Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koca Bölümde Arda ile bir tane sahne bile yoktu. Galiba yavas yavas alistirmaya calisiyorlar. Bir yandan Arda Karakterinin cikmamasi gerektigini düsünürken diyer yandan Arda Karakterini Ushan Cakir (Hayvan Herif) gibi oynayacak birini bulamazlar diye düsüynüyorum
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• vayy yeni leyla adayları arasında damla sönmez varmış olabilir yani
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Bence yeni Leyla Funda Eryiğit olsun. ( yani benim gönlümden o geçiyor. )
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence yeni Leyla Funda Eryiğit olsun. ( yani benim gönlümden o geçiyor. )
          Arka sayfadaki adaylar arasında yoktu ama bence güzel olur Bu arada sanki bir dizide oynuyodu şu sıralar eğer öyleyse olamaz tabi...
          En son Salih Edip tarafından düzenlendi; 06.10.2011, 12:35. Sebep: Eksik yazı
          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Yeni Leyla ntv spordaki kadin olsun
            hani bizim forma tanitimini yapan hatun
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeni Leyla ntv spordaki kadin olsun
              hani bizim forma tanitimini yapan hatun
              ODedektif Memolide Burcu Esmersoy u diyon sen
              Futbolcu degilmisiniz Hpeiniz ayni
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Vadi'de Azize ve şike operasyonu işlenecekmiş..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vadi'de Azize ve şike operasyonu işlenecekmiş..
                  Aydin Doganin kanalinda fenere cekecekleri yagi az cok tahmin edebiliyorum...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aydin Doganin kanalinda fenere cekecekleri yagi az cok tahmin edebiliyorum...
                    ATV olsaydı ne haşlanacaklardı..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ATV olsaydı ne haşlanacaklardı..
                      Yok ordada pek bir sey farketmezdi. O dedigini sadece Show TVde yapabilirlerdi.

Yorum

Yok ordada pek bir sey farketmezdi. O dedigini sadece Show TVde yapabilirlerdi.
                        Show TV mi Digitürk'ün yan sanayisi olan Show mu tabi ya demedikleri kalmazdı.

ATV Yani Çalık Grubu Aziz'in rakibidir Sabah ve Fotomaç süreç boyunca bayağı bayağı yazdı zaten.. Dizi ATV'de kalsa gayet rahat haşlanırdı Aziz..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Show TV mi Digitürk'ün yan sanayisi olan Show mu tabi ya demedikleri kalmazdı.

ATV Yani Çalık Grubu Aziz'in rakibidir Sabah ve Fotomaç süreç boyunca bayağı bayağı yazdı zaten.. Dizi ATV'de kalsa gayet rahat haşlanırdı Aziz..
                          ATV diyince fenerin cakma sampiyonlugundan sonra yaptiklari haberler ile Salih Memecanin hamsi kanarya animasyonu geldi aklima. O yönünden düsünmedim.

Show TV'de Saner Ayarla ters düsmemek icin öyle seyler yapmazdilar gibi geliyo bana. Laz Ziya, Nevzat replikleri ve 61. Bölümdeki balonlar yüzünden iyi puan toplamistilar genel müdürlerinden.

Yorum

Buda bonus :P

Şu Erdalın hareketleri bitiriyo beni ya
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Güzell.. Böyle devam

Fragmandan gelcek bölüme yine heycanlanma hissini geri getirdiler bugün

Bu en son 3. Yada 4. Bölümde olmusdu

KV zaten arsivledim.. Cocuklarima izletecegim

Yorum

• Şu çocuklar duymasına çıktığımız sahnenin linki var mı ?
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X