Koca Bölümde Arda ile bir tane sahne bile yoktu. Galiba yavas yavas alistirmaya calisiyorlar. Bir yandan Arda Karakterinin cikmamasi gerektigini düsünürken diyer yandan Arda Karakterini Ushan Cakir (Hayvan Herif) gibi oynayacak birini bulamazlar diye düsüynüyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yeni Leyla Funda Eryiğit olsun. ( yani benim gönlümden o geçiyor.)
Bu arada sanki bir dizide oynuyodu şu sıralar eğer öyleyse olamaz tabi...
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
- Alıntı
Yorum
-
Yeni Leyla ntv spordaki kadin olsun
hani bizim forma tanitimini yapan hatun[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Leyla ntv spordaki kadin olsun
hani bizim forma tanitimini yapan hatun
Futbolcu degilmisiniz Hpeiniz ayniGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVadi'de Azize ve şike operasyonu işlenecekmiş..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydin Doganin kanalinda fenere cekecekleri yagi az cok tahmin edebiliyorum...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleATV olsaydı ne haşlanacaklardı..Milli Takımım TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ordada pek bir sey farketmezdi. O dedigini sadece Show TVde yapabilirlerdi.
ATV Yani Çalık Grubu Aziz'in rakibidir Sabah ve Fotomaç süreç boyunca bayağı bayağı yazdı zaten.. Dizi ATV'de kalsa gayet rahat haşlanırdı Aziz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShow TV mi Digitürk'ün yan sanayisi olan Show mu tabi ya demedikleri kalmazdı.
ATV Yani Çalık Grubu Aziz'in rakibidir Sabah ve Fotomaç süreç boyunca bayağı bayağı yazdı zaten.. Dizi ATV'de kalsa gayet rahat haşlanırdı Aziz..
Show TV'de Saner Ayarla ters düsmemek icin öyle seyler yapmazdilar gibi geliyo bana. Laz Ziya, Nevzat replikleri ve 61. Bölümdeki balonlar yüzünden iyi puan toplamistilar genel müdürlerinden.Milli Takımım TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Buda bonus :P
Şu Erdalın hareketleri bitiriyo beni yaMessi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
- Alıntı
Yorum
Yorum