Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Unforgotten, ingiliz polisiye dizisi. Yeni başladı, yavaş ilerliyor ama iyi bir kurguya oturtulmuş gibi bir havası var Tavsiye ederim.

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Türk dizisi olarak Trt1'de ki Diriliş'i izliyorum.Gerçekten harika bir yapım.İlk sezon sıkmıştı biraz ama 2. sezona harika girdi.

Yabancı dizi ''Narcos'' tavsiye ederim.Yeni başladım harika gidiyor.Pablo Escobar'ın hayatını anlatıyor

Yorum

• Eşkiya Dünya dizisindeki Karadeniz ağzı:
        Uy haçan da uşağum nasılsın?
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eşkiya Dünya dizisindeki Karadeniz ağzı:
          Uy haçan da uşağum nasılsın?
          Sadece artvin'de 50 çeşit ağız vardir. Mahalleden mahalleye değiştiği bile olur.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece artvin'de 50 çeşit ağız vardir. Mahalleden mahalleye değiştiği bile olur.
            Biliyorum da bazı dizilerde iyi yapıyolrlar bazılarında çok acayip duruyor.Bu dizide de özellikle Oktay Kaynarcanın annesi rolündeki teyze bana çok acayip geldi
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yabancı dizi ''Narcos'' tavsiye ederim.Yeni başladım harika gidiyor.Pablo Escobar'ın hayatını anlatıyor
              shameless bitirdim boşlukta hissediyordum kendimi ama imdadıma narcos yetişti.sürükleyici.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                shameless bitirdim boşlukta hissediyordum kendimi ama imdadıma narcos yetişti.sürükleyici.
                bende şans eseri tanıştım diziyle.gerçekten de öyle

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" rezaletiyle alakalı bir kaç kelime karalayacağım daha sonra. Not olarak dursun burada...

Unutmuştum, şimdi yazayım özetle...

Denk geldim bir bölümüne. Dizinin başrol elemanı hakkında bilgi veriliyor bir sahnede. Uyuşturucu, silah vs kaçakçılık yapıyormuş, devlet de onu koruyor, müsade ediyormuş. Öyle pis bir herif yani...

Aradan birkaç sahne geçiyor. O şahıs ve yancısı hapishane koğuşunda oturuyorlar... Ezan okunuyor o sırada ve ayaklarını oturdukları yerden indirip "Aziz Allah..." diyorlar. Hmmm!

Demek ki kaçakçı olmalarına rağmen bunlar kaka insanlar değillermiş? Yani hırsızlık, cinayet, kaçakçılık, pezevenklik gibi uğraşıları olsa da dini açıdan şirin gözükmeyi başaran insan düzgün insandır öyle mi? Vay anasını ya!

Peki bunu hangi kanal yayınlıyor? ATV!!! ATV'nin kimin kanalı olduğunu söylememe gerek var mı? Peki kimi ve neyi insanların algısında normalleştirmeye çalıştıklarını söylememe gerek var mı?

Aaaaa ne de büyük tesadüf di mi?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• tyrant'ta güzel diziymiş arkadaşım önerdi.En yakın zamanda başlarım galiba.Orta Doğu ile ilgili bir dizi Esad,Kaddafi isimleri geçiyormuş sürekli
                    2 sezon oynamış 3.sezon onayını da almış dizi

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tyrant'ta güzel diziymiş arkadaşım önerdi.En yakın zamanda başlarım galiba.Orta Doğu ile ilgili bir dizi Esad,Kaddafi isimleri geçiyormuş sürekli
                      2 sezon oynamış 3.sezon onayını da almış dizi
                      İlk çıktığı zaman izlemiştim biraz konusu ilginç gelmişti ancak oyunculuklar çok vasat.

Bu arada Da Vinci's Demons uzun bir aradan sonra başladı. 3. sezonun bütün bölümleri aynı anda internete düştü.

Blindspot başlamıştı 3-4 bölüm izledim kedi canını yediğimin Jaimie Alexander'ı için. Ama tutmaz belli oldu.

Limitless ise tahmin ettiğim gibi dahi dedektifin her olayı çözdüğü bir dizi oldu. Çöp.

Fargo yanıltmadı adamlar bu işi biliyor.

The Last Kingdom biraz Vikings çakması gibi görünsede olayları İngiltere gözünden iyi anlatıyor. Zaten kısa süreceği için takibe devam.

Diğer takip ettiğim dizilerde sıkıntı yok.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Unutmuştum, şimdi yazayım özetle...

Denk geldim bir bölümüne. Dizinin başrol elemanı hakkında bilgi veriliyor bir sahnede. Uyuşturucu, silah vs kaçakçılık yapıyormuş, devlet de onu koruyor, müsade ediyormuş. Öyle pis bir herif yani...

Aradan birkaç sahne geçiyor. O şahıs ve yancısı hapishane koğuşunda oturuyorlar... Ezan okunuyor o sırada ve ayaklarını oturdukları yerden indirip "Aziz Allah..." diyorlar. Hmmm!

Demek ki kaçakçı olmalarına rağmen bunlar kaka insanlar değillermiş? Yani hırsızlık, cinayet, kaçakçılık, pezevenklik gibi uğraşıları olsa da dini açıdan şirin gözükmeyi başaran insan düzgün insandır öyle mi? Vay anasını ya!

Peki bunu hangi kanal yayınlıyor? ATV!!! ATV'nin kimin kanalı olduğunu söylememe gerek var mı? Peki kimi ve neyi insanların algısında normalleştirmeye çalıştıklarını söylememe gerek var mı?

Aaaaa ne de büyük tesadüf di mi?
                        Hiç sasirmadim, beklenir bunlardan, hatta bunlar daha iyi günlerimiz bence, daha neler neler görecegiz

Yorum

• Ezele başladım, 35. bölümdeyim. Öç, intikam, sevda, şaşırtmaca falan filan muhteşem.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ash vs Evil Dead başladı nostalji isteyenler için harika bir dizi olacaktır. Bruce Campbell yaşlanmış ve kilo almış ama hala bildiğimiz Ash
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Narcos gerçekten harika dizi tavsiye ederim. 2 aydır boşluktayım Narcos'u izleyince diğer diziler ilgi çekmiyor
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Narcos gerçekten harika dizi tavsiye ederim. 2 aydır boşluktayım Narcos'u izleyince diğer diziler ilgi çekmiyor
                                Zamanında reklamını yaptık burada Oyunculuklar çok iyi özellikle.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim