Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BoardWalk Empire.. Kesinlikle izlenmeli
    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• The Walking Dead yeni sezonu Ekim ayında mı başlıyordu?

Yorum

• İzledikleri dizilere bak nenemlailaheillallah
        Bir bordon var bir de mavin
        Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          The Walking Dead yeni sezonu Ekim ayında mı başlıyordu?
          Evet Ekim'de.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak guci 29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İzledikleri dizilere bak nenemlailaheillallah
            Tavsiyelerini bekliyoruz
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kvp yeni fragmanda Andy Garcia Vito Corleone gibi 2 saniyede nasıl bi oyuncu olduğunu gösteriyor..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Person of interest
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BoardWalk Empire.. Kesinlikle izlenmeli
                  Son sezona pazartesi günü girdik maalesef diyorum

Hala izleyemedim izlemek istemiyorum da . Gelmiş geçmiş en dizi bitiyor belkide inan izlemek istemiyorum bile. Ama fena girmişler son sezona.

Bakalım nolcak büyük ihtimal TURN e başlıcam ama şu filmin türkiyede fanlarının olmaması cok popolist bi toplum oldğumuzun kanıtı bence

Yorum

• Film başlığına yazdım buraya da yazayım. Dizicilerin tam aradığı uygulama

Hem indirip hemde izliyorsunuz. Filmler ya 720p ya da 1080p. Hiç donma olmuyor. Türkçe altyazı seçeneğide var çoğu film ve dizide. Altyazısı olmayan diziye kendiniz altyazı ekleyebiliyorsunuz internetten indirip. Harika bir program. 720p si bugüne kadar gördüğüm en net kalitede. İnternette 720p olan bazı filmler bile sanki öyle değil gibi ama bu tam HD kavramının hakkını veriyor.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Outlander tavsiye edebilirim.Outlande Kitaplarin adapsionu.1945 yasiyan evli bir Hemsirenin savastan sonra kocasi ile tatil icin iskocya´ya giderler ve orda zamanda yolculuk yaparak 18 yy gitmesi ile. biraz acik sacik taraflari var uyariyim.Uzun soluklu dizi agir isliyor ama roman adapsionu iyi becermisler.Faza aksion arayanlar icin degil.Biraz yeni tarz birsey.Herkez begenmez.
                      En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 15.09.2014, 18:02.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Karadayida komple mahalle gitti sandim. Böylede sarmadi simdi ya.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Person of Interestide ilk firsatta izliycem. Merak ettim simdi.

Edit: Yada siz direkt Akcaabatli bölümün verin, onu izleyeyim. Baktimda 4 sezon devam ediyormus. O kadar zamanim yok.
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 15.09.2014, 23:11.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cok pisman olacaksin arada kilit sahneler var.kurgu beklediginden daha iyi.ilk izleyiste kaciriyosun zaten bir cok seyi.neyse dizi baslangici, muzigi, tasarimi yeter diyorum ve cekiliyorum.
                            Breaking Bad bitti renktas yeni önerilerini bekliyorum. Sayende meth yapmayı öğrendim gerekli metilaminii bul girelim bu işe. Şaka maka 4 ve 5 sezon çok iyiydi. Diğerleri tırt...
                            En son edimurphy_61 tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 18:29.
                            You Will Never Walk Alone
                            Liverpool F.C

Yorum

• Reaksyon hakkında ki görüşleriniz ?

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Person Of Interest güzel başladı.Daha da güzelleşecek gibi görünüyor.
                                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                                N.F.Kısakürek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim