BoardWalk Empire.. Kesinlikle izlenmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Evet Ekim'de.İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Walking Dead yeni sezonu Ekim ayında mı başlıyordu?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Tavsiyelerini bekliyoruzİlk olarak guci 29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzledikleri dizilere bak
nenemlailaheillallah 
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Son sezona pazartesi günü girdik maalesef diyorumİlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoardWalk Empire.. Kesinlikle izlenmeli
Hala izleyemedim izlemek istemiyorum da . Gelmiş geçmiş en dizi bitiyor belkide inan izlemek istemiyorum bile. Ama fena girmişler son sezona.
Bakalım nolcak büyük ihtimal TURN e başlıcam ama şu filmin türkiyede fanlarının olmaması cok popolist bi toplum oldğumuzun kanıtı bence
Yorum
-
Film başlığına yazdım buraya da yazayım. Dizicilerin tam aradığı uygulama
Hem indirip hemde izliyorsunuz. Filmler ya 720p ya da 1080p. Hiç donma olmuyor. Türkçe altyazı seçeneğide var çoğu film ve dizide. Altyazısı olmayan diziye kendiniz altyazı ekleyebiliyorsunuz internetten indirip. Harika bir program. 720p si bugüne kadar gördüğüm en net kalitede. İnternette 720p olan bazı filmler bile sanki öyle değil gibi ama bu tam HD kavramının hakkını veriyor.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Outlander tavsiye edebilirim.Outlande Kitaplarin adapsionu.1945 yasiyan evli bir Hemsirenin savastan sonra kocasi ile tatil icin iskocya´ya giderler ve orda zamanda yolculuk yaparak 18 yy gitmesi ile. biraz acik sacik taraflari var uyariyim.Uzun soluklu dizi agir isliyor ama roman adapsionu iyi becermisler.Faza aksion arayanlar icin degil.Biraz yeni tarz birsey.Herkez begenmez.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 15.09.2014, 18:02.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Person of Interestide ilk firsatta izliycem. Merak ettim simdi.
Edit: Yada siz direkt Akcaabatli bölümün verin, onu izleyeyim. Baktimda 4 sezon devam ediyormus. O kadar zamanim yok.
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 15.09.2014, 23:11.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Breaking Bad bitti renktas yeni önerilerini bekliyorum. Sayende meth yapmayı öğrendimİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok pisman olacaksin
arada kilit sahneler var.kurgu beklediginden daha iyi.ilk izleyiste kaciriyosun zaten bir cok seyi.neyse dizi baslangici, muzigi, tasarimi yeter diyorum ve cekiliyorum.
gerekli metilaminii bul girelim bu işe. Şaka maka 4 ve 5 sezon çok iyiydi. Diğerleri tırt...
En son edimurphy_61 tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 18:29.You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum