Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Polat Alemdar futbol takımı kurmuş.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• O değil de Çakır mezarında ters dönmüştür

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Leyla ile Mecnun'un aldigi hal gercekten cok üzücü. Bir zamanlar efsane olan dizi ne hale geldi. Zorunlu Senaryo degisikliginden sonra bir ara tam ayaga kalkti derken, yeni Sezon'a gercekten cok kötü basladi. Melis Birkan desen dizi'ye hic uymuyor, Dizi cok baymaya basladi.............

Isler Gücler ise bazen bel alti olsa bile gercekten cok iyi gidiyor. Haydi bakalim.
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Televizyondan dizi seyretmiyorum. (Aslında Türk dizisi seyretmiyorum) Fakat uzun süredir tanıtımı gösterilen "Son yaz" dikkatimi çekmişti.
          Oyunculukta kötü olduğumuzu düşünmeme rağmen hayal kırıklığına uğradım. Ne kadar berbattı?
          Etkileneceğimi düşünmüştüm ama tamamını izlememekle birlikte Tuğçe Kazaz'ın sahnelerine çok güldüm.
          En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 27.09.2012, 23:26.
          Fanatik Pacci

Yorum

• Ben ölmeyi sevmiyim öldürmeyi seviyim.

Yorum

• Ahmet Kuralin "Yok be ogluuuum" deyisi..

Yorum

• Suskunlar'da baktı tepe taklak gidiyoruz hemen dayamışlar Ahmet Kaya'yı yine.
                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 27.09.2012, 23:29.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Suskunlar'da baktı tepe taklak gidiyoruz hemen dayamışlar Ahmet Kaya'yı yine.
                  Ama güzeldi o sahne

Yorum

• ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Kayip Sehir dizisine basladim bende. Severim bu tarz dizileri güzelmis.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Son Isler gücler en begendim kisimlar.
                        cekilen cakma Lost fragma.Salih abinin tipini kes

Kisimin sonunda dua ya amin

elhamdü'nün dü'süylen,
                        güzel kızlar sürüsüylen,
                        her gece birisiylen,
                        nasip eyle ya rabbi..

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• trt deki Böyle bitmesin dizisi de güzelmiş. beğendim şahsen
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Kayıp şehir başladı, izleyecek olanların dikkatine
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Eve geldim ilk isim kayip sehiri acmak oldu Trabzonspor esintisi gormek hosumuza giden belkide...
                              '9'
                              fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• FOX'ta Esir Şehrin Gözyaşları diye bir dizi başladı. Güzel ilerliyor, başını kaçırmama rağmen. Biraz The Godfather havası var sanki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim