Hırsız olmak var ççç ççç ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Bence diziye yakışır bir son oldu. Kapıyı açan adam Ezel miydi, Cengiz miydi hep kafa kurcalayacak. Açık uçlu sonları seviyorum.
Ezel bitince televizyonla olan bağım da bitmiş oldu böylece.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Kapiyi acan kisi Ezel de degil Cengiz de.Dayiyi iyi dinlersek benim anlattigim hikaye coktan bitti bundan sonrakiler hic yasanmadi diyor.Can yillar sonra herseyin basladigi o yere gider.Babasini orda bulur.Ancak tabi ki manevi anlamda.
Yorum
-
Çok güzelsin

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 21.06.2011, 02:31.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
ayyni sahnede ayyynisini düsündüm bende...İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzelsin

Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Aynen oyle.İlk olarak Furki61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleezel bitti ama O kapıyı acan kimse degildi Kafamiz karışsın diye öyle yaptılar kesinlikle
Yorum
-
Ezelin bitmesine çok üzüldüm valla. Pazartesi anlamlı kılan, gün içerisinde en kötü anda "ohh be bu akşam Ezel var" dedirtebilen bir diziydi. Az önce biraz karaladım bir şeyler ama pert oldu giriş yap falan yazdı artık sonra karalarım yine
))
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aslında trendeki sahneyle birlikte dayının sözlerini iyice dinlersek dizinin de nerede bittiğini anlamıi oluruz. İlk seyrettiğimde benim de kafam karıştı ama motor sahnesinden itibaren dayı 'benim anlattığım hikaye çoktan bitti, bu yaşananlar aslında hiç yaşanmadı' diyor.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Kapiyi acan Ezelİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında trendeki sahneyle birlikte dayının sözlerini iyice dinlersek dizinin de nerede bittiğini anlamıi oluruz. İlk seyrettiğimde benim de kafam karıştı ama motor sahnesinden itibaren dayı 'benim anlattığım hikaye çoktan bitti, bu yaşananlar aslında hiç yaşanmadı' diyor.
Elin nere gittigine bakin kapiyi acinca..
Yorum
-
Trende uyku hapı falan mı yuttuİlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapiyi acan Ezel
Elin nere gittigine bakin kapiyi acinca..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum