Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende nette izlenebilecek diziler konusundan görüp torrenten indirmiştim. Daha sonra hastahane dizisi olduğunu öğrenince izlemedim. Öylece duruyor[emoji5]

Loading.. %61..
    haftasonu 15 bölüm filan peşpeşe izleyince ilaç ismi hastalık ismi duymaktan artık yeter dedim.
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• iron fist fena degil ilk 2 bölümüne baktim dün
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iron fist fena degil ilk 2 bölümüne baktim dün
        bütün sezonu bir defa da verdiler hatta dublajlı bile çıktı çok fazla dizi var diye bakmadım

baksa mıydım acaba?
        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Bakin bakin guzel dizi. Basit, yormuyor da, uzmuyor da
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Şey, ben ıdı ıfsını izliom. Türk dizi şeysi... ��
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bütün sezonu bir defa da verdiler hatta dublajlı bile çıktı çok fazla dizi var diye bakmadım

baksa mıydım acaba?
              bakilabilinir ama dizinin ortasinda kalite düsüyor türk dizisine baglamaya basliyor
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yabancı dizi alışkanlığım pek yoktu. Gerçi Türk dizileri de pek izlemem. İlk izlediğim yabancı dizi chuck bilim kurgu aksiyon güzel bir dizi. Yakın zamanda da Breaking Bad (efsane bi dizi) ve ardından Dexter izledim. Her iki dizi de süperdi. Şimdi sherlock holmes düşünüyorum. Umarım bi breaking bad kadar iyidir.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                Lazanat' lı

Yorum

• Herhangi biz dizinin tüm sezonlarını başından sonuna kadar izleyebilecek heves ve enerjiyi kendimde bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yabancı dizi alışkanlığım pek yoktu. Gerçi Türk dizileri de pek izlemem. İlk izlediğim yabancı dizi chuck bilim kurgu aksiyon güzel bir dizi. Yakın zamanda da Breaking Bad (efsane bi dizi) ve ardından Dexter izledim. Her iki dizi de süperdi. Şimdi sherlock holmes düşünüyorum. Umarım bi breaking bad kadar iyidir.
                    benimde ilk izlediğim dizilerden biriydi breaking bad ama keşke en son izleseydim diyorum o dizinin verdiği tadı veren dizi yok sherlock iyidir ama breaking bad le herhengi bir benzerliği yoktur.
                    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Bates Motel'i izleyen yok mu?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bates Motel'i izleyen yok mu?
                        İzliyorum
                        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Nasıl iyi mi peki??
                          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bates Motel'i izleyen yok mu?
                            bates motel bu sezon final yapıyor bitsin izleriz
                            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasıl iyi mi peki??
                              En az filmi kadar iyi, öyle diyebilirim. Bence gerçekten underrated bir dizi. Her sezonu 10 bölüm. Otur bir haftada bütün sezonları izle.

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benimde ilk izlediğim dizilerden biriydi breaking bad ama keşke en son izleseydim diyorum o dizinin verdiği tadı veren dizi yok sherlock iyidir ama breaking bad le herhengi bir benzerliği yoktur.
                                Breaking bad etkilendiğim harika bir dizi. Yabancı dizi alışkanlığım yoktu pek. Arkadaşımın tavsiyesi ile izledim. Sonrasında Dexter şimdi de Sherlock düşünüyorum.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                                Lazanat' lı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim