Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pusat atkıları görünce aklını yitirdi galiba sen kim mematiye meydan okumak kim
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Memati parkta çocukları izlerken acayip duygulandım valla.. Uyan mamoş
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Laz Ziya'nın yeğenlerinin kahvesinde Trabzonspor formaları ve Bize Her Yer Trabzon atkısı..
        Bak bunu demesen iyiydi simdi. Simdi yeniden basliycaz artik izlemeye...
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sırf Dayı İçin Tekrar Tekrar İzlenecek Bir Dizi

Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Memati parkta çocukları izlerken acayip duygulandım valla.. Uyan mamoş
            ççç ççç Sinirden gülüyorum Dayanamadım ççç

Yorum

• Ulan erdal abi yemin ediyom öldürürsün adamı , bizim mecnun mu diyo
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• P.Break, Lost derken şimdide Sherlock'a sardık hadi hayırlısı

Yorum

• Behzat Ç. diyorum başka da bir şey demiyorum. Şu anda takip ettiğim tek dizi.

Yorum

• I have a dreammmmm.
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Gecen senenin sampiyonu kim?

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Anneanne "Benim TAPEMIN tasini attirma" mi dedi yoksa benmi kafayi yedim su SIke Sorusturmasi yüzünden ??

Birde Bölümü anlayamadim ya. Ne demek yani Diziyi bitiriyormu??
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anneanne "Benim TAPEMIN tasini attirma" mi dedi yoksa benmi kafayi yedim su SIke Sorusturmasi yüzünden ??

banada öyle geldi ama değildir diye takılmadım fazla
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                            BordoMavi.Net
                            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• üsküdar'a giderken dizisi son yıllarda izlediğim en kaliteli dizi , böyle bir dizi nasıl biter anlamış değilim...
                              poetricus

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anneanne "Benim TAPEMIN tasini attirma" mi dedi yoksa benmi kafayi yedim su SIke Sorusturmasi yüzünden ??

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                banada öyle geldi ama değildir diye takılmadım fazla
                                Sakin olun kardeslerim. Kafayi yemediniz. Citir Anneanne aynen öyle dedi. "Tapemi attirmayin"

İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                üsküdar'a giderken dizisi son yıllarda izlediğim en kaliteli dizi , böyle bir dizi nasıl biter anlamış değilim...
                                Cevabi cok basit. Absürt komedi dizileri ilk yayinlandigi andan itibaren hemen reytingleri alt üst etmezler. Kendilerini seyircilere kabul ettirmeleri zor olur. Leyla ile Mecnun bunu uzun vadede basardi. Bunun tek sebebi bence TRT'nin reyting sisteminden cekilmesidir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X