Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha yeni bitti The Killing. Başlamak için iyi bir zaman. Her hafta bölüm bekleme kaygısı filan yok ne güzel
    Nasıl güzel mi dizi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ben orijinal yapımını izlemiştim güzeldi. http://www.imdb.com/title/tt0826760/?ref_=fn_al_tt_2

Amerikan yapımını izlemedim ama dizinin içindeki bazı hikayeler değişmiş ve yenileri eklenmiş yanılmıyorsam. http://www.imdb.com/title/tt1637727/?ref_=fn_al_tt_1

Birebir aynı değil gibi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nasıl güzel mi dizi
        Ben beğendim. Daha iyileri var tabiki. Polisiye sevdiğin sürece sıkılmazsın.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bu arada Sons Of Anarchy'nin 9 Eylül'de final sezonu başlıyor. 6 sezonu göz kırpmadan izledim 7. ve son sezonu iple çekiyorum resmen.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bron/Broen

Yine polisiye. Ama Forbrydelsen kadar heyecanlı ve gerilimli değil.

Yeni bitirdim. İlk sezonu daha karmaşık, daha dingin başlıyor ama vurucu bitiyor. İkinci sezon daha tempolu ama sonu beklediğim kadar iyi değildi. Kaliteli bir dizi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş Payı'nı izleyenler için bir sorum var.

En çok güldüğünüz sahne hangisi? Sadece ama sadece 1 sahne,bundan fazlasına gülmedim dediğiniz sahne nedir ??
              Sen bir tane dedin ama ben gösterteyim bi kac tane.

Hemsomuz kartala gülmezsen ayip edersin.

Dersimiz: itlik

Begenmediysen sonun bu. Kusura bakma.

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 20.08.2014, 21:53.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Burasıda 10 numaraydı
                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Black Mirror diye bir dizi var arkadaşlar sadece 6 bölüm. İzlemeyenler kesinlikle izlesin her bölümü ders verici nitelikte.
                  İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Efsane bir yapıttı. Senin tavsiyenle izledim, pişman değilim.
                  Kesinlikle herkesin izlemesi gerek

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle herkesin izlemesi gerek

Ilk sezonun ikinci bolumundeki mavi gozlu kiza asik olmuslugum vardir. Bolum cok guzeldi ayrica, sonu kotu bitti ama, kiz kotu yola dustu

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada Sons Of Anarchy'nin 9 Eylül'de final sezonu başlıyor. 6 sezonu göz kırpmadan izledim 7. ve son sezonu iple çekiyorum resmen.
                      clay iktidardan ,ndikten sonra sıktı o dizi beni ama çok merak ediyorum son sezonu

Yorum

• İnsan özlüyor be

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ilk sezonun ikinci bolumundeki mavi gozlu kiza asik olmuslugum vardir. Bolum cok guzeldi ayrica, sonu kotu bitti ama, kiz kotu yola dustu
                          Sadece kız mı kötü yola düştü İkinci bölüm en iyisiydi diyebilirim.

Yorum

İnsan özlüyor be
                            Aynen zamansız bitti. Tadı damakta kaldı
                            You Will Never Walk Alone
                            Liverpool F.C

Yorum

İnsan özlüyor be
                              Gerçekten özlüyor insan,
                              işler güçler ile,80 ler ile,olmadı kardeş payı ile doldurmaya çalışıyorum yerini ama dolmuyor,ben çok seviyordum valla,gezi olayları aklıma geldikçe canım sıkılıyor.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen zamansız bitti. Tadı damakta kaldı
                                maalesef

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerçekten özlüyor insan,
                                işler güçler ile,80 ler ile,olmadı kardeş payı ile doldurmaya çalışıyorum yerini ama dolmuyor,ben çok seviyordum valla,gezi olayları aklıma geldikçe canım sıkılıyor.
                                L&M'de herşey vardı. Gitti artık yapacak bir şey yok

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X