Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• leyla ile mecnun bu hafta guzel olacak
    zamanin efsane programi olan flashtvdeki gercek kesit programina gonderme var sanirim..
    o programida perihan savas sunuyordu.
    maclarimiz disinda bekledigim yegane sey leyla ile mecnun dizisi.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kuzey Güney çok yavaş ilerliyor. 10 bölümde anlatılanlar rahatlıkla 5 bölümde anlatılabilirdi. Olaylar daha hızlı gelişmeli, bölüm başladı Kuzey taksiyle Ferhat'ın dediği mekana gidecek. Yarım saat geçti hala taksiyle gidiyor. Eee biraz daha hızlı arkadaş olmuyor ki böyle. Hem ne gereği vardı o kadar uzak mekana çağırmanın. Bari bir bina olsa da gerilim falan olurdu Kuzey oraya girerken. Yaylanın ortasında karşılaş ne gerilim olur ne de başka bir şey. Önceden iyi ama sonradan baymış dizinin üçüncü sezonu falan gibi bir görüntü veriyor Kuzey Güney. Kuzey'in güç elde etmesi lazım acilen, intikam alcam falan diyordu ilk bölüm neyle alacak bu intikamı. Fakir Kuzey'in zengin taklidi yaparak bir yerlere girmesi baydı artık. Hapishane geridönüşleri güzel sadece. Mektup sahnesi çok iyiydi Özellikle Ferhat ve tayfasının makara yapıp gülüşleri falan komikti ama sonra mors oldular
      ayrica izleyicileri meraksiz birakmalari, dizide hic heycan olmamasi bence dizinin ömrünü kisaltacak...

örnek: bölüm sonu genelde diger bölümü merak ve heycan icinde bekleme üzerine kurulmus olur. bu hafta dizi nerde bitti: "hamileymisim kuzey, doktor aldirma cinayet olur dedi"... ve kuzeye yakin cekim, bölüm sonu...

böylemi bitmeli yani. yan konu olmasi gereken seyleri abartiymis gibi gösteriyorlar. ondan bir kac saniye önce telefon görüsmesindeki "kör dövüseceksin" sözü daha heycanlandirdi beni mesela... orda bitmedide gitti nerde bitti.

cok heycansiz cok yavas ve sikici ilerliyor. suan kivanc tatlitugun üstün performansi olmasa coktan yayindan kaldirilmisti...

bakalim nasil devam edecek...

bu gözler ezel gibi dizilerde gördü be ahhh ahh... simdikiler dizimi...

Yorum

• memati şov vardı bu bölümde...güzel bölümdü
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Ezel 10 bölümle efsane olmuştu bunlar 10 bölümde bir gıdım ilerleyemediler Youtube'da Kuzey Güney resmi sayfasında bölümlerin sansürsüz versiyonları var. Tam komedi yav Ne küfürler dönüyor.

Kurtlar bize selam mı yolladı hakikaten o 61 yazısını bilerek gösterdiler sanki Zaza'dan nefret etmeye devam ediyorum. Polat, iyi nutuk attı ama örgütçü kadına. Kara reyisin hastasıyız. Hamit'in annesini hizmetçi olarak kullanmaya devam ediyorlar hala yuh. Diziye biraz daha gizem lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ezel 10 bölümle efsane olmuştu bunlar 10 bölümde bir gıdım ilerleyemediler Youtube'da Kuzey Güney resmi sayfasında bölümlerin sansürsüz versiyonları var. Tam komedi yav Ne küfürler dönüyor.

Kurtlar bize selam mı yolladı hakikaten o 61 yazısını bilerek gösterdiler sanki Zaza'dan nefret etmeye devam ediyorum. Polat, iyi nutuk attı ama örgütçü kadına. Kara reyisin hastasıyız. Hamit'in annesini hizmetçi olarak kullanmaya devam ediyorlar hala yuh. Diziye biraz daha gizem lazım.
            Gizem artı adam gibi düşman lazım.. Testere , Tombalacı , Pala gibi düşmanlar arıyor gözlerim..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hayat devam ediyor diye bir dizi var atvde

resmen migdem bulandi, insanlar töre vs seyden sogsun diye koyuluyorsa bu diziler televizyona
              bu dizilerin bir ise yaramadigini bilmeli, onun yerine ordaki 7 den 70e insanlara ders versinler

öyle bir yerde tabiki polis vs dügünden haberi olur, nekadar güclü veya zengin birisi olursa olsun, hapis cezasi verilebilir

zaten televizyon izlemiyordum iyice sogudum.
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Ismail Abinin vurusa tepkisi acayip ya

Ilk baktigimda hele bu kisimda hic gülmemistim ama simdi baya güldüm. Demekki gece yarisi bakinca olmuyormus. Upload edilene kadar saat 2'yi buluyor ve gece gece dizi'yi ziyan ediyorum. Artik hep bir gün sonra dinc halimle seyredecegim.
                En son Yasin Altuntas tarafından düzenlendi; 21.11.2011, 16:34.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Behzat Ç.'de pek bir şey olmadı dün akşam en sıradan bölümüydü diyebilirim..

Yorum

• Şevket Ç adam ya

Yorum

• Bugünün önemine..

Yorum

• Mecnun Ç. için geri sayım başladı
                        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• LM harikaydı çekirdek yeme sahnesine yarıldım..

Schuster'in gitmesi lazım sistem yok sistem olsa takım iyi..

Erdal Bakkal yumrum sahnesi..

En iyi bölümlerinden biriydi..
                          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 22.11.2011, 03:03.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            LM harikaydı çekirdek yeme sahnesine yarıldım..

Schuster'in gitmesi lazım sistem yok sistem olsa takım iyi..

Erdal Bakkal yumrum sahnesi..

En iyi bölümlerinden biriydi..
                            Aynen katiliyorum gercekten sezon finalinde sonra aslinda ilk defa sonuna kadar zevk aldim. Gül gül altima ettim az kalsin

Birde o kahkahadan hüzün'e gecis yokmu. Önce Caydanliga gülüyorum sonra Mecnun'un bitirici cümlesi:" Sendede bana ait bir Ciger var onu nasil yapacaigz"

Ama ben Mecnun'un Sedef'e asik olmasini istiyorum. Müge Boz'a hic kanim isinmadi kütük gibi bir Kiz.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• LM oyuncularından yine kavga haberi

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                LM oyuncularından yine kavga haberi

Bu haberden bahsediyorsan sorun yok. Diziyi etkilemez
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim