Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erdal bakkal bu yapmacık hareketleri bırakması gerek .Bir tek ben mi böyle düşünüyorum ? Hiç komik olmuyor .O tapu mevzusunda dans ederek çocuk gibi şarkı söylemesi .

Erdal bakkalın sadece Holosko sahnesine güldüm .Holosko+ bir miktar para dediğinde Sapara aklıma geldi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdal bakkal bu yapmacık hareketleri bırakması gerek .Bir tek ben mi böyle düşünüyorum ? Hiç komik olmuyor .O tapu mevzusunda dans ederek çocuk gibi şarkı söylemesi .

Erdal bakkalın sadece Holosko sahnesine güldüm .Holosko+ bir miktar para dediğinde Sapara aklıma geldi
      İlk kısma katılmıyorum. İkinci kısma gelirsek benim de aklıma geldi Sapara. Holosko olmaz dedikten sonra bir de "O zaman Sapara'yı vereyim." deseydi tam efsane olacaktı.

Yorum

• @smart61 kardeşim Ezel'den paylaşma şöyle şeyler acımız büyük ve hala taze unutamıyoruz yaramızı depreştiriyorsun her seferinde.

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Başlığı sömürelim

Ezel'i mi istiyorsunuz:

"Sizin hiç babanız öldü mü?"

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Amirim başlıyor, gerisi hikâyee.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Of of of

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Seksenler güya komedi dizisi arkadaş ağlıyoruz her bölüm.

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Behzat Ç, Leyle İle Mecnun,Yalan Dünya... Bunların üzerine dizi tanımam.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Yarın akşam dış dünyayla bağlantımı kesiyorum..Amirim geliyor..

Yorum

• Kayıp Şehir diye bir dizi başladı yeni gordum. Trabzonlu bir aile istanbula göç ediyor. Fakir bir aile ve evin trabzonsporlu oğlu futbolcu olmak istiyor. Tabi başında geçen olaylar tarlabaşı gibi pis mahallede yaşanan sıkıntılar. Mutlaka izleyin reyting alsin cok guzel bir dizi.
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Su an Isler Güclerin yeni bölümünü izliyorum. Askin adamin biriyle konustu az önce. Hemen buraya yazayim dedim. Siveli konusan 4 cocuk ariyolar. Adam diyo "Gercek agiz sive istiyorlar, öyle celeyrum cideyrum falan yok, öyle bir tek cümlenin sonuna da ekleyerek olmasin dedi"

Ben ilk defa böyle bir sey duydum TV'de. Hakkatten hosuma gitti yani.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ezel paylaşıyorsunuz sonra üzüntümüz artıyor.

Yarın Behzat Ç. başlıyor hasret bitiyor.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Behzat Ç, Leyle İle Mecnun,Yalan Dünya... Bunların üzerine dizi tanımam.
                            behzat C/Leyla ile Mecnun ikilisini Yalan DÜnya ile ayni cümlede kullanmak bile bir hakarettir.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Kayıp Şehir'de dedenin işini halletmişler. Dublaj yok kendi sesiyle oynamış ve şive az da olsa olmuş.

Bu arada futbolcu çocuğun trafik polisi sahnesi efsane olur mutlaka izleyin.

Yorum

• Bizee her yer TRABZON Bize her yer TRABZON (Kayıp Şehir)
                                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim