Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 günde 45 bölümüde izledim.

Başta dediğiniz gibi yavan gidiyordu sıkıcı idi ama 1.sezon ortalarından sonra sarmaya başladı açıkcası beni.

Neyse şimdi izlicek yeni dizi lazım bana The Killing'e bakıcam ismail abi.
    Hüseyin "The Killing" i hiç izleyesim yoktu can sıkıntısından başladım. Polisiye ve gizem bir arada. Her bölümde katil kesin bu diyorsun ama o çıkmıyor
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Dizilere geç başladım sebebi ise işlerin yoğunluğu ve hd yi Beklemek di lost u bitirdim prison break de 4 . Sezon a başladım ikisi de çok iyi
      www.akyuzkalip.com
      www.facebook.com/akyuzkalip
      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Limitless'in ilk bölümünü izledim fena değildi. Ama sonrası için insan şüpheye düşüyor. Zeka abidesi arkadaşın polislere yardım ederek her olayı çözdüğü bir diziye dönüşebilir. Bunları daha önce izledik tabi. Küfür etmeyen Debra Morgan var dizide en çok dikkatimi çeken o oldu.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dizi hakikatten iyi, oyunculuklar, çekimler falan da güzel. Genç ve gözde oyuncular kullanmışlar ama nedense ilgi çekmiyor. Konu fazla çetrefilli geliyor herhalde insanlara Basit olacak o zaman izleniyor. Adamlar 6 sezon oynamış ve hala "A" hakkında bir şey belli değil, bizimkiler 13.bölümde bakalım "A" psikopatlığını kime yamayacaklar
          A acelya diyebilir miyiz
          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• kadi Giyaseddini Öldürdüler

Yeni Sezonda baya Degismis FILINTA
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              A acelya diyebilir miyiz
              Evet oymuş Aceleyle böyle uyduruvermişler.

Yorum

Evet oymuş Aceleyle böyle uyduruvermişler.

Fark ettiysen son bölümde gorunmeyen karakter vardı hastanede adı samet. diyaloglarda sankı bir gönderme vardı öyle değil mi samet diye
                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fark ettiysen son bölümde gorunmeyen karakter vardı hastanede adı samet. diyaloglarda sankı bir gönderme vardı öyle değil mi samet diye
                  Final bölümü tanıtımından anlaşıldığı üzere Testere-1 filmi final sahnesine de gönderme yapılacak Açelya yerde baygın yatıyor ve işte "A" deyince yerden kalkacak kesin

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mad Max saf aksiyondan başka bir şey veremeyerek sınıfta kaldı. 6/10

Alttan alttan verilen mesajlar, filmin hayli altında kalmış.
                    Hacım bura dizi başlığı değil miydi

Yorum

Hacım bura dizi başlığı değil miydi
                      İşler yoğun O kadarını mazur görün. Hemen taşıyorum mesajı ilgili başlığa, farkında bile değilim
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• açıkçası ben yeşil deniz'i seyrediyorum trt 1'de , tavsiye ederim

Yorum

• Biten tatli kucuk yalancilarin yerine kaldigimiz yerden poyraz karayelle devam ederiz artik [emoji14]
                          ...6 Aralık 2015...

Yorum

• Ben geçen gün ve bugün kırgın çiçekler adlı dizileri izledim.Bağladı beni.Diğer dizilerde sığ ve vıcık ilişkiler ön planda bu dizideyse ana konu yetimhanedeki kızların yaşam öyküsü anlatılıyor.her ne kadar kötüler tam kötü iyiler tam iyi olsa ve bazı sahneleri inandırıcılıktan uzak olsa da bazı insanların dertlerinin yanında bizim veya benim dertlerimin ne kadar küçük olduğunu hatırlatıyor bana.
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Dizi izlemeye tvde dizi takip etmeye fırsat bulmam imkansız.Türk yapımı dizileri ise izlemem imkansız hiç beğenmiyorum.Yabancı 2 diziyi internetten takip ediyorum vakit buldukça.The Walking dead ve Game of Thrones bayağı zamandır takip etmiyorum bir ara eski kaldığım yerden devam edeceğim tabii nerde kaldığımı hatırlarsam.
                              ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: CQGMWZKVEAEau8t.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 14.5 KB 
Kimlik: 11203995
                                Ekli dosyalar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...