Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dexter tekrar başlayacak diyorlar hayırlısı
    Yok artık .....2 dizi vardı izlediğim ikisi de geri dönüyor ......

Yorum

• [MENTION=45577]Ege Kum[/MENTION] Önerin üzerine Daredevil başladım ve ilk sezon bitti. Arrow'dan güzel olduğu aşikar 2. sezonda iyidir umarım Bu Marvel karakterleri vs. pek bilgim ve ilgim olmayan şeyler açıkçası, bilmeden izliyorum yani, bildiğimiz Spider Man ve bir kaç meşhur çizgi romanda bu karakterler arasına giriyor sanırsam. Bu tarz kaç dizi var acaba ve diğerlerinden Daredevil kadar iyi olan var mı?
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Daredevil'in 2. sezonu çok iyiydi özellikle o merdiven sahnesi ve hapishane sahnesi beni bitirdi. İşte gerçek Punisher bu diye bağırasım geldi Elektra biraz hayal kırıklığı oldu ona rağmen ilk sezonun üzerine çıktılar. Kingpin'in sahneleri çok iyiydi.

Netflix dizi işinde gerçekten çok başarılı. DC dizilerinden sonra ilaç gibi geldi Daredevil ve Jessica Jones. Luke Cage dizisi geliyor bundan sonra yavaş yavaş Defenders ekibini topluyorlar o grupta benim en sevdiğim karakter İron Fist onun dizisinde umarım batırmazlar işi

İron Fist rolünü Finn Jones'a emanet ettiler benim için biraz hayal kırıklığı oldu ama umarım iyi oynar. Finn Jones Game of Thrones dizisinde Loras Tyrell karakterini oynayan çiçek şövalyesi lakaplı arkadaş Oyunculuk kariyeri ilginç ilerliyor.
        [MENTION=27997]slmn[/MENTION] Daredevil - Jessica Jones - Luke Cage - İron Fist bu karakterlerin hepsine dizi çekilecek ardından hepsinin bir arada oynayacağı Defenders çekilecek. Sadece Daredevil ile bırakma bu işi bence

DC dizilerinden uzak durun
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• @slmn daredevil kadar iyi olanını yok ama @Manu61 in dediği diziler bir dizide toplanacak. jessica jonesu izlemeni tavsiye ederim iyidir oda @Manu61 daredevil çocukluk kahramanım benim iron fist dizisi için baya çaba sarf ediliyormuş ellerinde öyle bir malzeme varki batırma şansı yok hele ki netflixin
          En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 04:23.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @slmn daredevil kadar iyi olanını yok ama @Manu61 in dediği diziler bir dizide toplanacak. jessica jonesu izlemeni tavsiye ederim iyidir oda @Manu61 daredevil çocukluk kahramanım benim iron fist dizisi için baya çaba sarf ediliyormuş ellerinde öyle bir malzeme varki batırma şansı yok hele ki netflixin
            Daredevil ve Batman var avatarında oradan anlamıştım Daredevil hayranlığını. Ama şöyle enteresan bir durum var mükemmel bir Batman olan Ben Affleck aynı zamanda rezalet bir Daredevil Avatarın o yüzden çok ilgimi çekiyor

İron Fist için Netflixe güveniyorum ama seninde bildiğin gibi maliyet açısından baya tuzlu olacaktır. Eğer hakkını vereceklerse tabiki. Kaç sezon olacağını merak ediyorum ayrıca. Bana kalsa 1 sezonu K'un-Lun'a ayırmaları gerekiyor hatta 1 sezon bile yeterli değil aslında. Sezon finalinde ejderhayı öldürür sonra New York'a döner diye düşünüyorum
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• 46 güzel dizi ancak teknik eksiklikler var zamanla düzelir umarım..

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] [MENTION=45577]Ege Kum[/MENTION] Teşekkürler öneriler için daha çok yolumuz var anlaşılan 2. sezon final mi Daredevil için devamı gelecek mi?
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Manu61 @Ege Kum Teşekkürler öneriler için daha çok yolumuz var anlaşılan 2. sezon final mi Daredevil için devamı gelecek mi?
                  Daredevil çok beğenildiği için devam edecek.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• game of thrones gelmiş geçmiş en sağlam dizi şu 6. sezon başlasa artık.. gel nisan..
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daredevil ve Batman var avatarında oradan anlamıştım Daredevil hayranlığını. Ama şöyle enteresan bir durum var mükemmel bir Batman olan Ben Affleck aynı zamanda rezalet bir Daredevil Avatarın o yüzden çok ilgimi çekiyor

İron Fist için Netflixe güveniyorum ama seninde bildiğin gibi maliyet açısından baya tuzlu olacaktır. Eğer hakkını vereceklerse tabiki. Kaç sezon olacağını merak ediyorum ayrıca. Bana kalsa 1 sezonu K'un-Lun'a ayırmaları gerekiyor hatta 1 sezon bile yeterli değil aslında. Sezon finalinde ejderhayı öldürür sonra New York'a döner diye düşünüyorum
                      Neyse ki Charlie Cox mükemmel bir Daredevil umarım sinematik evrendede kendisini görürürüz
                      Jessica Jones gibi bir karekteri bile parlatmayı başarmışlar İron Fistden hiç şüphem yok o yüzden
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• 46 çok hoşuma gitti. Ama diziyi yakın zamanda bitireceklerine de eminim. Rahat bırakmazlar bu diziyi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Aynen katılıyorum İbrahim.
                          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• 46 benim de çok hoşuma gitti yalnız roller halen tam oturmamış gibi, bir de saati gerçekten sıkıntılı. Şunu cuma gününe alın da rahat rahat izleyelim.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              46 çok hoşuma gitti. Ama diziyi yakın zamanda bitireceklerine de eminim. Rahat bırakmazlar bu diziyi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Rahat bırakmalık durum yok İbrahim dizinin hedef kitlesi TV izleyicisi değil.. Bu yüzden raiting sıkıntısı çekecektir..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                46 benim de çok hoşuma gitti yalnız roller halen tam oturmamış gibi, bir de saati gerçekten sıkıntılı. Şunu cuma gününe alın da rahat rahat izleyelim.
                                Bu arada bildiğin Dr. Jekyll ve Mr. Hyde hikayesi olacak gibi görünüyor. İnşallah dizi beklenen ilgiyi görür de bitmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim