Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yarın akşam muhteşem yüzyıl ı izlerken sinirlerim bozulacak, son 2 bölüm artık ve yarınki bölüm bayezid, çocukları felan ölüyor...
    finalde kanuni ölücek selim tahta geçicek.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      finalde kanuni ölücek selim tahta geçicek.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Game of Thrones.. Abarttı artık..
        En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 13:04.

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hahaha

Yorum

• Hüsamım,bana bir dizi önerir misin?

Ama sadece bir dizi...

Şu ana kadar izlediğim dizileri söyleyeyim de ona göre bir öneride bulun bana.

Breaking Bad,Big Bang Theory,Fringe,Supernatural,walking dead....

Yani şöyle merak uyandırsın yeter,ama kaliteli biri dizi olsun....

Ama dediğim gibi sadece bir dizi ismi yaz buraya ki bir kaç dizi arasında gidip gelmeyeyim.O kadar vaktim yok çünkü.

Bir dizi yeterlişimdilik.....

Önerini bekliyorum adamım....
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hüsamım,bana bir dizi önerir misin?

Ama sadece bir dizi...

Ama dediğim gibi sadece bir dizi ismi yaz buraya ki bir kaç dizi arasında gidip gelmeyeyim.O kadar vaktim yok çünkü.

Person Of İnterest

Güncel,aksiyon ve merak uyandıran bir dizi. 3.sezonu bitti daha 60 bölüm olması lazım hepi topu.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüsamım,bana bir dizi önerir misin?

Ama sadece bir dizi...

Homeland.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bugün Fargo'ya başladım 3 bölüm izledim şu an iyi gidiyor. Baya övüyorlar diziyi.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Game of Thrones.. Abarttı artık..
                    Aynen son sahne nedir öyle ya saçmalık
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Teşekkürler dostlar
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen son sahne nedir öyle ya saçmalık
                        Ekşi sözlükteki çoğu kişi şöyle diyor ki haklılar; " Akgezenler'e, kadının ejderha annesi olmasına vs. inanıyorsunda adamın eliyle kafa patlatmasına mı inanmıyorsun ?
                        En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 17:07.

Yorum

• Karde$ Payi favori dizim oldu arkada$...

Espirilerin hizli olmasi cok güzel gercekten, ki espiri de o zaman espiri oluyor...

Ve tabikide dizinin 1 saat olmasi da güzel bir$ey...ha insan ke$ke 5 saat sürse diyor yanaklari gülmekten agrinca ama tadinda birakilinca TR'de gercekten komedi
                          dizisi de cekilebiliyormu$ (:
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekşi sözlükteki çoğu kişi şöyle diyor ki haklılar; " Akgezenler'e, kadının ejderha annesi olmasına vs. inanıyorsunda adamın eliyle kafa patlatmasına mı inanmıyorsun ?
                            Bu arada Oberyn'in kafasını patlatan "The Mountain"'in gerçekte 450 kilo kaldırdığını biliyor muydunuz ?

And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Hüseyin nerdesin olm gözünü seveyim gel sen ver spoiler'ı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Son sahnenin videosu. Burdan izlenmiyor isteyenler için linkini vereyim dedim.
                                En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 06.06.2014, 21:17.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X