pusat atkıları görünce aklını yitirdi galiba sen kim mematiye meydan okumak kim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
- Alıntı
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaz Ziya'nın yeğenlerinin kahvesinde Trabzonspor formaları ve Bize Her Yer Trabzon atkısı..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMemati parkta çocukları izlerken acayip duygulandım valla.. Uyan mamoşDayanamadım ççç
- Alıntı
Yorum
-
Anneanne "Benim TAPEMIN tasini attirma" mi dedi yoksa benmi kafayi yedim su SIke Sorusturmasi yüzünden ??
Birde Bölümü anlayamadim ya. Ne demek yani Diziyi bitiriyormu??"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnneanne "Benim TAPEMIN tasini attirma" mi dedi yoksa benmi kafayi yedim su SIke Sorusturmasi yüzünden ??
Birde Bölümü anlayamadim ya. Ne demek yani Diziyi bitiriyormu??Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnneanne "Benim TAPEMIN tasini attirma" mi dedi yoksa benmi kafayi yedim su SIke Sorusturmasi yüzünden ??
Birde Bölümü anlayamadim ya. Ne demek yani Diziyi bitiriyormu??İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanada öyle geldi ama değildir diye takılmadım fazla
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüsküdar'a giderken dizisi son yıllarda izlediğim en kaliteli dizi , böyle bir dizi nasıl biter anlamış değilim...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
Yorum