İlk olarak omondoles tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
iron fist fena degil ilk 2 bölümüne baktim dünçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
bütün sezonu bir defa da verdiler hatta dublajlı bile çıktı çok fazla dizi var diye bakmadımİlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiron fist fena degil ilk 2 bölümüne baktim dün
baksa mıydım acaba?EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
bakilabilinir ama dizinin ortasinda kalite düsüyor türk dizisine baglamaya basliyorİlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün sezonu bir defa da verdiler hatta dublajlı bile çıktı çok fazla dizi var diye bakmadım
baksa mıydım acaba?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yabancı dizi alışkanlığım pek yoktu. Gerçi Türk dizileri de pek izlemem. İlk izlediğim yabancı dizi chuck bilim kurgu aksiyon güzel bir dizi. Yakın zamanda da Breaking Bad (efsane bi dizi) ve ardından Dexter izledim. Her iki dizi de süperdi. Şimdi sherlock holmes düşünüyorum. Umarım bi breaking bad kadar iyidir.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
benimde ilk izlediğim dizilerden biriydi breaking bad ama keşke en son izleseydim diyorum o dizinin verdiği tadı veren dizi yok sherlock iyidir ama breaking bad le herhengi bir benzerliği yoktur.İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı dizi alışkanlığım pek yoktu. Gerçi Türk dizileri de pek izlemem. İlk izlediğim yabancı dizi chuck bilim kurgu aksiyon güzel bir dizi. Yakın zamanda da Breaking Bad (efsane bi dizi) ve ardından Dexter izledim. Her iki dizi de süperdi. Şimdi sherlock holmes düşünüyorum. Umarım bi breaking bad kadar iyidir.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
İzliyorumİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBates Motel'i izleyen yok mu?
Geldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
bates motel bu sezon final yapıyor bitsin izlerizİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBates Motel'i izleyen yok mu?
EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
En az filmi kadar iyi, öyle diyebilirim. Bence gerçekten underrated bir dizi. Her sezonu 10 bölüm. Otur bir haftada bütün sezonları izle.İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl iyi mi peki??
Yorum
-
Breaking bad etkilendiğim harika bir dizi. Yabancı dizi alışkanlığım yoktu pek. Arkadaşımın tavsiyesi ile izledim. Sonrasında Dexter şimdi de Sherlock düşünüyorum.İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenimde ilk izlediğim dizilerden biriydi breaking bad ama keşke en son izleseydim diyorum o dizinin verdiği tadı veren dizi yok sherlock iyidir ama breaking bad le herhengi bir benzerliği yoktur.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum