Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende son iki aydır The walkıng dead ,Narcos'u bitirdim . Breaking bad 4. sezondayım . izlenecek çok dizi var aslında kalite akıyor bütün dizilerden ..
    Bizim diziler gabız ediyor insanı

Yorum

• The Killing'i izleyin pişman olmazsınız.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• " Orphan Black " i şiddetle tavsiye ederim.

Yorum

• Carnivale çok iyi diziymiş nasıl tutmamış hayret.
          Başlarken 2 sezon olduğunu görünce kesin çok sıkıcıdır diye düşündüm halbuki tam tersi çıktı.
          Samson amca için bile izlenir.

Bu arada Unsere Vater Unsere Mütter 3 bölüm * 90dk.'lık Alman yapımı 2. dünya savaşı mini dizisi.
          Savaşı Almanların gözünden yansıtıyor, kesinlikle izlenmeli.
          Özkan SÜMER

Yorum

• House of cards'a başladım. Değişik bir dizi. Siyasi entrika, strateji vs.

Loading %61..

Yorum

• Lan çok özledik be..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Flash'ı takip eden yok mu?

Yorum

• Yok aga şu Kurtları izleyemiyorum. Ertan Sabanın hatrına açtım yine olmadı. Şu Cahit uyuzunu görünce tepem atıyor.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Prison Break ile Breaking Bad arası aksiyon, heyecan dolu bir sonraki bölüme heyecanla başlatıcak bir dizi lazım. Önerisi olan ?
                    You Will Never Walk Alone
                    Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Prison Break ile Breaking Bad arası aksiyon, heyecan dolu bir sonraki bölüme heyecanla başlatıcak bir dizi lazım. Önerisi olan ?
                      Arrow'u izledin mi bilmiyorum, ilk 2 senesini tavsiye ederim, özellikle ilk senesi çok fenaydı ama 3. sezondan itibaren izlemeyi bıraktım biraz tekrara düştüler.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Arkadaşlar... Mozart in the Jungle izleyin. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Biraz daha çerezlik bir dizi gibi duruyor ama bazı oyunculuklar çok başarılı. Özellikle Gael Garcia Bernal iddialı bir performans sergiliyor. Zaten Altın Küre aldı Komedi dalında en iyi erkek oyuncu olarak.

Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Bu aralar suits e sardım. Ama 3.sezondayım ilk başlarda ki gibi etkisi yok artık çünkü kaybettikleri bir dava yok hepsini kazanıyorlar böyle olunca izlerken diyorsun kesin bi açık bulacak gene kazanacaklar davayı
                          Ama gene de rachel&donna ya sebep izlenilir[emoji7]
                          Neyse dizilerimin yeni bölümleri çıksa da hasret gidersem biraz,baya uzadı ara.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arrow'u izledin mi bilmiyorum, ilk 2 senesini tavsiye ederim, özellikle ilk senesi çok fenaydı ama 3. sezondan itibaren izlemeyi bıraktım biraz tekrara düştüler.
                            Tam ergene bağladılar
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Gotham izleyen varmi? Gercekten Saglam bir dizi ve izlenmeyi öneririm. Bruce Wayne'in (Batman) genclik zamaninda oynuyor ve bas karekter Detektif Gordon.
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Sense8 dizisi var, cok entresan ve degisik dizi. Heycan ilk bölümünden son bölümüne Kadar gittikce artiyor. Oyuncular ve hikaye cok Saglam ve simdiye Kadar izledigim dizilerden degisik.
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim