Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trajıkomik bir sahneydi, aslında çok şey anlatıyor.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatmagül , Ezel , Kuzey Güney , müzikleri çok benziyor birbirine.. Toygar Işıklı iyi hoşta hep birbirine benzeyen aynı tarzda müzikler ..
      Özellikle "Son"da daha fazla sırıtıyor bu benzerlik. Ama çok iyi müzikler yapıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Beyaz Show'a bugün Leyla ile Mecnun dizi oyuncuları gelecektir . Bilginize

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Serkan Keskin ve Zeynep Çamcı Beyaz Show'da..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hande Yener bile 3 kisi 5 kisi 10 kisi geldi, koca setten 2 kisiyi cagirdilar...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ali ATAY niye yok accept?

Yorum

• Bir ara Beyaz ile Acun'un program kazançlarından fb ye maddi yardım yapacağı vs. konuşuluyordu, ne oldu o iş ?
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• L&M güzeldi bu akşam ama bir kar, bir güneş olayı çok fazla oldu bu bölümde
                  En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 00:49.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arda

Bence bir numara ama heyecanlanmadim desem yalan olur valla.
                    İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ardayı arıyorum açıkcası dizide Gelirse hayır demem ama imkansız sanırım başka birşey vardır, ya başka bir erkekde girerse kabulüm birileri lazım en azından şu şirin gitsin ya bu kadar mı kötü oynanır resmen kanal değiştiriyorum o çıktığında.
                    İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ardanın gelme ihtimali yüksek...Mecnunun kankası ve iyi niyetli zengin arkadaşı olarak.
                    Emirhana katılıyorum Şirini görünce benimde kanal değiştiresim geliyor, gereksiz bir rol, gereksiz bir oyuncu.
                    İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arda'yı başkası oynayacak bence Ushan Çakır gelmez..
                    İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arda karakteri geri gelirse bu Ushan Çakır olacak...
                    --->

Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• çok vasattı leyla ile mecnun
                      !

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uf ya bi hevesle tıkladım linke zaten kaçırmıştım bölümü
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Vasat bir bölümdü..

Yorum

• Bölm vasatti ama yine merakla bitirdiler. Ne olacak simdi gibisinden.

AMa bu Arda olayi yakismadi. Ben zaten bastan öyle düsünmüstüm ama niye gerek duydu anlamadim acikcasi.

Ve o Kapi sahnesinde Kadinlara tokat atilmasida hic olmadi.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bölm vasatti ama yine merakla bitirdiler. Ne olacak simdi gibisinden.

AMa bu Arda olayi yakismadi. Ben zaten bastan öyle düsünmüstüm ama niye gerek duydu anlamadim acikcasi.

Ve o Kapi sahnesinde Kadinlara tokat atilmasida hic olmadi.
                              Orda bu sahneye gönderme yaptılar..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orda bu sahneye gönderme yaptılar..

Bence yinede yakismadi. Mutlaka gönderme yapmalarina gerek yok. Ve hele hele adi bu olaylarla anilmis bir dizinin böyle seylerden arinmasi lazim bence.
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X