Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Walking Dead fırtınası geri döndü diyebilirim tutkunlarına 9 ve 10 bölüm efsane...
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• The Young Pope a başladım. Yavaş ama merak uyandırıcı
      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        The Walking Dead fırtınası geri döndü diyebilirim tutkunlarına 9 ve 10 bölüm efsane...
        İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        The Young Pope a başladım. Yavaş ama merak uyandırıcı
        Yeşilleniyor fındık dalları yavaş yavaş
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeşilleniyor fındık dalları yavaş yavaş
          İyi de bu sezonun bitmesinede 5 bölüm kaldı bir dahaki sezonu bekle bekleyebiliyorsan sonra adamlar kısa çekiyor be kardeşim
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Legion izleyen var mı aranızda?
            "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Legion izleyen var mı aranızda?
              Dun gece 4. Bolumu tamamladim, hala iyi mi, kotu mu bir yorum yapamiyorum
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dun gece 4. Bolumu tamamladim, hala iyi mi, kotu mu bir yorum yapamiyorum

Abi alanında ilk defa böyle farklı bir iş yaptıklarından elimizde kıyaslayacağımız bir şey yok ondandır.

Alexander Supertramp

Yorum

Abi alanında ilk defa böyle farklı bir iş yaptıklarından elimizde kıyaslayacağımız bir şey yok ondandır.
                  Evet, sci-fi nin her türünü izleyen biri olarak farklılıkları olduğuna katılırım ama müthiş sıradışı bir yapım da denemez. Bakalım neler olacak.

Bir de ben legion hikayesine aşina değilim, hani comic çok iyi aktarılmış ya da karakterler tam oturmuş falan o tarz yorumlar yapamayacağım
                  En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 03.03.2017, 19:36. Sebep: The young pope ile karıştırmışım :)
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Polat Vadisi Pusu başlayana kadar Payitaht'ı internetten izlemeye karar verdim renktaşlar. Bundan sonra böyle.
                    Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                    Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet, sci-fi nin her türünü izleyen biri olarak farklılıkları olduğuna katılırım ama müthiş sıradışı bir yapım da denemez. Bakalım neler olacak.

Bir de ben legion hikayesine aşina değilim, hani comic çok iyi aktarılmış ya da karakterler tam oturmuş falan o tarz yorumlar yapamayacağım
                      Abi son bölümden sonra fikirlerin değişmeye başlamıştır artık Gerçekliği bu kadar sorgulatan başka bir yapıma ben daha denk gelmedim.

Alexander Supertramp

Yorum

• House izliyorum 3. sezon bitmek üzere sanırım en son ben izliyorum izlemeyen kalmamıştır.
                        hastalı ameliyatlı kusmalı diziler bana göre değilmiş ama başlamışken bitirmemek olmaz.
                        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          House izliyorum 3. sezon bitmek üzere sanırım en son ben izliyorum izlemeyen kalmamıştır.
                          hastalı ameliyatlı kusmalı diziler bana göre değilmiş ama başlamışken bitirmemek olmaz.
                          Bende nette izlenebilecek diziler konusundan görüp torrenten indirmiştim. Daha sonra hastahane dizisi olduğunu öğrenince izlemedim. Öylece duruyor[emoji5]

Loading.. %61..

Yorum

Abi son bölümden sonra fikirlerin değişmeye başlamıştır artık Gerçekliği bu kadar sorgulatan başka bir yapıma ben daha denk gelmedim.
                            Değuşuk dizi
                            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Oz izleyen var mi? Hapishane konulu yapimlari seven varsa gercekten mukemmel bir dizi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oz izleyen var mi? Hapishane konulu yapimlari seven varsa gercekten mukemmel bir dizi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Üni de deli gibi izlerdik, senin de eski dizi olmasına rağmen yakalayıp izlemene sevindim.
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim