Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atılay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ezel'de bi Eyşan'a yazıyo bi Bahar'a
    Eyşana hala aşık ama ona acı çektirmek istio bunla ilgili de ne yapması gerekiosa onu yapıo.
    aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Ckrgl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eyşana hala aşık ama ona acı çektirmek istio bunla ilgili de ne yapması gerekiosa onu yapıo.
      eyşana aşık tabi ki...hatta eyşana giderken bahara yaptıklarının farkında bile değil
      Bordo Mavi

Yorum

• Son sahne cok duygusaldi....aglamayi unutmasaydim aglardim valla
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• ezel süperdi yine

Yorum

• Diziye renk kattı gerçekten.Artık bir sonraki bölümü iple çekiyorum tıpkı eskisi gibi

Yorum

• İlk olarak Atılay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yürrrü be Kazım
              YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• Başlıyor

Yorum

• Hem vuruyosun hem fatiha okuyosun Abdülhey

Yorum

• Boşverin dizi yi fln ... Pokemonun Tüm Bölümlerini Buldum Onu İzliyorum Harika Ya
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• ya şu artist çocuk niye kapıdakilere polatlar gelince olay çıkartın dedi davutlar tam tersini demişti
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ali sürmeli harika bir zevk getirdi diziye koptum ya ççç
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• Dizi istediğim kıvama geldi teknik olarak ;

Bu akşam ki bölüm resmen sönük geçti ama 2 reklam arasındaki 2 parçalık bölümler çok güzeldi.

Her zaman söylediğim şeyi Polat bu akşam kendi ağızından söyledi tataroğluna.

"Hepinizi en ufağınızdan en büyüğünüze kadar öldüreceğim,tataroğlu sen öldün"

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son 10 bölümü kaçırılmaması gereken son bölüm olacak çünkü şu dizide gördüğünüz bütün karaketleri son 10 bölümde Polar alemdar acımasızca öldürecek.

Geçen hafta Ali süreliyi izleyememiştim bu hafta baktım özetle beraber ; Şive tam oturmamış haraketlerde çok pasit,ben daha oturaklı daha korkunç bir adam olmasını bekliyordum ama Murodan daha da aşşağa seviyede bir karakteri oynuyor.

İzleyici kafasında "Acaba Abdülhey 5. adam mı ?" sorusunu sorması için elerinden geleni yapmışlar son 2 bölümde ama yemedi yine herşey ortada.

Ayrıca Polatın babası Dizinin son dönemecinde ihtiyar olduğunu açıklar ise hiç şaşırmayın diyorum.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu dizi psikopatlarıyla güzel. Memati baba oldu, Cevat yandı, İskender de içindeki minicik kedi yavrusunu ortaya çıkardı. Böyle olmuyor Pana Film.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Polat'la Yakışıklı'nın dövüşü tam komediydi Polat'ın o son hareketi ne öyle ben babamla küçükken şakadan kavga ederken o tekniği kullanıyordum ççç

İskender, Gladio filmine kadar kesin yakalanacak kaçışı yok yani. Çünkü filmde mahkemede konuşuyor. İskender evine girip tvyi açık gördü. Arkadan kızı silahıyla girdi. O 1-2 dakikada Musa Uzunlar müthiş oynadı. Adam farkını koyuyor diziye.

Zaza'yı beğenmemiştim geçen hafta. Bu hafta da dikkatli izledim, olmamış. Bulut'un çorba içirdiği adam babası mı acaba?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X