Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kamyonet de süslendi. iyimiş bu dizi
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• kayıp şehir'de BİZE HER YER TRABZON sesleri
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• KAYIP ŞEHİR DE her yer TRABZON
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bir kız için BJK tarafına mı giriyor şimdi bu uşak.. Söverim.

Edit : Olaylar olaylar. Girememiş ki maça.
          En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 21.09.2012, 21:18.

Yorum

• Ailenin annesi fena halde Cemile terk. Öyle bir geçer zaman ki'deki.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu kadar adımız geçmiş izlememek olmaz yarın netten izlerim diziyi.

İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ailenin annesi fena halde Cemile terk. Öyle bir geçer zaman ki'deki.
              smart nicki değiştirmişsin hayırlı olsun, çok ani oldu şaşırttın.Adın Erbay mı ben sanki başka birşeydi diye hatırlıyorum yanlış mıyım?
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ailenin annesi fena halde Cemile terk. Öyle bir geçer zaman ki'deki.
                Bunu diyen çok oldu ya.
                Peki tip olarak mı yoksa rol bakımından mı benzetiliyor?

Bence tipi benziyor, rol o kadar değil.

Yorum

• Kayıp Şehir

Dizide hiç yapmacık bir şey yok .
                  En son B61 tarafından düzenlendi; 21.09.2012, 21:26.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Yanlış değilsin Adım Sefa. Emir geldi değiştirdik

Davranışları, oğlunu okşayışı bile aynı Alihan . Bildiğin ondan esinlenilmiş karakter besbelli
                    En son Erbay tarafından düzenlendi; 21.09.2012, 21:25.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Suskunlar çok fena bozdu izlemiyorum artık.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu diyen çok oldu ya.
                        Peki tip olarak mı yoksa rol bakımından mı benzetiliyor?

Bence tipi benziyor, rol o kadar değil.
                        Rol de benziyor tipte benziyor. Bende ilk gördüğümde çok benzettim.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yanlış değilsin Adım Sefa. Emir geldi değiştirdik
                          Tamamdır hatırladım şimdi.
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Kayıp Şehir açık ama izlemiyorum bu kadar reklam yapıyorlar devam etsin bu dizi klüp dizi yaptırsa bu kadar olur

Yorum

Yanlış değilsin Adım Sefa. Emir geldi değiştirdik

Davranışları, oğlunu okşayışı bile aynı Alihan . Bildiğin ondan esinlenilmiş karakter besbelli
                              Aman ha sakın bunu dillendirmeyelim dizi güzel alıntı malıntı sesleri yükselmesin abi..

Yorum

• Suskunlar'ın hikayesi zaten yarım sezonluktu.İntikamlar alındığında bitmeliydi, bu sezonki bölümleri izlemedim ama bu sefer diğerleri bunalrdan intikam alıyormuş.Yıllarca bu intikam döngüsü sürecek heralde anlamadım bu işi.

Behzat Ç. namı diğer Behzo'ya 1.5 saat kalmış durumda, bekliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim