Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Feller Baba ne güzel yürüdün öyle be.

Mimiklerine kurban Ulubey.

Ersoy'un ömrü bitti haftaya ölücek bence.
    En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 02:37.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Behzat Ç 33. Bölüm Fragmanı

Yorum

• yok bu ersoy ölmez daha.

ersoyun adamları memati ile abdülheye 5 basar adamların hemen herşeyden haberi oluyor.

konsey üyelerinin ersoyu satması çok pis oldu ersoy onlardn birkaçını götürebilir.

operasyondan birşey çıkmaz bence ersoy kesin kaçar.
        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• tekrar olmuş...
          En son Cemalettin Taşkın tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 09:43.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Lan Polat ömrümü yedin ömrümü.
            Binanın çatı katından yerdeki Ersoyun arabaya mermi yağdır,hatta vurdu galiba ama çelik yelek korudu,Ersoy bastı gidiyor bi daha bakıyoruz ki Polat binanın en tepeden inmiş,Hyundai ye binmiş,Ersoy a yetişmiş arada 10 metre kalmış çatışıyor
            bu ne hız bu ne zaman dilimi aman diyim.
            Hadi oldu diyelim,bizim yumurta kasa Hyundai ye ağır silahlarla 20 metreden mermi yağdırıyorlar ne delebiliyorlar ne vurabiliyorlar.
            Neyse hainlere karşı duruşun için seyrediyorum,
            herşeye rağmen seviyorum seni KVP
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ersoy Ulubey: "Beni öldürecek adam daha yaratılmadı."

ççç Az gülmedim buna ya. Kalu bela terk çıktı adam.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersoy Ulubey: "Beni öldürecek adam daha yaratılmadı."

ççç Az gülmedim buna ya. Kalu bela terk çıktı adam.
                Öyle değil '' Beni burdan canlı çıkaracak adam daha yaratılmadı'' dedi.

Yorum

• Oooo bu daha felsefikmiş Valla artık komedi dizisi olarak bakıyorum. Yemin ederim Leyla İle Mecnun'u izlerken bu kadar gülmemiştim. Polat'ın arabada bayılma numarası neydi öyle mesela ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lan Polat ömrümü yedin ömrümü.
                    Binanın çatı katından yerdeki Ersoyun arabaya mermi yağdır,hatta vurdu galiba ama çelik yelek korudu,Ersoy bastı gidiyor bi daha bakıyoruz ki Polat binanın en tepeden inmiş,Hyundai ye binmiş,Ersoy a yetişmiş arada 10 metre kalmış çatışıyor
                    bu ne hız bu ne zaman dilimi aman diyim.
                    Hadi oldu diyelim,bizim yumurta kasa Hyundai ye ağır silahlarla 20 metreden mermi yağdırıyorlar ne delebiliyorlar ne vurabiliyorlar.
                    Neyse hainlere karşı duruşun için seyrediyorum,
                    herşeye rağmen seviyorum seni KVP
                    bişey demiyoruz diye iyice okunu çıkardılar işin çat bi sıkıyor çatıdaki sniper'ı tabancayla kafadan vuruyor çat bi sıkıyor araçla giderken üstelik aracı kendisi kullanırken öndeki adamı vuruyor vs. vs. vs. oha diyorum
                    Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• İlk olarak Halmanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bişey demiyoruz diye iyice okunu çıkardılar işin çat bi sıkıyor çatıdaki sniper'ı tabancayla kafadan vuruyor çat bi sıkıyor araçla giderken üstelik aracı kendisi kullanırken öndeki adamı vuruyor vs. vs. vs. oha diyorum
                      de baba de,hak ediyorlar
                      işte diyorum ya,senaryodan rahatsız olan kan emici sülüklere senarist 10 numara cevaplar veriyor,boş bir adamdır diye düşündüğüm Polat ta dolu dolu konuşuyor ve ülke için iyi bir yürek,tüm bunlar ve verdiği mesajlar beni KVP sempatizanı yapıyor,oha dedirtiyor ama vaz geçirmiyor
                      Ayrıca diğer dizilerdeki ahçı uşağa,uşak bahçevana,bahçevan hizmetçiye,hepsi birden evin sahibine konularını görünce yine KVP iyidir iyi
                      (Leyla ile Mecnun da iyi hemde oldukça iyi,tabi Geniş Aile gibi sonradan cozutmazsa)
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 17:39.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenere saglam gecirdiler ççç

Dahada hosuma gitti 40 yilççç
                        Videosu yok mu şunun ya?
                        İzledim ama şimdi sanal alemde hit olsun istiyorum o an..

En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 23:00.

Yorum

• Veeee işte olay yaratan video Feys'e düşürüldü;

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Veeee işte olay yaratan video Feys'e düşürüldü;

Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
                            Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Bu Yahşi Cazibe'de ki Barış adamı öldürür ya ççç

Bölümün sonu çok matraktı
                              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 03:32.

Yorum

• Yazmayı unutmuşum Vadi'de Ersoy'un baskınında başbakanın o soğukkanlılığı neydi öyle ya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X