Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=Şentürk;1918741908]Diziyi 3 bölümdür izledin mi bilmiyorum ama dizi Trabzonspor dizisi değil, konu ve işleyiş itibari ile o sahnenin anlamları var ki son sahnede futbol tutkunu genç yine vazgeçemiyor.
    Böyle değerlendirmek yanlış.Dizi dört dörtlük kaliteli senaryo ve oyunculuklarla on numara.

Evet ben dizinin 3 bölümünüde izledim. Ancak mantıklı ve gerçekçi bir senaryo yapmak istiyorlarsa bu sahneyi çıkarmaları lazımdı. Hiç bir Trabzonspor'lu taraftar hele ki Trabzonspor bayrağını toparlayıp bir çuvala koyup çöpe atmaz. Bir daha futbol konuşulmayacak der, bir köşeye kaldırır bayrağı. (Ve bende diziyi çok takip ediyorum. Yani oyunculuklara falan sözüm yok ama böyle bir sahne hem saçma olmuş hemde gereksiz)
    En son B61 tarafından düzenlendi; 29.09.2012, 12:33.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• kayıp şehirde dedenin konuşması çok saçma ikide bir uşaoğum uşaoğum bu nedir yaa benim dedem bana bir kere bile uşaoğum demedi varmı sizin dedelerinizden diyen nerden uyduruyorlar bunları. ses de dedenin orijinal sesi değil herhalde fazlaca belli oluyor düzeltsinler şunu yaa sırf bu yüzden izlemem bu diziyi
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kayıp şehirde dedenin konuşması çok saçma ikide bir uşaoğum uşaoğum bu nedir yaa benim dedem bana bir kere bile uşaoğum demedi varmı sizin dedelerinizden diyen nerden uyduruyorlar bunları. ses de dedenin orijinal sesi değil herhalde fazlaca belli oluyor düzeltsinler şunu yaa sırf bu yüzden izlemem bu diziyi
        Bunu her zaman söylerim abi,hem Trabzon dizilerinde hem de filmlerinde illa ki ünlü oyuncu oynatıyorlar. Yahu al köyden yaşlı bir dede yada şivesi daha düzgün olan o yaşlarda bir dedeyi al getir oynat. Dondurmam gaymak filminde başrol dışında neredeyse bütün roller köyde ki halka bırakılmıştı. Harika bir filmde olmuştu ayıca dondurmam kaymak. Bende şaşhsen her cümlesinin başında uşağum uşağum demesinin saçma olduğunu düşünüyorum. Bu işi bir an önce köy halkına bırakmaları lazım, eğer gerçekten konuşabilen birilerini arıyorlarsa.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kayıp şehirde dedenin konuşması çok saçma ikide bir uşaoğum uşaoğum bu nedir yaa benim dedem bana bir kere bile uşaoğum demedi varmı sizin dedelerinizden diyen nerden uyduruyorlar bunları. ses de dedenin orijinal sesi değil herhalde fazlaca belli oluyor düzeltsinler şunu yaa sırf bu yüzden izlemem bu diziyi
          bu uyariyi da yapacaktim ama unutmusum, evet bu da var saçma salak siiveler falan.....
          hayir zaten yazmisim la bunu, neyse

Yorum

• Sagopa Kajmer ` Kotu insanlari tanima senesi / SUBAT

Yorum

• Kuzey, düşmanı Ferhat'ın bir kızı olduğunu öğrenir Adam behlül moduna geçti bi anda

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ezel gibisi gelmez, yeri dolmaz ne kadar zaman geçerse geçsin.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Fox Harem dizisi tam bir bomba. Her sahnesi güldürüyor arkadaş.
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ezel gibisi gelmez, yeri dolmaz ne kadar zaman geçerse geçsin.

Yeğeeeennnn

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeğeeeennnn
                      diideee
                      #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Kurtlar Vadisi Pusu bu sene reytinglerde çok iyi ya şaşırıyorum valla. Suskunlar ve Kuzey Güney fiyasko reytinglerde.

Yorum

• Ismail abiiiiiiiii....

Hoooopppppp.....
                          '9'
                          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Uzun bir aradan sonra LM ye bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum Ama artık Erdal bakkal şu çocuk gibi şarkı söylemesini bırakması lazım .

Yavuz'un balkondan girdiği anda İsmail abinin yuh demesi çok güzel ya

Yorum

• Eksik bişey mi var?...Kim ne derse desin hiçkimse Leyla(Ezgi) nin boşluğunu dolduramıyor...

Yorum

• Bu muz baş kızla LM fazla sürmez...Erdal Bakkal dışında dizi çok sıkıcı olmaya başladı. Ha bir de şu kezbanı diziden çıkarsalar fena olmayacak, zira hikayesi çok sıktı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim