Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kurtlar vadisinin ilk 97 bölümünü izlemeyenler burda mı yoksa

Yorum

• Ezel gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir. Kurtlar Vadisi'nin ilk 2 sezonunu izleyen biri olarak diyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yeni dizi muhteşem yüzyıl ''kösem sultan'', hülya avşar hiç olmamış sanki ibrahim tatlısesi bekler gibi bir hali var

Yorum

• Diriliş " Ertuğrul" .... İzlediğim bütün şaçma dizileri çöpe attım ... Tek geçerim
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yeni dizi muhteşem yüzyıl ''kösem sultan'', hülya avşar hiç olmamış sanki ibrahim tatlısesi bekler gibi bir hali var
            Bence insanlar ezbere konusuyor cok iyi oynadi Hülya, sevmem hatta nefret ederim ama kadin o role cuk oturmus.

Tv izleyen biri degilim. Ezel, Sakarya Firat bitince baska dizi izlemedim. Muhtesem Yuzyil a son sezonunda baslamistim begendim izledim, kaliteli bir diziydi.

Uzun sure sonra dun oturup yeni dizisini de izledim, fena baslamadilar ama devami nasil olacak bakalim. Yalniz Anastasya ya asik oldum kiz tatliliktan ölecek. Simdi ben anlamadim bu bayan ilerde Kösem olacak ama Beren Saat mi role girecek ? Gerci 13 yasindaki 1. Ahmet i oynayani da gorduk. Dizi sonucta...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence insanlar ezbere konusuyor cok iyi oynadi Hülya, sevmem hatta nefret ederim ama kadin o role cuk oturmus.

Tv izleyen biri degilim. Ezel, Sakarya Firat bitince baska dizi izlemedim. Muhtesem Yuzyil a son sezonunda baslamistim begendim izledim, kaliteli bir diziydi.

Uzun sure sonra dun oturup yeni dizisini de izledim, fena baslamadilar ama devami nasil olacak bakalim. Yalniz Anastasya ya asik oldum kiz tatliliktan ölecek. Simdi ben anlamadim bu bayan ilerde Kösem olacak ama Beren Saat mi role girecek ? Gerci 13 yasindaki 1. Ahmet i oynayani da gorduk. Dizi sonucta...
              anastasiya gençliğini canlandırıyor sanırım 13 bölüm oynayacak.lise 3 öğrencisiymiş yunanistanda,bir tane oyuncu da sırp galiba.
              dizi bence yanlış başladı gerçekte 13 yaşında tahta geçen padişahı 30 yaşındaki adam oynuyor.13 bölümü daha küçük birine oynatıp daha sonra dahil edebilirlerdi bence.

Yorum

• Genç bir adam tanıdım gereği kadar kibar
                Reise gösterilir ancak böyle itibar

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 359118.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 57.4 KB 
Kimlik: 11204221

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Genç bir adam tanıdım gereği kadar kibar

[ATTACH=CONFIG]7711[/ATTACH]
                  https://twitter.com/adriyaniliye/sta...95634553073665

Yorum

• İlk sezonunu 1 günde bitirdim.
                    Escobar zaten çok değişik bir adam, bu tarz adamların hayatı hep dikkatimi çekmiştir.
                    İzleyin tavsiye ederim.

İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süper bir dizi, 10 numara.

Netflix gercekten süper diziler cikariyor. Netflix abonesi gercekten parasina deger. Fargo ve Jessica Jones dizileri de cok iyi. Narcos ile ayni kalitede rahatlikla.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        süper bir dizi, 10 numara.

Netflix gercekten süper diziler cikariyor. Netflix abonesi gercekten parasina deger. Fargo ve Jessica Jones dizileri de cok iyi. Narcos ile ayni kalitede rahatlikla.
                        Marvel hayranı olarak Jessica Jones'u pek beğenmediğimi söyleyeyim. Defenders dizisi için önce karakterlerin tanıtıldığı dizilier çekiliyor Daredevil ve Jessica Jones tamam sırada Luke Cage ve İron Fist var. İron Fist'in dizisini çok merak ediyorum hikayesini anlatmak biraz masraflı olabilir.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Prison Break John Abruzzi nin ölüm sahnesi;

Alexander Mahone: Silahini at ve dizlerinin üzerine cök.

John Abruzzi: Ben sadece Tanrinin önünde diz cökerim, ve su anda onu burada göremiyorum.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• shameless bomba gibi dönmüş. iyi oldu.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Marvel hayranı olarak Jessica Jones'u pek beğenmediğimi söyleyeyim. Defenders dizisi için önce karakterlerin tanıtıldığı dizilier çekiliyor Daredevil ve Jessica Jones tamam sırada Luke Cage ve İron Fist var. İron Fist'in dizisini çok merak ediyorum hikayesini anlatmak biraz masraflı olabilir.
                              Bende marvelın sıkı takipçisiyim Jessica Jones konusunda sana katılıyorum o dizide bir şeyler eksik kaldı ama yine de kendini izlettirdi özellikle sonlara doğru açıldı denilebilir fakat şunu diyemeden edemeyeceğim Jessica Jones en salak marvel kahramanı sanırım Daredevil çok hoşuma gitmişti 2. sezonunu iple çekiyorum.
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Şu Lost'u başdan izlemek gerek yahu dizilerin tamamını bulabileceğimiz bir site falan varmı bilen abilerim kardeşlerim ?
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim