Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gotham izleyen varmi? Gercekten Saglam bir dizi ve izlenmeyi öneririm. Bruce Wayne'in (Batman) genclik zamaninda oynuyor ve bas karekter Detektif Gordon.
    Gotham'ın 2. sezonu çok güzeldi. Riddler ve Penguen'in muhabbetleri çok iyiydi İlk sezonunu çok beğenmemiştim ama 2. sezonu sağlamdı. Sadece Penguen için bile izlenir bence.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arrow'u izledin mi bilmiyorum, ilk 2 senesini tavsiye ederim, özellikle ilk senesi çok fenaydı ama 3. sezondan itibaren izlemeyi bıraktım biraz tekrara düştüler.
      Yok onu izlemedim. Soradinda bozuyosalar hic baslamiyim
      You Will Never Walk Alone
      Liverpool F.C

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 1.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 59.8 KB 
Kimlik: 11204879

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Obaaa bomba trailer. Gel de bekleme şimdi.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Breaking Bad nihayet bitti, yer yer sıktığı oldu ama gerçekten güzel bir diziydi. Sırada Homeland ve Narcos var. Ayrıca Breaking Bad karakterlerinden avukat Saul Goodman'ın hayatını anlatan "Better Call Saul" diye bir dizi de varmış, onu da ekleyeyim sıraya Bugüne kadar izlediklerimi 10 üzerinden değerlendirecek olursam :

Prison Break- 9.6

Breaking Bad- 9.3

Vikings- 9.1 (devam ediyor)

Arrow- 8.6 (ilk 2 sezon için, sonrasında bıraktım)

2-3 bölüm izleyip bıraktığım Lost, Game of Thrones, Black Mirror gibi dizileri değerlendirmeye almıyorum. Ayrıca önereceği dizısi olan varsa sırama ekleyebilirim Da Vinci's Demons'u öneren arkadaşlar vardı ama son sezon saçmaladığını söylüyorlar.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Better Call Soul 2. sezon başladı. Heyecanlıyım
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• yeditepe istanbula başladım akıyor gidiyor vallahi

Yorum

• Prison Break çekilecekmiş yeniden galiba.......

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Prison Break çekilecekmiş yeniden galiba.......
                      evet prison break geri dönüyor skorfild ölmemiş
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Arrowun baya adı geçmiş çizgi romanlarla haşır neşir biri olarak DC de en sevdiğim karekterlerden biri ancak dizisi pek iyi diyemem, izlemeyen arkadaşlar için Daredevil dizisini öneriyorum. Kingpin Punisher Elecktra gibi karekterler var ve Netflix farkı kendinii hissettiriyor şunu rahat söyleyebilirim şimdiye kadar gördüğüm en iyi çizgiroman uyarlaması dizidir Daredevil dizisi.
                        Edit: @slmn dizi önerisi istemiştin galiba
                        En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 14:00.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• [MENTION=45577]Ege Kum[/MENTION] eyvAllah önerin için. Şu an Vikings'e devam ediyorum tabi 1 bölüm izledikten sonra 1 hafta beklemek gerektiği için eş zamanlı bir diziye daha başlamayı düşünüyorum, önerini dikkate alacağım.
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tarihi dizileri daha çok beğeniyorsunuz galiba. The Tudors ve Rome var ama büyük ihtimalle izlemişsinizdir. Boardwalk Empire ve Hell on Wheels yine sizin tarzınıza yakın gibi duruyor ama bu diziler çok popüler olduğu için izlemiş olduğunuzu düşünüyorum.
                            Rome da başlayıp devam edemediklerimden. The Tudors ilk sezonu izledim devam etmeyi düşünüyorum ancak öyle çok da hevesli değilim yani normalde bir diziyi beğenince hızlı bir şekilde izleyip bitiririm ama The Tudors'ta öyle bir durum olmadı. Marco Polo'ya başlamıştım ona da devam edemedim.

Şimdilik Vikings devam ediyor ve g.o.t'u bekliyorum.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• L & M dan sonra ilk dizi keyfini Diriliş ile yaşıyorum,
                              cozutmazlarsa,suyunu çıkartmazlarsa iyi gidiyor bakalım
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Dexter tekrar başlayacak diyorlar hayırlısı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim