Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• I'm Sorry I Love You

Yok arkadaş bir dizi bu kadar mı etkiler insanı,İlk defa bi diziyi izlerken hüngür hüngür ağladım...
    Bir dizide oyunculuklar ancak bu kadar içten olur,bu kadar gerçekçi olur.

16 Bölüm,Her bölüm 1 saatten oluşan Kore dizisi,Bu diziyi izleyince anladım ki Bizim aşk dediğimiz aşk falan değil Aşk bambaşka bir şeymiş

Bu diziyi bi yerden bulup izleyin,İnternetten de indirebilirsiniz,Mutlaka izleyin...

Yorum

• Beyaz Show'u normalde izlemem Erdal Beşikçioğlu'na bakayım dedim pişman oldum baktığıma. Talk Show mu izledim yoksa konser mi anlamadım her bölümü böyle mi acaba.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyaz Show'u normalde izlemem Erdal Beşikçioğlu'na bakayım dedim pişman oldum baktığıma. Talk Show mu izledim yoksa konser mi anlamadım her bölümü böyle mi acaba.
        Benim gibi yap. Talk show niyetine seyretme, sarki geldimi kapat, 4 dakka sonra yeniden ac. Valla sariyo ozaman
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim gibi yap. Talk show niyetine seyretme, sarki geldimi kapat, 4 dakka sonra yeniden ac. Valla sariyo ozaman
          Zaten normalde izlersem netten izlerim atlayarak tabiki tvden bakayım dedim bu sefer ama Funda Arar izin vermedi.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zaten normalde izlersem netten izlerim atlayarak tabiki tvden bakayım dedim bu sefer ama Funda Arar izin vermedi.
            Tarkan dogru diyo Türkiyede talk show yok diye.

Neyse o degilde su Behzat C dizisi hosuma gitti. Programdan sonra fragmanlarina baktim gözüme girdi bu dizi yani. Su cipsci acaip matrakmis ya

"Gözünmü vardi lan yemegimde?? All!" ççç
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Behzat Ç'ye başladım 3. bölümdeyim. Bazı diyaloglar var ki adama kahkaha attırıyor gerçekten. Harun süpermiş.

Behzat kolbastıyı sevmiyormuş bu arada.
              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 20.02.2011, 07:32.

Yorum

• Behzat Ç Diyorum başka birşey demiyorum.Şuanda starda devam ediyor.

Yorum

• Behzat Ç 8. bölümü izledim şimdi harika kurgulanmış mükemmel bir bölümdü.

Yorum

• Yahşi Cazibe, burada övdüğümüz zamandan çok düşük seviyede ilerliyor artık

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kurtlar Vadisi Pusu 114. Bölüm Fragmanı

Yorum

• 114. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 114. bölümü, 24 Şubat Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
                        Pusuya düşen Leyla ve başsavcıya ne olacak? Hamit başsavcıdan ne isteyecek? Polat Alemdar zamanında yetişip Leyla ve başsavcıyı kurtarabilecek mi?

Pusat ve Kenan, daha büyük olmak için nasıl bir plan yapacak? Pusat’ın kendisinden gizli işler çevirdiğini anlayan Nesrin, nasıl tepki verecek?

Zülfikar Ağa’nın şoförlerini tehdit edip birinin elini kesen Hamit’e karşı Polat ve ekibi nereyi basacak? Baskında ve sonrasında neler yaşanacak? Hamit, kimin canını yakacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 114. bölümü, 24 Şubat akşamında ATV ekranlarında olacak…

Yorum

• Behzat Ç. hayranları Beyaz'a öfke kusuyor!

Beyazıt Öztürk, canlı yayında diğer konuk Funda Arar ile daha çok sohbet edip altı tane de şarkı söyletince...

Şovmen Beyazıt Öztürk, geçen akşam yayınlanan Beyaz Show’da sevilen dizi Behzat Ç.’nin oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, Canan Ergüder ve Ayça Varlıer’i konuk etti. Behzat Ç. ekibiyle birlikte yeni albüm çıkaran Funda Arar’ı da konuk eden Beyaz, programdan sonra Behzat Ç. hayranları tarafından internet yoluyla yaylım ateşine tutuldu.

FUNDA ARAR’A İLGİ KIZDIRDI
                          Beyaz’ın konuk oyuncu olarak da yer alacağı dizinin hayranları, Beyaz’ın özellikle Funda Arar’a daha çok söz hakkı vermesi ve Arar’a altı şarkı söyletmesine öfkelendiler. Beyaz’a kızan dizinin fanatikleri ünlü şovmene şikayet üstüne şikayet yağdırdı.

FANATİKLERİN YORUMLARI
                          • "Bir sürü insan Behzat Ç. hatırına TV başına toplansın, herkes birbirine mesaj atıp 'Behzat Ç. var kesin izle' desin, heyecanla programın başlaması beklensin ama sonra.. Bol bol Funda Arar ve burnunu izleyelim."

• "Artık bitmesi gereken programdır. Beyaz’ın çağırdığı konuklara zerre saygısı yoktur. İçlerinden birini seçip bütün programı onunla yapmakta ve diğer konukları yetim gibi bir kenarda bırakmaktadır."

• "Behzat Ç. ekibine resmen terbiyesizlik yapılmıştır. Arar şarkı söylerken diktiler insanları ayağa. Sebebi çok nettir, Beyaz kompleks yapmıştır. Ayıp denen bir şey var."

• "Zarzıvır yarışması için sahneye çıkan öğrencilerin bile Behzat Ç. ekibinden fazla konuştuğu program."

• "Behzat amirim ve ekibi, keşke Bay Tahmin’e çıksaydı dedirtti resmen. En azından daha çok sohbet, daha çok eğlence çıkardı ortaya."

HT MAGAZİN / ZAFER AKBAŞ

Yorum

• Behzat Ç. demisken...
                            20. bölüm sonu harika ötesiydi...
                            Harun zaaten bir harika... müthis bir oyuncu...
                            son bölümde´de ercü yoktu...
                            normalmi böyle ara sira olmamasi ?
                            izlemeye yeni basladik... daha bircok sorum var sizlere
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Behzat Ç. demisken...
                              20. bölüm sonu harika ötesiydi...
                              Harun zaaten bir harika... müthis bir oyuncu...
                              son bölümde´de ercü yoktu...
                              normalmi böyle ara sira olmamasi ?
                              izlemeye yeni basladik... daha bircok sorum var sizlere
                              Erdal Beşikçioğlu bu sezon devam edecek dedi Nejat ama 5-6 bölümde bir görülebilir dedi.

en baştan izliyorum bende 13. bölümdeyim.

KVP 114. Bölüm Fragmanı V2

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 00:50.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X