum.
            Bir daha izlemem tövbe.

Yorum

• Burak Aksak ve Cengiz Buzkurt şu an TRT Haberde. Şahane bir program oluyor.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sıralama yapılmış birde ben yapayım.
                1.Leyla ile Mecnun
                2.Yalan Dünya
                3.Suskunlar
                4.Seksenler

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Suskunlar dizisinin ilk bölümünü izleyeyim dedim; izlemez olaydım.
                  Hayatımda dizi izlerken bu kadar bunaldığımı, içimin karardığını ve nefesimin daraldığını hatırlamıyorum.
                  Bir daha izlemem tövbe.
                  Sanırım aynı piskolojiye sahibiz abi aynı olay babamda da var, bende de var gariptir fakat şöyle bir durumum var eğer bir dizide biri zor durumda ise işkence,öldürme,tecavüz,korkutma böyle konularda izleyemiyorum yani izliyorum da etkileniyorum mesela bu olaya babam "ya değiştir şunu böyle kansızlık olur mu böyle adamı ............ vs yapacaksın" gibi delirmeler ile belirtiyor ve değiştiriyoruz aynı şey bende de var. Mesela iffetin çok makarası yapıldı ama o sahneyi ne müjde ar oynarken neden bu yeni versiyonunda izleyemem, aynı kapsam hiç bir sahneyide izlemeyi istemem malesef ki fatmagülün suçu ne dizine rastladım hiç işim olmaz köy felan gördüm açtım diziyi ilk bölümüymüş nereden bileyim ya arkadaş 4-5 adam geldi ortalık karıştı o sahneyi malesef izledim bir daha da diziyi açtırmadım, şimdi suskunlarında çok başarılı bir yapım olduğuna inanıyorum ama herşey o gün yaşananlara bağlanacak ki sanırım çocuklara tecavüz edilmiş hep onun öcü için savaçacaklar mutlu olacaklar ama hep bunun üzüntüsü altında ezilecekler ya o üzülmelerini görmek o sahneyi izlemek gibi geliyor bana suskunlarıda asla izleyemeyeceğim bu yüzden ama başarılı yapım olduğu her halinden belli.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak Aksak ve Cengiz Buzkurt şu an TRT Haberde. Şahane bir program oluyor.
                    Programin sonunda bir Erdal Bakkal klasigini canli olarak izledik. Adi 'Sosyal Medya' olan bu programin sonunda "Ben aslinda sosyal medyaya karsiyim, ozel hayatimii baskalariyla paylasmayi sevmiyorum" cümlesini kurdu. Yikildim yemin ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanırım aynı piskolojiye sahibiz abi aynı olay babamda da var, bende de var gariptir fakat şöyle bir durumum var eğer bir dizide biri zor durumda ise işkence,öldürme,tecavüz,korkutma böyle konularda izleyemiyorum yani izliyorum da etkileniyorum mesela bu olaya babam "ya değiştir şunu böyle kansızlık olur mu böyle adamı ............ vs yapacaksın" gibi delirmeler ile belirtiyor ve değiştiriyoruz aynı şey bende de var. Mesela iffetin çok makarası yapıldı ama o sahneyi ne müjde ar oynarken neden bu yeni versiyonunda izleyemem, aynı kapsam hiç bir sahneyide izlemeyi istemem malesef ki fatmagülün suçu ne dizine rastladım hiç işim olmaz köy felan gördüm açtım diziyi ilk bölümüymüş nereden bileyim ya arkadaş 4-5 adam geldi ortalık karıştı o sahneyi malesef izledim bir daha da diziyi açtırmadım, şimdi suskunlarında çok başarılı bir yapım olduğuna inanıyorum ama herşey o gün yaşananlara bağlanacak ki sanırım çocuklara tecavüz edilmiş hep onun öcü için savaçacaklar mutlu olacaklar ama hep bunun üzüntüsü altında ezilecekler ya o üzülmelerini görmek o sahneyi izlemek gibi geliyor bana suskunlarıda asla izleyemeyeceğim bu yüzden ama başarılı yapım olduğu her halinden belli.
                      Bugün iki bölümünüde izledim. Normalde bende ayni duygular icerisinde olurum. O tür yapimlari izleyemem. Ama o cocuklarin oyunculuklari okadar basariliydiki, okadar gercekci oynadilarki, hayatimda ilk defa bir dizi veya filmdeki aktörlerin yasadigi aciya ortak oldum. Onlarin nasil sekilde bir intikam alacaklarini dört gözle bekler hale geldim. Sirf o yüzden izleyecegim bu diziyi bitene kadar.

Bu arada 3. Bölüm fragmani cikmis....

Yorum

• Kendimi sıkmasam ağlıyorum yani Suskunlar'da o derece etkiliyor. Hiç bitmesin istediğim dizilerden.

Yorum

• Of of of, fragman çok fecii

Ratinglerde dizi 2 haftadır ilk 5'de, hele 3-4 bölüm daha geçsin perşembeye ambargo koyan, Fatmagül ve KVP'ye kafa tutacak diye düşünüyorum...

Özellikle çocukların hapishane sahneleri çok etkileyici gerçekten ayrıca henüz gaddar gardiyanı göremedik, onun iyi hali yok...

Yorum

• Suskunlar'ın şimdilik gideri var ama tek bir konu üstünden ilerliyo senaryo dar gibi ilerde bozma ihtimali yüksek..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• SuskunLar yaaa ! fenaa dizi

Yorum

• Behzat Ç vardı bir ara ne oldu ona ?
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X