Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne söylenebilir ki.....

Yorum

• İşte bu ya
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Leyla ile Mecnun baslayacak 22.10 da

Yorum

• Behzat Ç. 22. Bölüm Fragmanı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Leyla ile Mecnun baslayacak 22.10 da
            Su an 3. bölümün tekrari oynuyo kacmaaz
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kore Dizilerini izlemeye devam ediyorum

İljimae ve Sorry I Love You'dan sonra My Girl'i izlemeye başlıyorum,İzlemeye başlayınca yorumlarımı yazarım..

Genel olarak Kore Sineması olsun Kore dizileri olsun Bence Dünyada 1 numara,izleyipte hayran olmadığım yapım yok,En kötüsüne bile 10 üzerinden 9 veririm..

Nasıl anlatsam diziyi izledikten haftalar sonra bir sahnesi aklınıza geldiğinde bile o an yaşıyormuşcasına tepki veriyorsunuz...

Ayrıca Diziler 15-20 Bölüm arası ve 1 saatlik bölümlerden oluşuyor..
                En son Bekir tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 19:53.

Yorum

• KVP artık bitmiş bu dizi yani bu sezon anladım çok kötüydü bence bu bölüm Pusatlar'ın olayından başka olay olmadı Ersoy Ulubey çok çok az gözüktü o olmayınca tadı olmuyor...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• savcıyı satırla infaz edilen ilk dizi heralde ççç(infaz edilemesin diye satır verdiler yada)

Yorum

• Kendilerini ispat çabasında olan liseli zibidiler gibi 3 kafadarın güpe gündüz soygun yapması oldukça komikti.

Çocuklarını beladan uzak tutmak isteyen Nesrin'in paraları gördükten sonra 180 derece dönmesine anlam veren var mı?

Ayrıca Bulutun katili Özcan ı affeden Memetiyi kınıyorum.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Fatmagül de bile Kurtlar Vadisinden daha çok aksiyon var..

Yorum

• KV uzatmaları oynuyordu. Gol sesi çıkmadı. Geçmiş olsun.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Pusat'ların operasyonda yoldan bi tane araba geçmiyor işe bak.

Yorum

• Zaza sahneleri çok uzun , sıkıcı , gereksiz sahnelerdi nerden baksan yarım saatini dakikasını aldı dizinin.

Yorum

• En iyisi Behzat Ç aga gerisi yalan.

Behzat Ç: Ne yapıyosun sen? Şule: Pilates yapıyorum... Behzat Ç: Neden? Şule: Bunu yapan insanların psikolojisini anlamaya çalışıyorum...

Harun: Ama seni ben seviyorum, o sevmiyor. Gerçek aşk şudur budur. Eda: Olmaz Harun, yapamam. Olmaz.. Harun: Ben senin için sabahlara kadar past continuous tense çalıştım Eda!

Selim: Amirim size bir paket geldi. (sallıyor) Behzat Ç: Ne paketi ya la o? Selim: amirim bomba olabilir mi, bomba imhayı çağırayım mı (sallamaya devam ediyor) Behzat Ç.: La oğlum sen salak mısın? Selim: ?? Behzat Ç.: İnsan bomba olduğundan şüphelendiği paketi sallar mı?

Harun: Abi, ben bu İstanbul'un en çok neyini seviyorum biliyor musun?
                                Behzat: Neyini la?
                                Harun: Ankara'ya dönüşünü...

Şevket Ç. : Napıyorsunuz lan burda?
                                Behzat Ç. : King oynuyoruz.
                                Şevket Ç. : King ne olum manyak mısınız lan böyle günde king mi oynanır?
                                Ya çocuklar siz ne yaptınız? Behzat sen ne yaptınız?
                                Behzat Ç. : Siz bi çıkın la.
                                Şevket Ç. : Behzat sen niye başkasının öldürülmüş kocasını gömüyorsun?

Müşteri Temsilcisi : Annenizin kızlık soyadının ikinci harfini öğrenebilir miyim ?
                                Behzat Ç. : Hasta mısınız ?
                                Müşteri Temsilcisi: Anlamadım
                                Behzat Ç. : Adam gibi soru sorsanıza kardeşim!

Savcı Esra: Ben derim, ben senin üstünüm.
                                Behzat Ç. : Ben de üstlerime ne takarım ha.
                                Savcı Esra: Hopp ne takıyosun.

Harun: Oğlum ben kendimi liseye kadar gerizekalı zannediyordum la.
                                Hayalet: Nasıl la?
                                Harun: Vallahi bildiğin gerizekalı zannediyordum.
                                Hayalet: Nasıl olum?
                                Harun: Benim derslerim filan çok iyi değildi,eve gelirdim bide babam bana fırça kayardı.
                                Hayalet: Eee sen şimdi polis olduktan sonra mı gerizekalı olmadığını anladın?
                                Harun: Öyle oldu vallahi.
                                Şimdi kolejde matematiğim filan iyi değildi ben gerizekalıyım diyordum. Baktım ben cinayetleri çözüyorum ben gerizekalı değilim dedim.

Harun: Pardon bayan Fen fak. nerde acaba?
                                Bayan: Fen fakultesi mi?
                                Harun: He Fen fak.
                                Behzat Ç. : Fak. ne la?
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 02:43.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X