Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• L&M'yi izleyemedim...
    Dedim Bende Özledim'i izlim...
    Ama pi$man oldum...sevenler belkide keyif aliyordur ama ben gram eglenmedim dizide...
    Dizinin 3. bölümünün ortasinda kapattim...
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Dizi iyice L&M kafasına dönmeye başlamış...

Harika gidiyorlar.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Birde Aglatmasa Bende Özledim dizisi cok daha iyi olabilir
        Medcezir ve Calikusu dizileri de fena degil
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Berke'nin de söylediği gibi müthiş ilerliyor dizi. Cuma'yı kim bekleyecek ki şimdi.

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=oYS1tDqMmZk

bu sahneye yorum yooookkk açın 10 dakkalık nostalji yapın.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hannibal'ı bitirdim. Fena değil, izlenir. İlk başta "daha az" beğenmiştim, sonra heyecan dozu yükseldi, beğendim tabii biraz. Dizi "psikoloji" kasıyor fazlasıyla. Aslında bu tam benim sevdiğim bir şey, atmosfer, oyunculuklar falan çok iyi; ama senaryo konusunda gizemli olmayı tercih etmiyorlar. Bilinmeyenle değil bilinenle heyecan yaratıyorlar. Senaryo konusundaki bu tercih tabii ki çok bilinen bir kitap ve filmin yani çok bilinen bir hikayenin dizisinin çevrilmesiyle alakalı. "Adam neyi saklayacak tüm dünya biliyor zaten olanları" diyorum izlerken.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Konuyla alakalı değil ama bir konuda yardım istesem, Pazar akşamı 23.30 - 00.30 arası olabilir NTV'de bir belgesel vardı onu internetten nasıl izleyebilirim ?
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konuyla alakalı değil ama bir konuda yardım istesem, Pazar akşamı 23.30 - 00.30 arası olabilir NTV'de bir belgesel vardı onu internetten nasıl izleyebilirim ?
                  bazı siteler vardı geçmişe dönük saat seçip izleyebiliyorsun ama o kadar geriye gidiyor mu onlar bilmiyorum ki.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Normalde dizi izleyen birisi degilim. En son bir kac sene önce Yaprak dökümü isimli diziyi severek izlemistim.
                    Ondan sonra baska dizi izlememistim taa ki Benim icin üzülme dizisini tesadüfen televizyonda görene kadar.
                    Bu dizi belkide hayatimda izledigim ya 3. yada 4. dizidir. Öyle hosuma gitti ki bir sonraki haftayi iple cektiriyor bana.
                    Diziye dikkatimi cektiren sey bir Trabzonspor posteri oldu. Sinan, odasinda oturmus ve düsünüyordu, arkada ise
                    Trabzonspor posteri vardi. Dikkatimi cekti poster ve bir kac dakika izledim. Bir süre izledikten sonra dizi bitmeden baska kanala gectim.
                    Sonraki hafta yarim saat daha izledim, bir sonraki hafta konuyu iyice anlamaya baslayinca diziyi komple izlemeye basladim.
                    Izlemedigim eski bölümleri tek tek internetten indirip izledim ve simdi tam bagimlisi oldum.
                    Kazim Koyuncu ve Selcuk Balci'nin müziklerine bolca yer verilmis dizide. A dan Z ye izlenilesi bir dizi. En son bu gece oynadi ve
                    ben bir sonraki haftayi sabirsizlikla bekliyorum.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Bu sahneleri nostalji diye koymak da varmış

LM'nin ilk bölümlerine göz gezdiriyorum da, bildiğin senaryo var ilk sezon. Hani böyle planlı programlı bir şey Takır takır gidiyor, su gibi akıyor. Sonra iş, komik sahnelerle değirmene su taşımaya dönmüş.

Ben de Özledim'i eleştiren bir yazı okudum. Çok güzel bir noktaya değinmişler. Şimdi dizide bir senaryo, ya da hikaye demek daha doğru, olmadığı için insanlar 3-4 bölüm takip etmeseler bile bir şey kaçırmıyorlar. 50 bölüm geçse izlesen yabancılık çekmezsin; çünkü bir şey ilerlemiyor ki. Dizinin kemik izleyicisi bile son sezonda çok izlemiyordu diziyi. Şimdi efsane bir sahne falan olunca, öyle bir tepki oluyor sosyal medyada paylaşımlar falan o kadar.

Şöyle 1'den 20'ye seçin açın bir bölümü dediğimi anlarsınız. Ben de Özledim 3.bölümün sonu ve 4.bölümün ilk 10-15 dk iyiydi sadece. Pek umut vermiyor. Daha şimdiden ayağına top gelen adam pas atacak arkadaşını bulamıyor, hani takım oyunu hani sağlam bir senaryo

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• medcezir iyi gidiyor
                        bu aralar izlediğim tek dizi
                        Bordo Mavi...

Yorum

• sınavlar yüzünden bende özledim e baslayamamıştım izlemeye başladım şimdi ilk bölüm güzelmiş

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            medcezir iyi gidiyor
                            bu aralar izlediğim tek dizi
                            Aynen..Maç vb. dışında TV'de ilk kez bi dizi izliyorum.Oda Medcezir..

Yorum

• Boardwalk Empire'da 4. sezon bitti. Son 2 bölüm, önceki sezonların matematiğine ters olarak hareketsiz geçti. Bu sefer mermileri değil mendilleri hazırlayın Yav bu yabancı diziler de ne ara veriyor. Taa Eylül'de başlayacak diğer sezon. Yuh.

O kadar ara verip 40-50 dklık diziyi bizimkiler de çeker, hiç abartmıyorum.

Yorum

• Kacak ve Kvpyi izliyorum.

Serhatin yanindaki Deli favorim. )
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim