Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• EzeLLLLL .............

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ES ES dizisi Show TV ile anlaşmış. Bundan sonra yayın hayatına buradan devam edecekler...

Bilginize...
      Iyi bir haber. Diziyi severek izliyorum.

Bu arada dizi ile ilgili gelismeleri nerden takip ediyorsun?
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• esesdizisi.net üye ol fun sitesi bir de resmi site facebook varsa ordada baya bilgi veriyolar

Yorum

• Uras'in agziyla: "Eyvallah" kardesim
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• dün sakarya fırtaı beğenmedim haftaya güzel bir bölüm var teröristler osamanın babasıyla annesini kaçıracaklar herhalde anladım kadarıyla

Yorum

• Es Es dizisinin yayın günü resmi olarak açıklanmasa da kuvvetle muhtemel "Çarşamba" günü olarak belirlenmiş. Ayrıca çekimlere de 8 Ocak'ta başlanacakmış

Yorum

• ezel ezel ezel
                dayı yine yaptı yapacağını
                kardeş diye diye alinin anasını ağlattı
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• he vallah dayı neydi ya öyle süperdi yine

Yorum

• Ezel'in gidişini iyi görmüyorum Çok sonra olması gereken şeyler şimdi oluyor. Ezel, Eyşan'a aşkını ilan etti. Bir dur be, bir dur. Eyşan da mübarek hemen sırılsıklam aşık olmuş. Bu elleri tanıyorum diyor Karşılaştırmak istemiyorum ama kendimi ifade etmek için Kurtlar Vadisi'ni örnek verecem. Polat'ın Elifle ilişkisini, o sağlam senaryoya bakın... Bir de Ezel'de Ezel ile Eyşan'ın ilişkisine. Ezel intikam için acele ediyor anladık da olmuyor böyle. Zaten daha başında annesine Ömer olduğunu söyleyip dizinin sihirini bozdu(başka ifade bulamadım ne sihiri la ). Annesi dilsiz olsa neyse. Kadının ağzı dili var. Söyleyemez sanki istediğine. Dayı'nın karizmatik sesi ve muhteşem kültürü olmasa izlenilecek dizi değil diyemem ama sanılandan kötü bir dizi. Şunu da merak ediyorum, çok popüler olması nedeniyle mi bu kadar hızlı gelişiyor olaylar acaba? Senaristler 2 sezonluk senaryonun hazır olduğunu söylüyor. Gelecek sezon ne olcak merak ediyorum. Böyle giderse Ezel vs Eyşan-Bahar olur bu dizi.

Ve o son reklamda adamı enayi yerine koyuyolar ya neyse bir şey yazmayayım şimdi burda

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu Tefo bi orda bi burda. Anlayamadım adamı.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• dün akşamki bölüm belkide en güzel bölümdü, dayı diziye ağırlığını koydukça dizi daha kaliteli oluyor.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• O değilde ben dün akşam Ali'ye çok üzüldüm

Yorum

• Vadiyi seviyorum!

t @Selim_Turan

Yorum

• vadi geçen hafta yoktu bu hafta varmı?...

Yorum

• Adam büyük adam. Gözü kapalı kibriti vurmuş daha ne istiyorsunuz ?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X