Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün aksam atv'de baslayan Ucurum cok güzel..

Dizi'nin bas karakteri üst dekiler..

Ilk 2 bayan Moldova'li. Onlarin konusmalari tercüme ediliyor dizide.

Hatirlayanlar vardir, Leyla ile Mecnun'un ilk bölümlerinde burada israrla izleyin diyordum..

Simdi Mehmet C.'den ikinci dizi önerisi.. "UCURUM"

Dizi'de Istanbul'un görülmeyen veya saklanmaya calisilan yüzü gösteriliyor..

Ben ilk bölümden cok etkilendim..

Yorum

• Dizi güzel olabilir yanlış anlamada hani demiş ya istanbulun görülmeyen ve saklanmaya çalışan yüzü diye Çok komik geldi birden , bence istanbulun saklanmaya çalışılan bir yüzü yok tüm iğrençliği ile karşımıza dikilmiş durumda zaten, her gün daha çekilmez oluyor.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben sana aşk dizileri tavsiye ediyorum..tam senlik muhtar
        Ask filmlerinin benle alakasi ne ya

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seksenler adlı dizide ki Trabzonlu polis memuru hüzünlendirdi bu gece, tabi ki pastanecinin katkıları ile. Videosu düşerse eklerim buraya.
        Evet Evet orayi bende izledim Cok güzeldi
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Arda

Bence bir numara ama heyecanlanmadim desem yalan olur valla.
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Kurt Kanunu güzel. İlk defa dün izledim . Mekanlar iyi yansıtılmış. Aktörler zaten iyi. Ersoy bile orada Ama bu sefer iyi adam

Yorum

• Ardayı arıyorum açıkcası dizide Gelirse hayır demem ama imkansız sanırım başka birşey vardır, ya başka bir erkekde girerse kabulüm birileri lazım en azından şu şirin gitsin ya bu kadar mı kötü oynanır resmen kanal değiştiriyorum o çıktığında.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arda değil attır kesin o
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ardanın gelme ihtimali yüksek...Mecnunun kankası ve iyi niyetli zengin arkadaşı olarak.
                  Emirhana katılıyorum Şirini görünce benimde kanal değiştiresim geliyor, gereksiz bir rol, gereksiz bir oyuncu.

Yorum

• Arda'yı başkası oynayacak bence Ushan Çakır gelmez..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arda'yı başkası oynayacak bence Ushan Çakır gelmez..
                      Katılıyorum. Onca sosyal mesaj boşa mı gidecek, kadına şiddet uygulayan bir adam imkansız, gelmesinde zaten
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arda'yı başkası oynayacak bence Ushan Çakır gelmez..
                        Arda karakteri geri gelirse bu Ushan Çakır olacak...

Yorum

• Yaptığı hareket yanlıştı belki ama Ushan Çakır diziye farklı bir hava katıyordu
                          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Vay anam vay sahneye bak "İmdat... Yardım edin"

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vay anam vay sahneye bak "İmdat... Yardım edin"
                              Fatmagül , Ezel , Kuzey Güney , müzikleri çok benziyor birbirine.. Toygar Işıklı iyi hoşta hep birbirine benzeyen aynı tarzda müzikler ..

Yorum

• seksenler dizisinde Trabzonspor muhabbeti.Bizde ilerde böyle muhabbet edebilcegiz mi?

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X