Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya kötü diyemem tabi de aşırı overrated bance. Çok yaratıcı ve yenilikçiyiz biz havasına girmişler de ortada bir şey yok, kurgu zayıf, oyunculuklar kötü ama hep bir ters köşe zorlaması var

Ama tabi şu aralar izlediğim diğer sci-fi çakmalarından daha iyi. Örnek iron-fist, colony..
    Abi vur dedik sen de öldürdün hemenDiziyi sevenler comics,süper kahraman filmlerinden hoşlanan kesim.Ama benzerilerin aksine daha farklı resmetmişler.Bu yüzden sevildi bence.Legion karakteri en güçlü mutant bilinen fakat dengesiz kafasında hangi karakterin(ki bunlardan yüzlerce var) olduğuna bağlı olarak iyi veya kötü olabiliyor.Bunları ileriki sezonlarda görücez muhtelen.
    "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• [MENTION=50802]Ecthelion[/MENTION] valla en güçlüyü arıyorsak one punch man in üstüne tanımam
      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @Ecthelion valla en güçlüyü arıyorsak one punch man in üstüne tanımam
        Ona lafım yok zaten.Kalbimizin kahramanı o
        "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• Prison Break bugün başlıyo ya la..
          En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 04.04.2017, 21:37.
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Yaşlanmışsın T-Bag reyiz..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İnternet aleminde ilk göz ağrım olduğu için Prison Break'i seyredeceğim.

The Night Of'un ilk bölümünü indirip izledim. Fena değil gibi.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnternet aleminde ilk göz ağrım olduğu için Prison Break'i seyredeceğim.

Ben de büyük keyif ile izliyordum night of u ama twitter da spoiler yedim bütün hevesim kaçtı..
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Prison Break nasıl olacak bakalım. Heyecanlandırdı biraz.

Legion izleyen var mı?

Yorum

• "Westworld" de iyi be.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

İnternet aleminde ilk göz ağrım olduğu için Prison Break'i seyredeceğim.

bence cok iyi, finali biraz kisir bulsamda izledigime deydi biyebilecegim bir kac diziden biri

the night of dan bahsediyorum
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2017, 10:02.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence cok iyi, finali biraz kisir bulsamda izledigime deydi biyebilecegim bir kac diziden biri

the night of dan bahsediyorum
                        Ben de çok beğenmiştim, izlemeye değer...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

http://www.dizibox1.com/prison-break...-1-bolum-izle/

Yeni sezonun ilk bölümünü seyretmek isteyenler için.
                          Fena değildi çalışılmış belli. Diziyi 4 sezonuyla birlikte önceki sene tek solukta izlemiştim ondan önce izlememiştim ilk 2 sezonun efsaneliği ve son 2 sezonun izlenebilir ama o düzeyde olmadığıın açıkça görebilmiştim genel kanı da buna yakın sanırım. Bu bölüm de olağan şekilde başladı fakat farklı süregeldi. Biraz tahmin edilebilir olduklarını düşünsem de bol bol ters köşe gelecek. Umarım tahminlerimde yanılırım da ben de ters köşe olurum. Bölüm önü açık bir şekilde bitti bence güzel bir sezon bekliyorum.

Ekip bir arada gerçekten başarılı onları bir arada görünce sanki bende de eski arkadaşlarımla bir araya gelmiş gibi oluyorum ilk 2 sezonun efsaneliğinden...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fena değildi çalışılmış belli. Diziyi 4 sezonuyla birlikte önceki sene tek solukta izlemiştim ondan önce izlememiştim ilk 2 sezonun efsaneliği ve son 2 sezonun izlenebilir ama o düzeyde olmadığıın açıkça görebilmiştim genel kanı da buna yakın sanırım. Bu bölüm de olağan şekilde başladı fakat farklı süregeldi. Biraz tahmin edilebilir olduklarını düşünsem de bol bol ters köşe gelecek. Umarım tahminlerimde yanılırım da ben de ters köşe olurum. Bölüm önü açık bir şekilde bitti bence güzel bir sezon bekliyorum.

Ekip bir arada gerçekten başarılı onları bir arada görünce sanki bende de eski arkadaşlarımla bir araya gelmiş gibi oluyorum ilk 2 sezonun efsaneliğinden...
                            İlk iki sezon başkaydı bence de. Ben de diğer sezonlardan o tadı alamamıştım.

Beşinci sezonun farklı bir enerjisi var sanki. Ben heyecanlıyım gelecek bölümler için.

Dediğin gibi eski karakterler geri gelince bir tuhaf oluyor insan. C-Note, T-Bag, Sucre geri dönmüş şimdilik. Bakalım kimler daha ortaya çıkacak.

Yorum

İlk iki sezon başkaydı bence de. Ben de diğer sezonlardan o tadı alamamıştım.

Beşinci sezonun farklı bir enerjisi var sanki. Ben heyecanlıyım gelecek bölümler için.

Dediğin gibi eski karakterler geri gelince bir tuhaf oluyor insan. C-Note, T-Bag, Sucre geri dönmüş şimdilik. Bakalım kimler daha ortaya çıkacak.
                              Bildiğim kadarıyla Paul Kellerman'da katılacak bir dahaki bölüm. Gerisini bilmiyorum.

Dediğim gibi umarım basite kaçmamışlardır hapishane ve Micheal hikayelerinde 9 bölüm olcak atlaya atlaya geçmesin.
                              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 05.04.2017, 15:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim