Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TNT Türkiye

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv'e karşı mücadelesini desteklemek için Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın tarihini 22 Eylül Perşembe gününe aldık. Kurtlar Vadisi Pusu 22 Eylül Perşembe 20:00'de TNT'de.

qweqwdasrqwda
    Adiler Trabzon'umuzun maçı olsa ertelerlermiydi sizce merak ediyorum
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

Bende biraz yürek , biraz onur , biraz gurur , bir dirhemde bilek kaldı..

Onların zamanı geçti Ramiz Abi. Şimdi zaman kazanmak için yüreğini , onurunu , gururunu hiçe sayanların zamanı..

Bu da benden

Haluk Bilginerin bagirmasi bozdu tüm ambiansi yav. Aklima Tatli Hayat dizisindeki bagirmalari geldi.

çççççç
      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 00:46.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yeni dizilerden;

Kuzey-Güney
        Alemin Kıralı
        Al Yazmalım
        Bir Çocuk Sevdim

kaliteli yapımlar.

Firar'ın o kadar reklamını yaptılar o kadar dandik bir dizi ki Star'ı silesim geldi.

Yorum

• Bu arada Memoli izlenir hacı.
          Burcu Esmersoy oynayacak..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada Memoli izlenir hacı.
            Burcu Esmersoy oynayacak..
            Burcu Esmersoy'u duyunca az kalsın izlemekten vazgeçiyordum..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Burcu Esmersoy'u duyunca az kalsın izlemekten vazgeçiyordum..
              Buradan anlıyoruz ki yorumsuz abi diye bildiğimiz üyemiz kıskanç bir bayan.

Yapma abi öyle şey mi olur ben onu duyunca izlemeye karar verdim, yoksa hiç sevmem..

Yorum

Buradan anlıyoruz ki yorumsuz abi diye bildiğimiz üyemiz kıskanç bir bayan.

Yapma abi öyle şey mi olur ben onu duyunca izlemeye karar verdim, yoksa hiç sevmem..
                Çok itici güzel de değil bence..

Yorum

Bende biraz yürek , biraz onur , biraz gurur , bir dirhemde bilek kaldı..

Onların zamanı geçti Ramiz Abi. Şimdi zaman kazanmak için yüreğini , onurunu , gururunu hiçe sayanların zamanı..

Bu da benden

Yapma bunu Halit yaa. Ulan keşke bitmeseydi çok kaliteliydi ya senaryosuyla,oyuncularıyla efsane...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Burcu Esmersoy mu ççç O sesle oynaması mümkün değil. Dublaj yapılmazsa iyi komedi olur. Ulan Behzata sarayım mı dedim Var Mısın Yok Musundaki elemana rastladım puhahahaha bu ne ya ççç Necati Şaşmaz birden Marlon Brando oldu gözümde. Yuh abi o nedir ya. Cep telefonumla çekeceğim videoda oynatmam onu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• The vampire diaries, prison break, supernatural, fringe. bu diziler muhteşemdir bağımlılık yapar
                      Trabzonspor

Yorum

• Necati Pana'nın yeni dizisi Kurt Kanununda konuk oyuncu olacak..

Buda resmi

Yorum

• Yabancı dizi olarak Breaking Bad,Leverage,Seinfeld'i öneririm.
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Alemin kralı .

Yeni başladı.

Espri kalitesi falan çok iyi değil ama yoklukta giden cinsten.

Aralarda güldürüyor.

Ve güldürmesnden çok bence eğlendirmesi önemli. Eğlenceli bir yapım olmuş.
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Aynen Samet'in dediği gibi, yoklukta iyi gidiyor.

Yorum

Aynen Samet'in dediği gibi, yoklukta iyi gidiyor.
                                Eğlenceli bir dizi ya o sürüklüyor biraz da

Yoksa espri kalitesi çok iyi değil
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim