Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FOX'ta Esir Şehrin Gözyaşları diye bir dizi başladı. Güzel ilerliyor, başını kaçırmama rağmen. Biraz The Godfather havası var sanki.
    Abi Fox'un bütün dizileri aynı tür. Hiç farklı bir dizi yok...
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vay be bir LM efsanesi vardı eskiden Pazartesi oldu mu internet çalkalanırdı ne hale geldi ben bile izlemiyorum ne zamandır
      Hala aynı abi Hala efsane. Imdb'de dünyanın en iyi dizileri arasında 5. sırada yer alıyor

Yorum

• Pazartesi sabırsızlanırdım LM için .Artık hiç hevesim yok .Kendimizi kandırırız aynı dersek .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Subati izliyorum ee Sagodan K.İ.T.S'te calinca bir baska oluyor

Yorum

• Kayıp Şehir'de bayrakları falan toparlayıp cümleten çöpe atması hiç hoş olmadı. Büyük terbiyesizlik oldu bence.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kayıp Şehir'de bayrakları falan toparlayıp cümleten çöpe atması hiç hoş olmadı. Büyük terbiyesizlik oldu bence.
              diger terbiyesizlik de "ALLAH'in Temel'i" idi.......
              hiç dizi falan seyretmem suskunlar hariç, ama az göz attim ve rastladigim sahneye bak....

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kayıp Şehir'de bayrakları falan toparlayıp cümleten çöpe atması hiç hoş olmadı. Büyük terbiyesizlik oldu bence.
                Diziyi 3 bölümdür izledin mi bilmiyorum ama dizi Trabzonspor dizisi değil, konu ve işleyiş itibari ile o sahnenin anlamları var ki son sahnede futbol tutkunu genç yine vazgeçemiyor.
                Böyle değerlendirmek yanlış.Dizi dört dörtlük kaliteli senaryo ve oyunculuklarla on numara.

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                diger terbiyesizlik de "ALLAH'in Temel'i" idi.......
                hiç dizi falan seyretmem suskunlar hariç, ama az göz attim ve rastladigim sahneye bak....
                Size birşey söylemiyorum.Diziyi izlemeden yorum yapmışsınız.
                Gerçekçi kurgusu bu cümlelere de dökülmüş, sanki siz Temel'i çok mantıklı,zeka küpü bir insan olarak fıkralarda anlatıyorsunuz.
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kayıp Şehir de ki İrfan ; tam bir Trabzonlu; ani öfkelenmesi,aşırı fanatikliği, avuca sığmazlığı, cin gibi oluşu,dokunsan öfke fışkıracak gibi halleri, ama bunların yanında tertemiz yüreği, saf kalbi ... Oyuncuda iyi yansıtmış.
                  Valla ben dizi çok tuttum

Yorum

• diziyi pek izlemedigim dogru, yazimda belirttigim gibi....
                    anlamadigim "sanki siz Temel'i çok mantikli...anlatiyorsunuz" ne demek oluyor ??
                    1. Temel fikralarini ben çikartmadim ortaya, ben demedim öyle anlatin diye
                    2. o fikralarin da çogunu sevmem zaten ve güldürücü bulmam, hosuma gitmiyor

orada ALLAH'in Temel'i demesi, ki usagin adi Temel degilmis dizide, ancak ve ancak bir genelleme olabilir, bana göre de bu resmen yöremizin insaniyla dalga geçmektir, bu da bir diziye yakismayan bir seydir

baska dizilerde ALLAH'in kirosu, ALLAH'in sivan'i baran'i desinler de göreyim

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      diziyi pek izlemedigim dogru, yazimda belirttigim gibi....
                      anlamadigim "sanki siz Temel'i çok mantikli...anlatiyorsunuz" ne demek oluyor ??
                      1. Temel fikralarini ben çikartmadim ortaya, ben demedim öyle anlatin diye
                      2. o fikralarin da çogunu sevmem zaten ve güldürücü bulmam, hosuma gitmiyor

orada ALLAH'in Temel'i demesi, ki usagin adi Temel degilmis dizide, ancak ve ancak bir genelleme olabilir, bana göre de bu resmen yöremizin insaniyla dalga geçmektir, bu da bir diziye yakismayan bir seydir

baska dizilerde ALLAH'in kirosu, ALLAH'in sivan'i baran'i desinler de göreyim
                      Temel dedin mi; burnu uzun pratik zekalı ama güldürücü nitelikte bir karakter akıllara gelir. Allah'ın krosu çok duydum da baranı sivanı duymadım öyle bir şehir efsanesi olsa duyardık sanırım
                      Adına binlerce fıkra kitabı yapılmış Temel'i dizinin kullanması acayip bir durum değil.
                      Güzel tarafından bakalım ; dizide ki Trabzonlu aile ve Trabzonlu İrfan karakteri çok güzel çiziliyor.Üstte de belirttiğim gibi

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Temel dedin mi; burnu uzun pratik zekalı ama güldürücü nitelikte bir karakter akıllara gelir. Allah'ın krosu çok duydum da baranı sivanı duymadım öyle bir şehir efsanesi olsa duyardık sanırım
                        Adına binlerce fıkra kitabı yapılmış Temel'i dizinin kullanması acayip bir durum değil.
                        Güzel tarafından bakalım ; dizide ki Trabzonlu aile ve Trabzonlu İrfan karakteri çok güzel çiziliyor.Üstte de belirttiğim gibi
                        o akila gelen seyler dizideki usagi görünce akla geliyor mu ? hem o degil kadinin tavrina bak sanki dalga geçer gibi....
                        ben o fikralari falan çook ta sevmedigim için böyle bir tepki veriyor olabilirim, ayriyeten dizilerin 90%inda bizi temsil etmeye çalisan kisilerin taklit etmeye çalistiklari siive berbat, bir de buna diger konularda Trabzonlular'a olan tavir eklenince böyle seylere pek tahammülüm yok kabul......

Yorum

o akila gelen seyler dizideki usagi görünce akla geliyor mu ? hem o degil kadinin tavrina bak sanki dalga geçer gibi....
                          ben o fikralari falan çook ta sevmedigim için böyle bir tepki veriyor olabilirim, ayriyeten dizilerin 90%inda bizi temsil etmeye çalisan kisilerin taklit etmeye çalistiklari siive berbat, bir de buna diger konularda Trabzonlular'a olan tavir eklenince böyle seylere pek tahammülüm yok kabul......
                          Hocam diziyi izlemiyorsun sahne üzerinden bakıyorsun belli Kız İrfana yanık
                          İrfanında burnu maşallahı var yeni nesil karadenizliler böyle bende dahil bir çok kişi şiveyle konuşmuyor gayet düzgün aksanı var.
                          Ama diziyi izlemeni tavsiye ederim

Yorum

• ama sahnede usak kiza yanik öyle gözüküyodu, kiz da postayi koydu hatta beterini etti, yalan mi etti
                            suskunlar, gerisi yalan

Yorum

ama sahnede usak kiza yanik öyle gözüküyodu, kiz da postayi koydu hatta beterini etti, yalan mi etti
                              suskunlar, gerisi yalan
                              Bazılarının aşk anlayışı yansıtma biçimi farklı oluyor demek

Suskunları geçen sene günleri sayarak izlerdim.Bu yıl ıkıla sıkıla izliyorum

Yorum

• kizin da ne yaptigi belli dgl arkadas ^^ neyse

bu yil biraz hizli gidiyorlar yaa, çok çabuk oluyor olaylar, pek beklemiyorsun yani, aslinda böylesi daha iyi ama pek alismadigimiz için biraz garip geliyor bence...... yoksa güzel ve bir o kadar da etkileyici bir dizi, harbi etkiliyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim