EzeLLLLL .............
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleES ES dizisi Show TV ile anlaşmış. Bundan sonra yayın hayatına buradan devam edecekler...
Bilginize...
Bu arada dizi ile ilgili gelismeleri nerden takip ediyorsun?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
- Alıntı
Yorum
-
Ezel'in gidişini iyi görmüyorumÇok sonra olması gereken şeyler şimdi oluyor. Ezel, Eyşan'a aşkını ilan etti. Bir dur be, bir dur. Eyşan da mübarek hemen sırılsıklam aşık olmuş. Bu elleri tanıyorum diyor
Karşılaştırmak istemiyorum ama kendimi ifade etmek için Kurtlar Vadisi'ni örnek verecem. Polat'ın Elifle ilişkisini, o sağlam senaryoya bakın... Bir de Ezel'de Ezel ile Eyşan'ın ilişkisine. Ezel intikam için acele ediyor anladık da olmuyor böyle. Zaten daha başında annesine Ömer olduğunu söyleyip dizinin sihirini bozdu(başka ifade bulamadım ne sihiri la
). Annesi dilsiz olsa neyse. Kadının ağzı dili var. Söyleyemez sanki istediğine. Dayı'nın karizmatik sesi ve muhteşem kültürü olmasa izlenilecek dizi değil diyemem ama sanılandan kötü bir dizi. Şunu da merak ediyorum, çok popüler olması nedeniyle mi bu kadar hızlı gelişiyor olaylar acaba? Senaristler 2 sezonluk senaryonun hazır olduğunu söylüyor. Gelecek sezon ne olcak merak ediyorum. Böyle giderse Ezel vs Eyşan-Bahar olur bu dizi.
Ve o son reklamda adamı enayi yerine koyuyolar ya neyse bir şey yazmayayım şimdi burda
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Adam büyük adam. Gözü kapalı kibriti vurmuş daha ne istiyorsunuz?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
Yorum