İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Yokmuydu ?İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecokta lü lü, gercekten izleyıcı kıtlesı varmıydı bu dızının...
Yorum
-
Karadayı'nın sonunu fena bağlamışlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Leyla ile Mecnun yine döktürmüşForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
Vay anasına sayın seyirciler dedim, dosyaları almaya gelen kılkuyruk "Mahir" deyince
Şimdi LM'ye bakacam. İlk dakikadan yazayım, kaç seferdir unutuyorum. Bu Kaan ne biçim ağır bir ergenliğe girdi öyle ya
O ne öyle ya sonları çok tırttı. Halbuki ne güzel başlamıştı bölüm.En son Erbay tarafından düzenlendi; 05.12.2012, 03:36.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Karadayı'da büyük bir hata kamış gözünüzden. Mahir’in kız kardeşini 3 kişinin takip ettiği sahnede bir evin balkonun da uydu anteni ekranlara yansıdı.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Nafiz, Eşref, Eşrefin karşısındaki gizemli adam, Kara, Karayı çağırtan adam, Şamil, Alptekin, Karanin gözlerini bağlamak isteyen zurna.
Şu yukarda saydığım adamları bana kısa kısa anlatacak Allahın bir kulunu arıyorum.
Ersoy öldükten sonra ilk defa izliyorum. Bağladı gaybana beni yine ekran başına...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2En son ibrahim tarafından düzenlendi; 06.12.2012, 23:21.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bu sezonki bölümleri aç izle baştan pişman olmazsın.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNafiz, Eşref, Eşrefin karşısındaki gizemli adam, Kara, Karayı çağırtan adam, Şamil, Alptekin, Karanin gözlerini bağlamak isteyen zurna.
Şu yukarda saydığım adamları bana kısa kısa anlatacak Allahın bir kulunu arıyorum.
Ersoy öldükten sonra ilk defa izliyorum. Bağladı gaybana beni yine ekran başına...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Koptum ya bu neİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezonki bölümleri aç izle baştan pişman olmazsın.

Evet bu sezon gayet güzel. Bu bölüm aha dedim yine eski basit hali hatırlattı ama sonunda zokayı yutturdu
Pusat'a verildiği gibi bana öyle kötü haber verilse katil olurum. "Yok" diyo, ula sanki bakkalda gazete yok.En son Erbay tarafından düzenlendi; 07.12.2012, 03:21.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum