İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu çocuklar duymasına çıktığımız sahnenin linki var mı ?
istediğin kısım burası galibaDayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak madman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
- Alıntı
Yorum
-
Sağlam bölümdü fragman daha sağlam görünüyor..
132. Bölüm Fragmanı
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 07.10.2011, 02:00.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağlam bölümdü fragman daha sağlam görünüyor..
132. Bölüm Fragmanı
http://diziizle.yazete.com/dizi.php?...=5&videoID=554Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
Bu bölümü beğenmedim ben valla, bu sezon biraz artan kalite geçen sezona kaymaya başladı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Kuzey Güney.- 10 Numara dizi yapmışlar.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaner Ayar şuan TNT'de müdür zaten.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Şike olayı işlenmeyecek Vadi'de yanlış anons..
Aziz Yıldırım Kurtlar Vadisi'nde diye bir haber çıkmış Fotomaç'ta sanırım... Tamamen hayal ürünü, böyle bir çalışmamız yok
Bahadır ÖzdenerEn son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 08.10.2011, 00:50.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
Yorum