Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=Sefer Asan;1920278238]Hiç sasirmadim, beklenir bunlardan, hatta bunlar daha iyi günlerimiz bence, daha neler neler görecegiz[/QUOTE

Yav hehe sizin iktidarlariniz zamaninda gorduk gorecegimizi

Yorum

• Eskiya harika dizi. Severek izliyorum her bolumunu.

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yav hehe sizin iktidarlariniz zamaninda gorduk gorecegimizi
        Sizin ??
        Haydi onu geçtim de, ne görmüssün bir anlat hele... 35 40 yasinda olsan neyse de 24 yasindasin diger iktidarlar varken en son 10 yaslarindaydin ben gibi, ne gördün ne anladin o yaslarda ? bayiliyosunuz fuzuli konusmaya...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sizin ??
          Haydi onu geçtim de, ne görmüssün bir anlat hele... 35 40 yasinda olsan neyse de 24 yasindasin diger iktidarlar varken en son 10 yaslarindaydin ben gibi, ne gördün ne anladin o yaslarda ? bayiliyosunuz fuzuli konusmaya...
          Güzel cevap. Hiçbir şey bilmeyip boş konuşmak bu zihniyetin işi. Kim ne derse inanırlar. Sorgu, sual yok.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• son zamanlarda izlediğim en iyi dizi extras.biraz geç oldu gerçi. en az office kadar iyi bence. bu diziyi de gördükten sonra ricky gervais için en iyi komedyen diyebilirim rahatlıkla. başroldeki kadının oyunculuğuna da hayran oldum.
            En son artvints tarafından düzenlendi; 06.11.2015, 09:51.

Yorum

• Varya bende sizin gibi zihniyetlere hastayim be. Sade senin gozler goruyor ve sade senin beynin calisiyor heralde. Millet'in %50si kor sade siz biliyorsunuz neyin ne oldugunu.Bu Turk insan'i boyle nankor bir millet iste. Sokakta gelip birisi size yumruk atsa onuda RTEden bileceksiniz. Bu millet'le ancak bu kadar gelisebilirdi Turkiye bunada sukur.

Yorum

• narcos bitti maalesef
                şimdi gençlik dizisi entourage a başladım kısa kısa hızlı akıcı bir dizi bakalım idare edecek bu aralar.

Yorum

• Hazırlık okuyorum bu sene. Şöyle kelimeleri yutmadan konuştukları, anlayabileceğim tarzda hem de sıkmayan bir dizi arıyorum. Tavsiyesi olan var mı ?

Narcos'u herkes övüyor. Ayriyetten onu izleyeceğim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hazırlığa yeni başlayacağına göre, seni çok zorlayacak dizilere girme bence. Çizgi film seversen oradan başla, örneğin Avatar: The Legend of Korra

Yok benim ingilizce iyi zaten, çok karışık olmasın yeter diyorsan birçok yeni diziyi izleyebilirsin, ben Breaking Bad i tavsiye ederim, ana karakter Walter White bayağı formal ingilizce konuşuyor yan karakter Jesse ise sokak ağızı, o bakımdan da iyidir.

Bu arada daha da basit olsun isteyenler için extra english diye bir dizi var, youtube ta bölümleri var, izlemedim, çok eğlenceli olacağını sanmıyorum ama en azından dizi şeklinde yapılmış ingilizce eğitimi gibi düşünülebilir.

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Varya bende sizin gibi zihniyetlere hastayim be. Sade senin gozler goruyor ve sade senin beynin calisiyor heralde. Millet'in %50si kor sade siz biliyorsunuz neyin ne oldugunu.Bu Turk insan'i boyle nankor bir millet iste. Sokakta gelip birisi size yumruk atsa onuda RTEden bileceksiniz. Bu millet'le ancak bu kadar gelisebilirdi Turkiye bunada sukur.
                      Biz bir sey gördük demedik ki, sen geçmistekilerden bahsettin ben de o zaman yasimiz ufakti ne görecegiz de yorum yapacagiz diyorum... sen çok sey görmüs gibi yazdin çünkü... simdi ise dizilerde ne oluyor ne bitiyor ortada, güya düsman oldugu dogan medyasi iktidarcilarin en çok sevdigi kvp'yi yayinliyor kanal d ile, bunu da açikla bakayim
                      Yazacak bir kaç sey daha var ama sonraya kalsin, basligin da içine etmeyelim...

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hazırlığa yeni başlayacağına göre, seni çok zorlayacak dizilere girme bence. Çizgi film seversen oradan başla, örneğin Avatar: The Legend of Korra

Yok benim ingilizce iyi zaten, çok karışık olmasın yeter diyorsan birçok yeni diziyi izleyebilirsin, ben Breaking Bad i tavsiye ederim, ana karakter Walter White bayağı formal ingilizce konuşuyor yan karakter Jesse ise sokak ağızı, o bakımdan da iyidir.

Bu arada daha da basit olsun isteyenler için extra english diye bir dizi var, youtube ta bölümleri var, izlemedim, çok eğlenceli olacağını sanmıyorum ama en azından dizi şeklinde yapılmış ingilizce eğitimi gibi düşünülebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=fnEvakipktI
                        Tunç abi tavsiye için teşekkürler. BB'yi izledim. Youtube linki attığın dizi hoşuma gitti. Tam aradığım tarzda. Elementary seviyesi için iyi görünüyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• [MENTION=43669]artvints[/MENTION]

Hemen hemen aynı dizileri izliyoruz galiba, İngiliz ekolunden bir dizi tavsiye edeyim size;How Not to Live Your Life. Beğeneceğinize eminim.

Ayrıca Flight of the Conchords da iyidir. Güzel bir mizahı var.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [MENTION=43669]artvints[/MENTION]

Hemen hemen aynı dizileri izliyoruz galiba, İngiliz ekolunden bir dizi tavsiye edeyim size;How Not to Live Your Life. Beğeneceğinize eminim.

Ayrıca Flight of the Conchords da iyidir. Güzel bir mizahı var.
                            Teşekkürler.bir ara bakayım. Eskisi gibi yeni dizilere açık değilim.ciddi referans lazım. Ayrıca bazı yeni dizilerin yerine extras'i tekrar izlemeyi tercih ederim

Indirmeyi basarirsam life's too short'a bakacağım. Izledin mi bilmiyorum ricky gervais'in ödül torenlerindeki performansıni izlemeni tavsiye ederim.bu sene tekrar golden globe'u sunacak.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ezele başladım, 35. bölümdeyim. Öç, intikam, sevda, şaşırtmaca falan filan muhteşem.
                              İlk sezonu efsanedir. Ateş ediyor resmen senaristler.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Şu Kenan İmirzalinin oynadığı ezel mi?
                                O kadar itici bir adam ki dünyanın en iyi dizisini çekse izlemem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim