Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kurtlar Vadisi Pusu 125. Bölüm Fragmanı V2

http://www.yazete.com/video.asp?vid=8116
    abartmanın zirve noktasına erişmişlerdi diye düşünüyordum ama yanılmışım iyice abartmışlar, seyrediyoruz diye birşey demiyoruz diye iyice işi ilerletmişler

çatıdaki keskin nişancıyı polat abimiz trak diye kafasından vuruyor arabayla süratli bir şekilde giderken üstelikde sol elini kullanıyor, taaaaa önündeki arabanın camından kafayı çıkaran adamı kafadan vuruyor gülünür, başka birşey yapılmaz bu sahnelere
    Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• ÖBGZK saçmalıyor ya Mesude - Soner saçmalığı Cemile'nin çocuğu tam aldıracakken Ali Kaptanın gelmesi falan felon
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• akşam final maçı var leyla ile mecnunu yemezler inşallah TRT1'de
        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• yok bu yöle olmuyor ya.utanmadan maç uzatmaya gitti Leyla ile Mecnun'da uzadı.piyyy
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben bu saatden sonra izleyemem daha..

Özetine bile gülüyorüm..

ççç

Pis Ahmet!

Ah iyi cocukdu ya )

ççç

Yorum

• Ooooo süper gönderme tatmin oldum espirisi süperdi

Yorum

• Bu Mecnun yine renkli mantar mı yedi, nedir?
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• 40 senenin özlemi var
                  Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• :d fenerbahçe espirisi güzel yıl 2023 bu sene kupayı alacak 40 yılın özlemı var sonuçda

Yorum

• Fenere saglam gecirdiler ççç

Dahada hosuma gitti 40 yilççç

Yorum

• Leyla ile Mecnun mükemmeldi en iyi bölümüydü bence.

Zaman makinesini yokuş aşağı vurdurmak ne demek ya ççç

14. Bölüm fragmanı

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 12.05.2011, 02:45.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sürekli takipçisi değilim ama pek güzel bölüm değildi ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Vadide suikast üstüne suikast operasyon üstüne operasyon
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• ahh vadii ah... neydin ne oldun.

ersoy şamir e bağırıyor ''benim orada olacağımı polat nerden öğrendi?!'' diye.. ulan feller seni kaçırdı polat la bir odaya tıkadı, orada ötmeden mi artist gibi alayını öldürecem diye ? ee adam bilsin bir zahmet nerde toplanacaklarını..

bir sahne var, koptum gülmekten yemin ediyorum feller ve o alman herifin adı neydi guller mi her ne haltsa, toplanmışlar karşılarındada bizim başbakan... diyorki : bize bu saldırıyı yapan ersoy un arkasında hangi ülke varsa, elimize somut deliller geçtiği an bunu savaş sebebi sayarız bunu bilesiniz !!! kaşları çatıyor ve sert bir bakış atıyor,

tam o anda benim arkadaş : YÜRÜÜÜÜÜ BEEE BAŞBAKAAAAAAAANNNNNNNNNNNN, ALLAH INA KURBAN ulaaann !!!!!!

ççççççççç
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Üsküdar'a giderken de güzel diziymiş.Espriler hoşuma gitmedi değil =))
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X